Evet soru yukarıda . RTE'nin bu ülkeye faydasını ve zararını sayar mısınız?
Cevabın nedir?
Türk milletini sağcısıyla solcusuyla kenetledi.Kimsenin yapamadığını yaparak göztepe taraftarıyla karşıyaka taraftarını birleştirdi.Fenerbahçelilerle galatasaraylıları birleştirdi.Ülkede birlik bütünlük sağlandı Allah razı olsun.Çaldıklarını ondan alırız o sorun değil.
https://www.youtube.com/watch?v=rSLFKIuQs5I154 Yorumla- +1 yıl
ahahaha senin ironini millet gerçek sanmış :D
En İyi Cevaplar
Faydası :Nasıl yolsuzluk yapılacağını bize öğretti ...
304 Yorumla- +1 yıl
çok haklısınız. aynen size katılıyorum.
- +1 yıl
evt doğru söyledin sizlerden çaldığı paralarla dünyanın en büyük havalimanını osman gazi ve yavuz sultan selim köprüsü hızlı tren yaptı beyinsiz daha ne isitiyosun
Bu ülkeye yaptıklarını görmemek için ya kör ya nankör olmak lazım . Bu ülke oyuncak helikopter yapamazken bugün insansız hava aracı yapar kendi tankıni üretir hale geldi .
2711 Yorumla- +1 yıl
Giden paralara bakarsak ama o Tanklar altin kaplama olmali. Türkiye kendi Tanklarini yapiyor ama nedense Türkiyedeki askeri araclarin bakimini nedense hala Israil yapiyor.
Türkiye kendi arabasini bilem üretemiyor, ve bu gidiste hicbir zaman üretemiyecek.
Icine ettikleri Egitim Sistemine bakarsak. - +1 yıl
Kullanamadıktan sonra uzay gemisi üretse ne olacak , tayyip bey israilden abd den icazet alıcakta biz sınırlarımızı savunabilecez
- +1 yıl
Nickın fransız ya sen siyasete fransizsın , türkiye ısrail'den aldığı savaş araçlarının bakımıni onlara yaptırmak zorunda tıpkı türkiyede üretilen altay tanklarının alan azerbaycan bakmını türkiye 'ye yaptırmak zorunda olduğu gibi . Araba üreticileri riske girmeye korkuyor mesele araba üretmek değil sonrasında onun yedek parçasının temin edebilmek üretimde ki giderin dört beş misli maliyet demektir , firmalar bu riski almak yerine montajcı olmayı tercih ediyor . Dünyanın hangi ülkesinde devlet otomobil üretiyor ? Devlet üretim yapmaz destek verir .
- +1 yıl
Bu ülkede bütün seb ze ve meyvelerin tohumları üretiliyor domatesi tek kullanımlık tohumu bile ısrail 'den alıyorduk . Ben sana bilsen bile içinde ki kinden dolayı kabullenemeyecegin ve çok zoruna olacak birşey daha söyleyeyim , devlet dna bankası oluşturuyor yeni doğan her bebeğin topugundan alınan kanın bir numunesi adli tıpta veri tabanına işleniyor . Herhangi bir kan işlemi yaptıran herkes için de geçerli bu ayrıca hastanelerde yer alan avuç içi tarama da adli tıp veri tabanına giriyor .eski türkiye için büyük ama bugün ki türkiye için sıradan işler ama haberin olsun dedim .
- +1 yıl
Iyi de 80 yıl yatmış bir ülke 10 yılda dünyanın süper gücü olamaz . Ama dünyanın süper gücü olmak için çalışıyor en azından da sizin gibi ulkesinin yaptıklarını görmemek için gözlerini kapatanların da gözlerini açacağız . Anlamadığım ne biliyormusun ülkenize sırf tuttuğunuz parti iktidar değil diye nasıl bu kadar hain oluyorsunuz .
- +1 yıl
bence sen körsün. (kusra bakma ama) Çünkü halkın gözünün içine baka-baka kendi adamlarını daha dün içerden çıkardı. benim babam bugün 4 yıl bitti h?l? içerde tek suçu cihazı dinlenen birinin adını telefonda geçirmesi. bunları dinlemede yan delil olmadığı için serbest bıraktılar. sana dahada söyleyecek bir l?f bulamıyorum. yine söylüyorum: (allah bel?nızı versin AKP hük?meti milletin ahını çekeceksiniz daha öyle koltuğu bırakıp gitmek yok.) yine kusra bakma başlangıçta biraz kırıcı olmuş olabilir
Kim gelirse gelsin faydasını da zararını da biz çekiyoruz...olan hep millete oluyor ama millet bunun farkında değil.
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
36Cevap
canım kısaca yazayım.
1. milyar dolarlık dış borcumuzu bitirdi
2.devletin bankalarının kasaları dolarla doldu
3.artan nüfusa oranla işsizlik oranı düştü
4.uluslararası itibar kazandırdı
5.sağlık alanında üst düzey iyileştirmeler yapıldı.(dün bir hastane daha açtık sakaryada)
6.tüm şehirler arası yollar bölündü mesafeler tünellerle kısaltıldı
7.işsizlere işsizlik maaşı yoksullara yoksulluk maaşları ödenmeye başlandı
8.kredi alımındaki faiz oranları minimalize edildi
9.hızlı tren metro vs. ulaşım araçları ve her ilde hava alanı açıldı(çok az il kaldı sanırım)
10. KÜRT SORUNU ÇÖZÜM AŞAMASINDA VE SON 1 YILDIR ŞEHİT HABERİ ALMIYORUZ inşallah.
LÜTFEN SİYASETTEN ANLAMAYAN DIŞINDA OLAN YORUM YAPMASIN
AKP Lİ DEĞİLİM SAĞ YADA SOL GÖRÜŞÜM YOK
İSTEYENE YAZABİLECEĞİM 100 LERCE FAYDA YAZABİLİRİM
ZARARLARI İSE FAYDASININ SADECE %5 İ KADARDIR1814 Yorumla- +1 yıl
Türkiyenin Milyarlarik borcu AKP altinda tam 3 Katina artti. Ne desek bos, cehalet kötü.
Acilan hastanelerin cogu özel ve ne tesadüf Erdogan ailesine ait.
yapilan yollar, harcanan paralara bakarsak altin kaplamali olmalidi.
Yapilanlarin cogu borclan yapildi ve geri ödemek büyük ihtimal mümkün olmayacak. Kisaca Türkiyenin Ekonomisi dandik. Ve yakinda cökecek.
AKPliler iste, sadece uzaktan bakarlar ve ne oluyor bilmezler. - +1 yıl
arkadaşlar açtığımız hastene aynı özel hastane gibi lüx bir hastaneydi ama devlet hastanesiydi.
ben bu ülkede neler gördüm 5 milyon dolarlık barajın yolun 50 milyon dolarlara yapıldığına şahit oldum. ülkemiz kalınmıştır gelişmiştir itibar kazanmıştır istanbulda yaşayanlar hiç eski otobüse biniyormusunuz artık heryere metronuz var mıadam para yemiş bize ne arkadaş hepsi yedi hangisi iş yaptı. kime oy vereyim kemalemi yok bahçeli dedeyemi ikiside saygı değer adamlar ama ülkeyi yönetemezler. - +1 yıl
bu yazdıklarına kendin inandın mı ? 1,3,4,5,7,10... bu maddelerde zarar edildi. ekonomiden anlamıyorum ama atmakla olmaz açıcaksın bakacaksın dış borçları kaynakla yazacaksın
- +1 yıl
hazine müstaşarlığını sitesinden güncell dış borcumuzu görebiliriz
özel sektör
m.b.
ve tahvilllere ayrı ayrı bakın
imf sütunundaki sıfırlarıda iyi görünüz lütfen.
özel sektörün cari açık beceriksizliğinden kaynaklanan borçalnmalar var tablo etki eden
parti yanlısı değilim peki ya siz ne yi savunuyorsunuz açıklayın madem bu adam kötü kim iyi kime neden oy vermeliyim hadi yazın yürekli iseniz
- +1 yıl
bu arkadaşda hırsızların kasesini yalayanlardan. hem akp li değilim diyor hemde bir hastane daha açtık diyor. Bunlar sizi işe koymaz kendileri torpille işe girer sonrada işsizlik azaldı derler. Hırsıza iyi gözle bakan onu sevimli göstermeye çalışanda bir hırsızdır sizi kandırmalarına izin vermeyin. Allah bunlarında hocalarınında belasını versin.
- +1 yıl
yalana dolana inanıyosunuz lambırcek, çekin gidin lan vatanımdan!
- +1 yıl
1. milyar dolarlık dış borcumuzu bitirdi. (tabi bir o kadarınıda kendine ayırdı.) 2. devletin banka kasalarını dolarla doldu. (sığmayınca aslan gibi Süleyman aslan'la anlaştılar ayakkabı kutusuna dolduruldu.) 4. uluslar arası itibar kazandırdı. (haklısın, bizi rezil etti elin gavurlarına.) 7. ise şöyle oluyor: evet ödendi ama geçenki engelli kişiden faiziyle istenen parayıda unutmamak lazım. %42 raporu var %50 olduğu için 3 yıldır ödenen mağaşı zamıyla aileden geri istiyorlar. karakterSayısıDoldu
- +1 yıl
Hepsini geçtim de şu itibar meselesi: yabancı basına bakıyorsan görmüşsündür. Türkiye yolsuzlukluğun, rüşvetin egemen olduğu bir diktatörlük havasında. İtibar bu mu?
- +1 yıl
Agaa bee senin aklını nasil da yıkamış tayyip kiyamam
+1 yılÖnceden ak partiye oy vermiş biri olarak objektif olmaya calışacagim.
Kim ne derse desin, bir çok alanda yatırım yaptı, askeri vesayete son vererek ordunun siyasiler üzerindeki baskıyı durdurdu.
Buna karsı;
Kim ne derse desin, tüm çabalara rağmen yolsuzluk yaptığını kimse inkar edemez, hem de az buz değil,
Bence daha önemlisi oslo gorusmeleri sonucunda özerklik sözü verikerek kürt devletinin kuruluşunun önünü açtı.
Şu aşamada ak partiye verilen her oy kürdistana evet demek anlamına geliyor.50 Yorumla
+1 yıl1: hırsızlık, 2: dini kullanarak milletin aklı nasıl çelinir, 3: ceza evinden nasıl adam çıkartılır, 4: yurtdışı seyahati nasıl yapılır. (izin süresi olmadan, işleri bekleterek, şehit analarını oğullarının sonsuzluk yolculuğu törenlerine katılmayarak.) işte bunlar ve daha fazlası aklına ne türlü pis iş gelirse.
40 Yorumlafaydası çok var zararları akp gelmeden önce rakı su gibiydi herkes alabiliyordu şimdi altın suyu oldu dinciler bu kadar güçlü değildir herkesin birbirine saygısı vardı ve bir çok vergi ama ben laiklik bitti kapalı bayanlar ülkeyi ele geçirdi hayatıma karışan akp hükümetini istemiyorum bir an önce gitsinler
70 YorumlaBabaları milliyetçi soldu diye birbirlerinin kafasına sıkanların çocuklarını kanka yaptı. Tek düşman tayyip erdoğan,düşmanımın düşmanı dostumdur felfefesiyle kenetlendiler daha ne olsun
120 Yorumla
+1 yılcevabım tek olacak Osmanlı neden yıkıldı sorarım ve Osmanlı yı yıkan sebeplere bakın derim saltanat düşkünü olmaları bilime ve fenne önem vermemeleri milleti habire vergiye bağlamları etkili oldu işte cevap bu ha vahdettin ha Erdoğan aralarında hiçbir fark göremiyorum ben
41 Yorumlahırsızı sevimli göstermeye çalışanda bana göre hırsızdır. Adam çalışıyor ama yiyor mantığı bu ülkede sadece satılmışların ağzına yakışır.
90 YorumlaSayamam.. Beni de içeri attırabilir..
Çünkü ne yargı bağımsızlığı kaldı, ne de düşünce özgürlüğü..140 Yorumla
+1 yılFaydalı bir yönü yok fakat karşısında rakip muhalefet yok. Halk artık yeni kişiler aradı buda son 10 yıldır böyle götürüyor işte. Muhalefet olmadığı için millet o şahısa atıyor oyunu. Koyun diye tabir ettikleri kitle bu nedenle suçlanmamalı. Suçlayan kişilerin oy verdiği partiler, kişiler o şahıstan farksız.
Edit: Alayı bir halta yaramaz meclistekilerin. Para peşinde it sürüsü hepsi.92 Yorumla- +1 yıl
Edit: Ne ara okudunuz da eksilediniz saniyesinde.
- +1 yıl
Edit 2 : Hepsinin zoruna gitmiş herhalde. Doğru söyleyeni kovuyorlar tabi.
Ülke ? Kalmadı ki hepsini ayakkabı kutularına sığdırdılar.
130 Yorumla
+1 yılHerkes aynı şeyleri tekrarlatıp duruyor. Biri evet diyor biri hayır diyor. Bunlar hep aynı çatı altında oluyor. Bu yüzden Türkiye'de siyaset yok. Ve artık hep bu aynı şeyleri tekrar etmekte salakça bence. Kime oy vereceksen ver bunun üzerinden konuşmak fayda etmiyor.
40 YorumlaYıldırım Demiören ve Tayyip bu ülkenin başına gelen en büyük 2 felakettir :/
160 Yorumla
+1 yılnamaz kılan değil bale yapan nesil istiyoruz demecinde bulunan muhalefet oldukça iktidar nasıl olabilirki
90 Yorumla
+1 yılYolsuzluk o şu mesele değil de (zaten siyasilerin bir şey çözeceğîne inanmam), eğitim beter oldu. Eğitim sistemi ard arda değişti. Sanki 5 iktidar değişti. Hepsi birbîrinden ilgisiz. Şimdi daha bir beter oldu. Liselerin yarısı imam hatip :)))
20 Yorumla
+1 yılfaydası dini sorgulamaya başladım din adı altında ne kadar görüş ortaya konduysa altında rezilikler oldu
70 YorumlaRte. Türkiye de siyaset diye bir şey yok. Akpli değilsen ya Chp ya Mhp'lisindir. Bizim ülkemizde insanların çoğu böyle düşünür. Bir çatı altında toplanilmasi gerekirken ülkeyi zenginleştirmek varken adamların tek yaptığı kavga yolsuzluk hırsızlık patavatsizlik. Rte sayesinde ülke daha da geriye gitti. Ben şahsenşu anicin hangi partinin genel başkanı geçerse gecsin bu ülkenin kendini toparliycani düşünmüyorum.
40 Yorumla
+1 yılAKP hükümeti düşerse türkiye 300 km hızla duvara giren bir araba gibi olacak olacakları izleyin ;)
101 Yorumla- +1 yıl
eksileyenler gerçekleri bildiğinz için eksiliyosunuz :) ...
the pariot emin ol şu anda türkiye öyle bir zamanedena geçiyorki allah sonumuzu hayır etsin meak etme yok olmayızda bakalım varlığımızı kabullenen biirleri olucakmı ;) izleyin siz izleyin göreceksiniz bişeyin bişeyini
hem ülkeyi düzene soktu hem cebini doldurdu. bundan öncekiler sadece cebini doldurmuştu. Turgut Özal hariç.
61 Yorumla- +1 yıl
bide adnan menders dimi
+1 yılkimin ne faydasını görüyoruz şuanda..hepsi aynı lacivert...önemli olan halkın ne yapacağı..
50 Yorumlafaydası: ülkesi zengin ülkeler arasına soktu zararı:geri klana herşey zarar
31 Yorumla- +1 yıl
Kardeş ekonomi çöktüğü için erken seçime gidiyoruz farkındasındır inşallah? Nası zengin ülkeler arasına soktu , ülkede borç batağında olmayan bir allahın kulu kalmadı , dolar uçtu , yoksulluk hat safhada , çocuğun biri soğuktan öldü , vicdanım sızlıyor insanlar yoksulluk içinde , Akpyi geçtim AKP seçmenine anlatıyorum kendiside yoksul ama maşallah ısrarla AKP savunuyor bu nedir arkadaş , ne yapalım , anlatıyoruz anlamıyorlar , ne haliniz varsa görün diyoruz bu seferde zararı yine bizde çekiyoruz mecburmuyuz lan biz bu ülkede oy vermediğim halde çoğunluğun cezasını çekmeye başladım böyle işi , gidin kardeşim eğer bu iktidar başınızda kalırsa bu seferde gidin ülkeden , bu ülkede insan gibi yaşamak isteyene yer yok allah belasını versin sürüm sürüm sürünsün bizi bu pisliğe mahkum edenler.
Ben anlamam zarardan yarardan pek bu konuları bilmem ama bildigim ve dogru olduguna inandigim birsey varsa ne kadar kötü olursa olsun oşu anbizim basbakanımız. Ve ne yaparsa yapsın bu ülkede başbakan iken asla küfür edilmez!
134 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum. ama adam zaten bütün halkı benimsemiyor. yaptıklarını onaylamayan herkese terörist dedi. ben milliyetçiyim ama adam geçen gün solculara terörist dedi , bu ülkede akp li olmayan herkes terörist sanırım ya da tayyip şizofren
- +1 yıl
vall?h elime geçse. ben neler edeceğimi biliyorum ama. o bir başbakan değildir. o bir başçalandır. bu lafı Kemal'den alırım buraya yapıştırırım. ve giderim eyi vallah...
+1 yılTÜRKİYE’Yİ HIZLI TRENLE TANIŞTIRDı en büyük havalimanını yaptı osman gazi ve yavuz sultan selim köprüsünü yaptı ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKTIĞI İÇİN, Şehit ailelerinin konut sorunlarını çözmek için onlara TOKİ aracılığıyla ev veriyor bunun yanında faizsiz konut kredisinden yararlanamayan şehit yakını ve gazilerimiz tekrar bu kapsama alındı. daha fazlası var daha istiyorlar acaba
11 Yorumla- +1 yıl
Kardeş eyw. hepsini yaptı yaptığı trene beleş bine biliyon mu yaptığı hava limanlarında beleş uçak var mı ya da köprüden seni bedavamı geçiriyor şehit ailelerine toki yaptı bedavamı verdi kardeşim bu kadar kör olma be ne yaptı ise kat kat parasını senden benden çıkarıyor malmısınız a*q koyun gibisiniz çobanınız reisiniz höyt diyor herkez susuyor yazıkla. açılım dedi şehitlerin mirasını tererüstlere sattı açılım diyerek. suriyelileri getirdi kendi memleketinde mülteci gibi davranıyorlar artık.
+1 yılTanımıyorum o şahsı.
150 Yorumla
+1 yılfaydası varda bizmi görmuyoruz istifa etsin ya
122 Yorumla- +1 yıl
onun bu halka öğrettiği şey: işte ben ceza evinden böyle adam çıkartırım.
- +1 yıl
aynen öyle.
+1 yılNe ektiyse zamanında şimdi onu biçiyor...
91 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın. Zamanında ayakkabı kutusuna paraları biriktirmiş. şimdi onu yemekle meşguller.
+1 yılbaşbakan kesinlikle dürüst haram paraya el sürmez haram paraya el sürmediği için para sayma makinası aldı :))) ve ve ve ayrıca vergilerin nereye gittiği meçhul benzin konusuna girmiyorum zaten
20 Yorumlaadam cidden yolsuzluk yüzünden az oy alacak ama ben yine de oyumu ona vereceğim
60 Yorumla
+1 yılfaydası çok zararı yok hiç
büyük başkan Recep Tayip Erdoğan81 Yorumla- +1 yıl
Al bak şimdi gördün faydasini
Adam tamamen kendisi zarar zaten.
130 Yorumla
+1 yılPara mı çalıyo napıyosa yapsın adam ülkeyi kimsenin geliştremediği kadar geliştirdi.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler
87 Yorumla- +1 yıl
Ananıza babanıza sorun birader akp den önce nasıldı sonra nasıl.G*tümüze giyecek donu bile dışarıdan alıyoduk şimdi tanklar helikopterler ihraç ediyoruz.Koyu MHP liyim ben ama adamların yaptıklarını yapacak başka parti yok bu dönemde
- +1 yıl
Zaten japonya amerika falan hep tarım devleti değil mi :D Keşke bizde tarım devleti kalsaydıkda en gelişmiş ülkelerden biri olsaydık :SD Git oyunu kime veriyosan ver
- +1 yıl
Sorsana bir apple'ı philips'i hükümet mi kurmuş :D Adamlar yapıyo devlet de destek veriyor.Türkiye'de iş yerlerini özelleştirme deki amaçta o zaten. Bknz. daha 2 yıl olmadı adamlar yapalı
- +1 yıl
Kardeşim ben sana adamlar mükemmel mi diyorum? Ben ak partili bile değilim sadece at gözlüğü ile bakıyorsunuz.Terör kalmadı, avrupa da şamaroğlan değiliz artık.Git gide de ilerliyoruz.Mal değiliz bizde görüyoruz neler olup neler bittiğini.Sadece demek istediğim akp den daha iyisi yok şuan.
- +1 yıl
Kardeşim 1.siyaset 2.futbol bitmez bu tartışmalar.Doğru bildiğin neyse onu yap sen.Bizim elimizden gelecek bişey yok boşa burada laf si*iştirmeye gerek yok
+1 yılHangi ülke ? sayesinde muz cumhuriyeti olduk
202 Yorumla- +1 yıl
+++++
- +1 yıl
Arkadaş işssizim, yıllarca harç parası falan ödedim okudum ama torpille akpli olmayan iş bulamıyor. Genel sağlık sigortanızı sorgulayın bakalım kaç milyar borcunuz var ? ülkede hukuk denilen bir şey yok, sesini çıkarırssın biber bazı kapsülüyle birlikte kafana gelir. hani çok güçlüydük hani dış itibar... Güçlü olan ülke Rusya adamlar kimseyi dinlemeden Kırımı işgal etti. Nerede Osmanlıcılar? Nerede Tayyip ? sözde Kırımda bizim de hakkımız var ... ama bu işler halka hakaret etmeye benzemez
+1 yılfaydaları yollar hızlı trenler kitap falan filan başörtü serbestlği
zararları emeklşilik yaşı,yolsuzluğu herkes yapar,sağlıktaki değişikler ve en önemlisi pkkya verilen tavizler ve apoyla anlaşmalar10 Yorumla
+1 yılFaydası yok, Zararı çok.
40 YorumlaRecep Tayyip Erdogan..Allah basimizdan eksik etmesin.Isminde bile asalet var.
50 Yorumla
+1 yılFaydasına da zararına da kafam girsin.
92 Yorumla- +1 yıl
eyi vallah mesaj alınmıştır. :D
+1 yılNe faydası, faydası vardıda bizmi görmedik.
150 Yorumlao koltukta oturduğu her saniye zarar...
40 Yorumla
+1 yılyaptıgı yatırımları gormuyorsan o senın sorunun
100 Yorumlahangi birini anlatayım
40 YorumlaAldığı nefes zarar
160 YorumlaSiyaset meydanına dönmüş mübarek.
00 Yorumla
+1 yılçok zenginiz kıçımızı dolarla siliyoz
20 Yorumla
+1 yılVatandaşı olmasak eğlenceli ülkeyiz aslında
10 Yorumla
+1 yılo kim canımsss tanımıyorum uff slk
01 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi