Para babaları dolarlarını bozdurmadıktan sonra halktan bozdurmayı beklemek saçma. Halka sesleneceğine Erdoğan sıkıysa para babalarına bozdurmazsan ben sana yapacağımı bilirim dese ya. Cebinde Türk lirası bile zor bulunan vatandaş. Dolarları altınları bozdurun ekonomi uçsun kalkınsın demek bana mantıklı gelmiyor. Hodri meydan çıkıp söylesin. Televizyon kanalı sahiplerine vs büyük güçlülere.
Ne yatırımı kardeş bu hale gelmeden önce ön görüp yatırım yapsanız anlarımda şu haldeyken dolara yatırım yapsan ne olacak ne kadar artacak sanıyorsunuz 19 20 lira falan mı olacak dolar? Kaldı ki çok büyük bir paranız yoksa yatırım falan deyip komik duruma düşmeyin 2 bin 3 bin değil milyonlar konuşmalı.
bütün insanlığa gerek yok ama mesela zenginler anlaşıp dolara bassalar iyice zengin olurlar mı? o zaman 7/24 dolara bassınlar. yani senin mantığına göre :D
@wissenschaft ben burada trollük yaptım biraz. dolar basmak? dolar basma yetkisi zenginlerde değil 1, 2- kafasına göre kimse bişey basmıyor.2001 krizinde 2007 ve 2011 krizinde iktidar piyasaya borç alıp dolar saldı, bu neyi düzeltti? iktisat böyle bişey değil arkadaşım. ekonomistler k*çlarıya gülüyor iktidara
Şu anda herşeyin değer kazanıp liranın değer kaybetmesi normal bişey değil ama bu sonuç kaçınılmazdı devletin yıllardır güttüğü ekonomi politikası bunu kaçınılmaz yaptı üretimi durdurup dışardan alıma bağlı hale gelmenin sonucu bunlar o yüzden sorun yok 😜
Yatırım matırım yok bu iş artık MİLLİ irade meselesi memleket meselesi devşirilmişş uşakların dövizini bir an önce eldden çıkarma vaktidir dolar denilen kağıdı ülkemizde geçersiz kılmaya çalısırken almayın
Maddi durumu yeterli olanların tası tarağı toplayıp başka bir ülkeye yerleşmesidir. Yeterli olmayanların ise bu ülkede kalıp çürümekten başka yapacakları bir şey yok.
En İyi Cevaplar