milyarlarca doların da olsa, saraylarda da yaşasan, pahalı kıyafetler, pahalı çantalar, pahalı aksesuarlar da kullansan işte olmayınca olmuyor. fotoğraflarda öyle güne gelmiş “iki poğaça da evdeki çocuklara sarıp götüreyim” diyen teyzeler gibi çıkmaya devam edeceksin sayın kraliçe!
abdullah gül’ün eşi firsy lady idi. kadının bakışından, tavrından, hal ve hareketinden asalet akıyordu. belki yüksek tahsili yoktu ama konuşmasından kültürlü ve eğitimli olduğu anlaşılıyordu. protokol buluşmalarında eğreti durmuyordu.
ama ürdün kraliçesinin üstünde eğreti duruyor işte. alıntıdır...
Hayrünisa Gül'den mi asalat akıyordu? Striptizcilerin giydiği stilleto ayakkabılarla İngiltere Kraliçesi'nin karşısına çıkıp kadının tuhaf bakışlarına maruz kalması olay olmuştu.
Bu siyasal islamcılar bu tür ortamlarda doğru düzgün duramaz, sırıtırlar. Kıyafetlere baksana.
Bir tarafta Ürdün Kraliçesi her tarafa karizma dalgası yayıyor, bunlar da 'Ocakta yemeğem vardı' diyen, konudan alakasız teyze imajında.
Ama gelişme var, eskiden mobilya gibi giyiniyordu en azından siyam miyah giyinip de o meşhur kakafonik kıyafetleriyle dümdüz sırıtmamış Emine Erdoğan.
Sen nerenle okuyorsun beni... Sana ne milletin ne giyip nasil durdugundan Insan buyudukce kuculmeyi bilmeli... Senin dusuncendeki gibi durus sergilese, bu kezde "vayyy muslumanlar kırılıyor şuna bak ne havali" dersiniz...
Kişisel görüşlerinizi de mi artık ekşiden alıntı yaparak beyan etmeye başladınız yahu? Okuyunca dedim bunlar ne kadar tanıdık cümleler hehehe.
Her neyse, gerçi başhanımlık kadar saçma bir unvan bilmiyorum; monarşi ile yönetilmiyoruz ama yönetici olarak bir kişiyi seçtiğimizde gereksiz eşleri de hop diye bundan faydalanıyor.
Bu sebeple gündeki teyzelere benzeseler de fazla asillikten can verseler de bunun pek önemi olmamalı.
En İyi Cevaplar