O şiirleri yazacak kadar kültür , estetik anlayış , sanat anlayışı , hayal gücü ve dil bilgisine sahip olmayanlar bir sussunlar bence bu konuda. Şiir eleştirmeyi eleştirmenlere bırakalım. Sanat alt kesimin anlayacağı ve icra edebileceği bir şey değildir. Sanat biricik ve tektir. Onu anlayacak ve hissedebilecek kapasite veya beceriye sahip olmayanlar hiçbir zaman bu durumu tersine çeviremezler. Sanatta tıp gibidir ayıp yoktur çünkü sanatın sujesi insandır. Ve sanatın konusunda insanın aklına gelebilecek her şeydir. İnsanı etkileyen ilgisini çekip onu taklit edip zihninde ona sahip olmasını sağlayan bir şeydir sanat.
Sanatı kendi sığ ahlak veya dünya görüşlerinle yorumlayamazsın. Bunu yapmak için bütün bunların dışına çıkıp bakabilmen gerekir. Bunuda beceremiyorsan susup tadını çıkarmalısın.
Bulaşıcı cesaret Çıt çıkmasın diyecekler Renk olmasın diyecekler Gülerek isyan etmişsin Gül açmasın diyecekler Gülelim o zaman Öksüz kalmasın isyanın
Suçsa suç kardeşim Gülüşü solmasın insanın
Gün doğmasın diyecekler Umuda silah çekecekler Koşarak isyan etmişsin Suçu sana yükleyecekler Koşalım o zaman Yalnız kalmasın isyanın Suçsa suç kardeşim Tepesin attırmayın insanın
yaw ne bok oldumu amerıka yok arkasında ısraıl var rte de fetoyu basa getırdı sonra yok amerıka arkasında artık komık bahaneler uretmeyın selo gıbı bırı bıdaha gelmez bunu mıllıyetcısıne kadar hherkes bılıyo
Gerçekten gönülden buna inanıyorsan sana çok açıyorum. Olay akp vs değil ama Selahattin demirtaş gibi bir vatan haini hakkında düşüncelerin göz yaşartıcı
siir kitabidir. erotik degil beseri ask siirleridir. ben begendim. bazi yerlerde kufre girmistir. edebi degerini edebiyatcilar degerlendirir. erotizm yoktur bu arada. kadin bilegi gorenlerin s2 kalktigi icin o yuzden erotik gelmis olabilir.
16 yıldır üzerimizden inmeyen iktidar hardcore p*rno filmi çekiyor ona laf yok mu?
Hiç kusura bakma toplumun ahlakı bu şiirle bozulmaz :) Bak tayyip ile bahçeliye birbirine dediklerinle üç cilt küfür ansiklopedisi yazılırdı şimdi kanka oldular.
@Kesçeneni Sanat için her şey mübahtır. Filmlerde öpüşme sevişme var diye çıkıp protesto ediyor musunuz? Ya da film icabı kadın dayak yediğinde tepki gösteriyor musunuz? Boş yapmayın. İlk defa şiir yazabilen bir siyasetçi gördüm. Bizim aileden 3 oy kendisine helaldir artık
En İyi Cevaplar