Iki suriyeli cocuk köpegin bacaklarını kesmis vidiyosuda var https://www.instagram.com/ucankarga/
Hikayeye bakın ne düşünüyorsunuz artik bu suriyeliler gitmeli mi
Hikayeye bakın ne düşünüyorsunuz artik bu suriyeliler gitmeli mi
Izlerken icimi ayni anda üzüntü ve OFKE kapladi! Ama bu köpek o değil neyse önemli olan zaten bu vahseti nasil yapabiliyo olmlari allah böyle zebanileri taş etsin!
Mk kodumun bebeleri elleri ayakları bombada parcalansaydi. Birileride oy için geberdi Suriyelileri buraya doldurdu
Bak ben büyük yemin ediyorum silahta aldım bu Suriyelileri öldürücen and olsun
Cevap
1Cevap
Her seye hemen inanmayin ben de inanmıştım ama o görüntü eski bir goruntuymus kopek benziyor ama o değil
Şerefsi. z çocuklar Allah belalarını versin onların
Evet çok bile kaldılar gitsin suriyeli KARDEŞLERİMİZ
sakaryadaki yetkililer olayı kapatıyor hepsinin kolları bacakları kopar inşallah
Eski bir görüntü o çocuklarla alakalı değil bu miniğin başına gelenler. Bu davranış da doğru değil ancak bir yıl öncenin videosu bu. Çıkar yine de ortaya ve kendisine ne yaparlar çok merak ediyorum..
Yanlış video sanırım.
bu değil, bu başka bir köpek :(
@Kesçeneni Evet ama bunlar onu yapanlar değil, o köpeği öldürenler bulunmalı bu çocuklara da cezası verilmeli sınır dışı edilmeli. O köpeği öldürenleri bunlar bilirsek belki ceza almayacak çocuklar ve o caniler de bu çocuklar da rahatça dolaşacak. Yalan haber yapmamak önemli
Üstünü kapatmaya çalışıyorlar olayın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar