R. T. E'ın bu sözü hakkında ne düşünüyorsunuz?
Valla ben inanmaya başladım üstünlüklerine
Valla ben inanmaya başladım üstünlüklerine
Bu sözle ilgili bir kaynağın varmı?
Bu sözü nezaman nerede söylemiş?
Zeki bir insan bir kaynağa dayanmadan kolay kolay böyle birşey yazmayacağını düşünüyorum?
Kaynağını merakla bekliyorum kardeşim.
Kulaktan duyma bilgiler ile gelmeseniz keşke böyle bir şey diyeceğini düşünmüyorum
Yok o anlamda demedim gündemi takip ediyorum rastlamadım da o yüzden. En azından bir link atip soruda benim gibi kaçıranları da göstermiş olurdun
Yo vardır inanırım çünkü hükümetin Türkten çok Arap olduğunu biliyorum
İstiklal Marşı’nı eleştiriyordu bu adam. Adam demişim pardon. Sorsan vatan haini biziz kendisi vatansever. Oğlunu askere göndersin önce o.
Yallah Suriye’ye o zaman 24 Haziran’da 👋👋
Büyük Ortadoğu Projesi eşbaşkanı ne bekliyorsun ki aşkım der hepsini 2 yüzlü hayırlısıyla Ya Ince Ya da Akşener gelseydi
Teşekkür ederim
Cevap
12Cevap
O adamdan her saçmalığı beklerim
Kardeşim bu yazdığım kısmı herkese paylaşıyorum. Çekingenlikten kurtulursam herkese yardım edicem diye kendi kendime söz vermiştim adak gibi oldu yani o yüzden burda insanlara yazıyorum. Çekingenlik var mı sizde yok mu bilmiyorum. Ama eger varsa veya agzın iyi laf yapmaması gibi sorununuz varsa azda olsa ;ben bunları bazı tavsiyeleri uygulayarak yendim. Psikiyatri çekingenliğin çeşidinin hissedilmiş ve hissedilmemiş duyguyla bağlantılı bulunacağını söyledi. Sizde çekingenlik varsa eger şunu cevaplayın doğru yoldan gidip çekingenlik için doğru tavsiyeleri verebileyim.
Çocuklukta ve bugüne kadar tümüyle düşün;seviyorum ya da aşığım diye aklından geçen bir an hatırlıyor musun?(hoşlanıyorum düşüncesi sorulmuyor). Tavsiye istemezsen bu soruyu cevaplama, tavsiye istersen cevapla kardesim. Birde bun verdiğin cevaba göre yaşını belirt? mesajdanda yazabilirsin
Çünkü kendi Türk değil, elinden gelse ülkenin adını da değiştirir.
Demiştir ya da dememiştir orasını şimdilik bilmiyorum ama dememiştir.
Suriyeliler bu ülkede her şeyin iyisini hak ediyor. Suriye halklarının ülkesindeki savaşta hangi devletlerin parmağı varsa Suriyelilerin buralarda yaşaması hakkıdır, dışlanamaz.
peki bunu dediğinden erdoğanın haberi var mı aS:D
erdoğanı sevmem ama siz de saçma sapan uyduruk haberler yapıp provake etmeyin
Ulan oolum dağdaki ayılar senden değerli onun için haberin var mı senin
bir akrabam söyledi kendisi köyde yaşıyor... Ayı vuran a 65 bin tl mi 75 bin tl mi ne ceza varmış araştır istersen bak..
Milyonlarca Suriyeli geldi ve eğer rte gelirse tamamen yerleşecek.
Bir süre sonra hak isteyecekler. Belki özerklik bile isteyecekler. Al sana ikinci bir kürt sorunu.
Yakında biz yabancı gibi olcaz kendi ülkemizde zaten
Hiç şaşırmadım, adamın milliyetçilikle alakası yok.
Me üstünlükleri var örnekleyebilir misin? Türkiyede yaşamıyorum da herkes üstün diyor anlamıyorum
ben söyliyim heryerde itilip kakılmak hor görülmek gibi bir ustunlukleri var mesela sözde biz turk milletiyiz misafir perveriz ya bir analarını s*kmedğimiz kaldı yedikleri 1 lokmada gözümüz var 3+1 evi 4 multeci aileye kiralıyıp 4 kira alıyoruz ama defolup gitsinler diyoruz işte bu kadar misafirperveriz.
Kendisi onlara iyi bakıyor. Marmaris'te 300 odalı villa yaptırıyor. Bizden alıp onları alır oraya.
O zaman gidip suriyeli vatandaşı olsun.
Bknz arap sevicilik
Siz akp ye vermeye devam edin sonumuz iyi değil
böyle bir söz dediğini sanmıyorum
Yok ebesinin nikahı demiş birde..
Neden acaba bole soloyur
Kendi ülkemiz de sığınmacıyız.
adam zaten icraetleriyle gösteriyo üstünlüklerini
Sarayda beslesinler o zaman.
Sonumuz iyi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar