İş Bankasına 450 Akbank a 350 TL borcum var ve bu ikisini de uzun zaman ödeyemedim keyfimden odemicek değilim. Şimdi bugün bu ikisine de takip başlatmıslar. Ailemin bundan haberi yok onların haberi olmadan nasıl halledebilirim. Borç alacak çevrem yok öyle. Vede takip başlatınca noluyor. Acil yardım.
19 yaşında nasıl kredi kartı aldın reis ben 18 yaşındayım söyle bende alıyım kredi kartı bende yok olsa benimde bir bukadar borc olurdu
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim 8 9 tane kartım var ya ayrıca 19 yasimda olduğumu nereden biliyorsun 19 yaşımdayım kartların 4du üniversite kartı 1i genç kart biri işte üniversiteli diğer kartları işe girdim ondan sonra aldım hepsini sayamam ama telefonda beya bir banka uygulaması var ve bu borçlar yüzünden hiçbirini kullanamıyorum. sen sen ol borçlarını öde bide s. et kart olaylarına bulaşma
Bankalara kayıtlı adresin ailenin evi ise haberleri olmaz. Tabi kayıtlı numaran da senin üzerine ise. Takip başlayınca seni avukat arar, ödemezsen icraya geleceğiz der ama gelmezler muhtemelen
genelde 100 bin civarı borç durumunda biraz mide ağrısı oluyor. 150 ye çıktıktan sonra mide ağrıları artıyor , 200 de direk mide kanaması :) yeni taburcu oldum da :)
En İyi Cevaplar