Çorum’da bir mezarlıktan ağlayan kız sesi geldiği iddiası polisi harekete geçirdi. Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi bir genç kızın mezarlığa gelerek Fatma Ç.’ye ait mezarın başında konuşup, ağladığını fark etti.
Görevliler, 27, 28 ve 29 Nisan geceleri de genç kızı aynı mezarın başında ağlarken gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gizemli kız polis ekipleri ve vatandaşların aramasına rağmen bir türlü bulunamadı. Polis, kızın Fatma Ç.'nin mezarının üstüne deniz kabuğu koyduğunu tespit etti.
Mezarlık çalışanları, gizemli kızı bulmak için bir not bile bıraktı. Notta şu yazıyordu:
"Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak"
Şimdi herkes bu kızın kim olduğunu merak ediyor. (Kaynak)
Sizce böyle bir kız var mı? Derdi ne? Bir sürü absürt tahminler yapılmış. Sizin düşünceniz nedir? #Meczup
Film değil gerçek! Mezarlıktan gelen ağlama sesleri ortalığı karıştırdı! Herkes bir tahminde bulunuyor, sizin var mı bir tahmininiz?
Yakını olma ihtimalini düşünüyorum fakat geldiği mezardaki merhume öleli nerden baksanız 30 seneden fazla oluyor ve bu bana mantıklı gelmiyor. Akli dengesi bozuk biri ise belki de karıştırmıştır ve tanıdığı biri sanıyor olabilir. Bu olay gündemi değiştirmek için yapılan saçma bir oyun da olabilir, fakat yalpalayarak koşması ve kol uzunluğu dikkat çekici. Koşma hızını yaşına bağlıyorum, bir süre sonra karanlığa gözü alıştıysa hızlı şekilde koşabilir. Ve ben bu kafayı başka şeyler yorsaydım daha iyi şeyler olabileceği gerçeğini de unutmamak lazım :D
İnsan her türlü çılgınlığı yapar çok üzgün ve çıkmazda olsuğu zaman.. Benim çocukluğumda aynı olay olmuştu 8 yaşında çocuk her gece annesinin mezarına gidip kapğanıp ağlarmış sonunda gerekli tedbir alınıp bulundu.. Millet mezarlığın yanından geçmeye korkardı..
Ya detöcüler zamanında bunların dizisini yaptı şimdikiler ise samanyolunun yokluğunu başka bir şeyle bastırıyor. Mezar ağlıyormuş ölmüş adam gülecek hali yok ya.
Vallaha ben korkuturum.😛 En son cinler hakkında muhabbet ettiğimde arkadaşlarım dediki; oğlum senin yüzünden ışığı kapatıp yatamıyoruz lanet olsun sana 😂
Adamı öyle korkuturum ki sabaha kadar hatim indirir 😁
akli dengesi yerinde olmayabilir. sandığınız gibi mezarlıklar o kadar boş değil
mesela bu suriyeliler ilk geldiğinde bizim mezarlığa da gece suriyeliler çıplak girip uyumaya çalışmışlar. ilk başta tabii millet korktu ama sonra kovdular :D
mezarlıklar sessiz yerlerdir. eğer imanınız kuvvetliyse kabirde yatanların frryadlarını bile duyabilirsiniz. bir gece mezarlığa gidin. korkmayın ölüler kimseyi yemez de öldürmez de. gene ne gelirse insanın başına insandan gelir. sessizce oturun ve mezarlıklara dalın gidin. ölülerin seslerini duyacaksınız. korkarsınız Felak ve NAS surelerini okuyun
üç gece gidip bir mezarlıkta saklanıp çığlık atsam garip sesler çıkartsam gecenin bir vakti hiç bir bekci ula bu kim diyip yanıma gelmez. Polis çağırırlar. Poliste toplanır kuşanır tırsa tırsa olay yerine geler. bense çoktan sırra kadem basmış olurum. Buyrun size açıklanamamış bir PARANORMAL olay işe. ? Gazetelere manşet Haberlere Konu. Cinler periler ruhlar havalarda uçusur. Ben evde oturur onları izler rakımı içerim :)))
Annesini ya da babasini kaybetmemisler mezarliktan korkar. Bu kizin korkmamasina sasirmadim. Sadece cok duygulandim, dayanamiyorum hic boyle seylere. Ben annemin oldugunu teyzemden bir tabak daha patates yemegi isteyemeyince anladim diyen adam geldi aklima. Ay beni niye aglatiyosunuz ya 😣😣😪
Ben bunun videosunu izledim. Kız normal spor giyimli bir kız. Kaçmasını n açıklaması olarak kendi fikirlerim:
1) Psikolojik sorunları olabilir. 2) Akıl sağlığı sıkıntılı olabilir. 3) Ailesiyle vs. sorunları olup evden kaçmış olabilir. Polisleri veya kalabalığı görünce ürküp kaçmıştır.
Kiz ben bu soruyu sorcaktim 😑nicin neyse evet garip bisey 13 yasinda bir kiz diyolar dogru mu cuma dann belli duyuluyormus o aglama sesi Seda sayan damiydi bu konu ilk
12-18 yaş arası bir şeymiş. Yani uzaktan karanlıkta net bir şey gören yok. Evet ağlıyormuş. Neden beni bıraktın falan diyormuş. Kimse net bir şey söyleyemiyor. Kameralar koymuşlardı dün. Şimdi yeni haber yok. İlginç.
bir tahmine gerek yok emin olun ki bir insan cok sevdigi birini kaybedince ztn cin carpmisa donuyo bunu cinle minle yorulmlayan da salak bakalim o kiz Şu an ne ruh halinde
Çok merak ettim bende şimdi. Acaba ne o kız, neden kimliğini belli etmiyor ve korkmuyor? Ya da insan değil mi. Ben bile ürperdim okurken. Hayırlara vesile. Ya okuma, yazma bilmiyorsa :( içim gitti.😑😑😑
Olabilir böyle seyler merhum un ya da merhumenin bir cin le alakasi varsa üzüntüden falan cin bu sekilde davraniyo olabilir ki cin tarzi bir yaratik oldugundan eminim gibo arastirdim o konuyu biraz çok sasilicak bir durum degil dunyanin her yrinde böyle olaylar oluyor
Bende 3 saat falan oldu duyalı o insan fakat şöyle deli olabilir ya da içine cin girmiş olabilir 40 yıl önce ölen kadının mezarına geliyormuş kendisi 16 yaşında kadın öldüğünde o dünyada yokmuş la
Biraz önce izledim. Haberdar oldum. Komik geldi. Halen de gülüyorum. Birileri de kıza GEL GIZ GEEL diye bağırıyor. Manyak manyak işler. Feneri tutun hangi mezarın başına gidiyorsa dikilip bekleyin bu kadar meraklı olacağınıza. Bu tip bahsedilen yerlerin hepsini gördüm. Bu dünyada olup biten her şeyin mantıksal açıklaması mevcuttur. Yakında bulunur, fakat medya bunu gösterir mi onu bilemiyorum.
gördüğümdn beri düşünüyorum ya o kızın psikolojik sıkıntıları var ya da kızın cinleri olabilir o yasta bir kızın 1912 de doğup 1982 de ölen bir kadının mezarında benı neden bıraktın ben ne yapacagım dıye ağlaması çok garip
Böyle şeyler yüz yıllardır var. Şimdi sosyal medya ve anlık yaşananların hemen kayda alınması dünyaya aktarılması birkaç saniyede olabildiği için insanlara yeniymiş gibi geliyor, garipseniyor
Haberlerde gördüm. çıplak ayaklı olması akıl sağlığı yerinde olmayan biri olduğunu gösteriyor. Ama ben acısı olan birisi olduğunu düşünüyorum sadece...
Kız gerçekse bellii ki ciddi travma yaşamış olmalı belki ölümüne sebep ya da bir hak geçmesi olabilir. böyle travmalar çeken insanlar korkusu fazla olmaz
@zeynepdeniz0 3 kulhu 1 elham oku tamam Bir nevi paket dua. Evde tıkırtı mı duydun, cinlerden mi tırstın, mezarlık mı ziyaret ettin, hemen bu duayı oku. İmdadına yetişir. 8)
Haberler de ben de izledim kamera açıkken gördük işte deyip besmele çekiyor millet koşuyor yanına doğru ama kimse yakından göremiyor yakında çıkar kokusu
Annesi yakini bir seyidir belki o öldüğünde kendisi yaninda değildir ya da kendisi yuzunden ölmüştür vicdan azabi cekiyordur. Ya da bir sebeple herkesten gizli geliyordur
Belki de medyanın şişirmesidir. Bilemeyiz. Gözümle görmeden inanasım gelmiyor şahsen.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kız başını kapatıyor deniz kabuğu koyuyor ve kırmızı topuklu ayakkabı giyiyor. Bana çok ulvi bir varlık gibi gelmedi. Evet korkutucu gece gece belki akli dengesi bozultur ya da 3 harfliler uğraşıo olablr bilemem. Ama bulunsa iyi olur
Sevdiğini kaybettiği için geceleri yalnız ağlıyor. Bunda garipsenecek durum olmamalı. Kimin ne yaşadığını bilmediğimiz gibi neye nasıl tepki verdiklerini de bilemeyiz. Ölümün çaresi yok ki ama hem..
Ne bileyim ne olursa olsun cesaretim de var hayatımda canlı gözle cin de gördüm nesne de gördüm aynada kız çocuğu da gördüm. Alışkınım ama yine de o mezarlığa o saatte giremem asla!
ölen kişinin kızıdır. annesinin vefatına üzülüyordur. psikolojisi bozulmuştur. ölen kişinin ölümünden kendisini sorumlu tutan bir kişidir. vicdan azabı çekiyordur.
yahu millet paranormal videolar izleye izleye sıyırmış. İhbar edecek ne var? normal bir kız altıüstü. Annesi falandır ve yeni kaybetmiştir. ağlamasından doğal ne var
Bugün seda sayanın programında bu konu işlendi gözüm takıldı annem izliyodu. Telefonla bir polis bağlandı telefona kızın 16 yaşlarında olduğunu söyledi
Bulamamalari komik. Isi biraz tiyatroya dokmusler. O kadar kisi bir mezarlikta gunlerce bir kizi bulamiyor mu? Hangi mezarda agladigi belli. Onlem de mi alinmiyor?
aynen ya bende aynı düşüncedeyim. hadi gündüzü geçtik, geceleri niye geliyor bide yalnız başına geliyor. cesaretine bak hiç korkmadan gelmiş. şahsen ben olsam korkardım
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Film değil gerçek! Mezarlıktan gelen ağlama sesleri ortalığı karıştırdı! Herkes bir tahminde bulunuyor, sizin var mı bir tahmininiz?
En İyi Cevaplar