Kayınpeder, damadına aşık oldu. Damadına aşk mesajları yollayan kayınpeder, mesajların birisinde "Seni sevdim be tosunum. Sevdim. Sevdim seni ben deliler gibi hala da seviyorum tosunum" ifadesini kullandı. Sevgisine karşılık bulamayan kayınpeder, damadından öç almak için 3 yaşındaki torunuyla birlikte çıplak fotoğraf çektirip yolladı. Şikayet üzerine kayınpeder hakkında, "çocuğun istismarı ve taciz" suçlarından dava açıldı.
Müşteki olarak davada yer alan küçük kızın annesi, babası hakkındaki suçlamaları reddederek; “Sanık benim babamdır. Katılan E. K'de benim eski eşimdir. Halen boşanma davamız da devam ediyor. Kızımın velayetini alabilmek için babama böyle bir suç atmış kesinlikle bunu kabul etmiyorum. Ayrıca kızıma da herhangi bir istismarı yoktur. Benim babamdan şikayetim yoktur. Babama iftira attığı için eşimden şikayetçiyim. Benim kızıma bir şey olsa bütün sorumluluğu bendedir. Kesinlikle böyle bir olay olmamıştır. Ben onun annesiyim öyle bir şey olsa çocuğumu korurum.” dedi.
Kayınpeder Y. I.'nın damadı E. K'ye sosyal medya üzerinden attığı iddia edilen mesajlar;
“Sevdim be tosunum”
“Sevdim… İnsan hayatta bir kere sever, ikincisi olmaz. Sevdim seni ben deliler gibi hala da seviyorum.” “Bilmiyorum sana ben kavuşur muyum sevda.”
“Kendine iyi bak içinde sevgi olmayınca zorlamanın bir anlamı olmuyor. Benim sevmem sadece bu sevgiyi ayakta tutmaya yetmez. Telefonu açtığındaki ses tonu bana karşı içinde hiçbir şey olmadığı gibiydi. Rahatsızlık verdim benimki aptallıktı. HOŞCAKAL.”
Damadına aşık olan kayın peder yüzünden bir yuva yıkıldı iddiası. Toplumdaki çarpık ilişkilerin sebebi sizce nedir?
Çok rahatsız oldum gerçekten. Midem bulandı. Gerçek değildir diyemiyorum. Çünkü eşcinsel denilmesi icin farkli bir görüntü ve tavırda olması gerekmiyor. Bir yerde okumuştum. Hiç ummadıgınız biride eşcinsel düşünceye sahip olabilir. Mesela üniversitede bir hoca, mahallenizde tonton bir amca, sosyal statü olarak hiç imkan ve ihtimal vermeyeceğiniz kişi de olabilir diyordu. Çok şaşırmıştım ama görüyoruz gerçekliğini. Ne diyeyim. Allah sasirtmasin.
Kayınpederin kızının ifadesi yalan olamaz, hangi insan kızına yapılan istismara susar Alla sen söyleyin? İyi de damat böyle saçma sapan bir ifadeyle niye iftira atar? Herkes kafayı yemiş dünya hiç iyiye gitmiyor çirkin, iğrenç insanların sayısı arttıkça artıyor
Ya yuhh. Sapkınlığın daniskası bu. Daha neler duyup göreceğiz. Artık cidden korkuyorum. İnsanların ar namus kavramıda yok. Hani mesajlar olmasa eski kocası iftira atıyor dersin ama, seni sevdim be tosunum nedir lan... Bak işte böyle durumlara idam lazım.. Bu adamı asacaksın... Asacaksın ki hem küçük kızı kendi pisliğine alet etmek nedir görecek, hemde başka sapkınlara örnek olacak bu durum..
Ay bu ne iğrenç be dsha neler duycas artik ne kaldi baska yuh ya ay yazik nasil bir ulkede yasiyoz yazik bize ya çocuklarımız bu toplumda mi buyucek yaziklar olshn bu tur seyler idam olmali baaka bisey degil normal görmesinler idam olsun ya da ruh ve sinir hastanesine
yani.. ne diyeceyimi bilemedim su an saka desen degil.. gercek desen inanasi gelmiyo insanin hani gecen damadiyla ask yasayan kaynanayi gordum... ona bile bu kadar sasirmadim kayinpeder.. kiyamet kopmaliydi coktan ama kopmamis sanki
Gün geçtikçe Türkiyedekilerin ahlakını bozmaya çalışıyorlar herzaman ahlaksız haberler yapıyorlar çok yazık abd yle hiçbir farkımız kalsın istemiyorlar... Baştakiler Allah topunun belasını versin...
Sevgiyi bir nebze kabul edersin anlamaya çalışırsın. Ama gerisini anlayamıyorum ne yazık ki... Çocuk yetiştirirken kendi cinsiyetini hissettirecek uygun şeyler yaptırarak yetiştirmek lazım.
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Damadına aşık olan kayın peder yüzünden bir yuva yıkıldı iddiası. Toplumdaki çarpık ilişkilerin sebebi sizce nedir?
En İyi Cevaplar