Sokakta bir kadına saldırmış ve gelen ambulans doktorunu yaralamış.. polisler köpeği vurmuş.. ben anlayamadım durumu.. bulldog çok yavaş sakin bir köpektir nasıl bu şekilde saldırır... inanasım gelmedi.. acaba köpeğe birşeymi yaptılar.. aklıma gelmedi değil o sakin köpek nasıl bunu yapar.. ayrıca bakımıda yasak değil asla.. pitbull değil bu..
Arkadaşlar, bu sabah haberlerde bunu gördüm ve şaşırdım, bulldog cinsi köpek dünyanın enyavaş köpeği, nasıl saldırgan olabilir?
Köpekler içgüdüyle hareket eder o yüzden yaptığı davranışları sadece gerekli gördüğü için yapar kafasında 40 dolap çeviremez yani. Bu hayvanın psikolojisini bozmuş olabilirler aç bırakılmış ya da şiddet görmüş olabilir veya cinsel saldırı bilemicem. Sadece tek diyeceğim şey bunun bir sebebi mutlaka vardır. Hayvanlar kötü niyet besleyemezler yaratılış gereği. Yaşadıkları onları saldırgaştırır sadece
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Arkadaşlar, bu sabah haberlerde bunu gördüm ve şaşırdım, bulldog cinsi köpek dünyanın enyavaş köpeği, nasıl saldırgan olabilir?
En İyi Cevaplar