Yahu indirdikten 3 gün sonra bana fuhuş teklifi geldi ulan kafayı yedim. Sen kimsin bana böyle mesaj atarsın. Acaba numaramı mi ele geçirdiler? Sizde de benzeri durum oldu mu? Yarın karakola gidip şikayet edeceğim. Istemeden abone olmuş olabilir miyim böyle salak saçma sitelere?
Akıllı telefon kullandığın sürece telefonuna indirdiğin her uygulama üzerinden birileri senin özelini öğreniyor. Fotoğraflarını, rehberini kopyalıyor. Yazışmalarını, konuşmalarını, maillerini, mesajlarını, dinliyor ve izliyor. Konuşma sadece telefon konuşması değil. Ortam dinlemesi yapılıyor.
Akıllı telefon kullanıyorsan telefonundaki her uygulama bir yerlere bilgi aktarır. Bilgi dünyadaki en değerli şeydir. Neye tecavüz olduğuna dair yorum yapmam. Mecliste milletvekillerine bilgi veren MİT yetkilisi akıllı telefon kullanmazsanız kimse sizi dinleyemez ve izleyemez demişti.
Bu uygulamayla ilgili birçok kişi şikayetçi oldu. Bunun gibi uygulamaları kullanmak büyük risk. Bir kere indirip bir süre sonra komple silseniz bile sistemde kayıtlı kalıyorsunuz
Sistemden kendini silebilirsin ama ilk kayıt yaptığın anda tüm rehberin ve kendi bilgilerin bir sistemde toplanıyor. Sen çıksan bile onlar bu bilgileri kullanabilirler.
Yok maalesef, tavsiyem merak yüzünden böyle uygulamaları indirmemeniz. Yüklediğin oyunlarda bile senden erişim izni isteyip tüm bilgilerine erişebiliyorlar. Dikkat edin
Ohaa gerçekten mi bugün biri bana yazdı tanışalım mı eskiden tanışmıştık falan diye. Bende engelledim biri işletti sanmıştım. Daha önce indirmiştim uygulamayı. Kaldırıldı diyorlar bugün mahkeme kararıyla doğru mu acaba
Yok zaten bize bir şey yapamazlar ama bn onların attıkları mesajı burunlarından getireceğim sen kim köpek bana böyle iğrenç bir mesaj atarsın fitil getireceğim hemde
En İyi Cevaplar