Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
#DünyaSuGünü

Abdest Almak için bile 1 damla suyu israf etmeyen Peygamberimizin izinden gitmemiz gerektiğine inanıyorum.
Bu arada soldaki Afrikalı Çocuk sonradan kendisine su veren gönlü güzel olan kadın tarafından himaye edilip evlat edinilmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Umarım suyun kıymetini anlayabiliriz. 🙏🏻🙏🏻
Görsel de çocuğun hikayesini ilk okuduğumda hüngür hüngür ağlamıştım..
Nerede izlediğimi hatırlamadığım bir video izledim Afrikalı minicik bir çocuğu doktora getiriyorlar. Çocuk susuzluktan ölmek üzere tamamen sağlam bir çocuk bizim için erişimi en kolay olay madde için ölüyor. Doktor o çocuğa az az su verdikçe o miniğin açılan gözleri o doktorun ağlaması...
Yapma böyle minik 😢
Kuraklık olunca anlayacaklar
Cevap
11Cevap
Suyu israf edenden nefret ediyorum ve bunu çevremden çok görüyorum. YAP MA YIN!!!
Sadece su değil yemekleri de israf edenler var düşün Amerika'nın 1 aylık israf edilen yiyecekleri afrikanın 1 yıllık yiyecek ihtiyacını karşılıyor ben bu insanlara ne söyleyeyim şimdi hem sömürdüler hmde yiyeceklerini israf ediyorlar
İlk sömürdüler sonra yardım ediomuş gibi reklam yapıolar
Insan kıymet bilmeyen varlık. Evet bende bazen su israfı yapabiliyorum 😼 Bir şeyin değerini anlamak için onun yokluğunu görmek gerek. Keşke daha bilinçli olunsa.
Diversity Farklılık Derneği
Afrika'da su kuyuları açıyor.
50 TL bağışta bulunarak,
Siz de ortak olabilirsiniz,
Bu güzelliğe ve sevaba...
Regaip Kandili... suyu boşa akıtmayın. az kullanın ki gelecek nesillerede kalsın.. unutmayın hiç birşey sonsuz değildir.!
Hepimiz israf ediyoruz şu insanlar ediyor linç edin diye bir şey yok maalesef hepimiz duyarsızız
Gidip kendileri su bulamayan insanlarla tanışmalılar ve 2 gün onlarla geçirmeliler. Döndüklerinde suyun değerini fazlasıyla anlayacaklardır.
Boş boş konuşacaklarına yardımda bulunsunlar. Timsah gözyaşı dökmekle olmaz.
Petrol gibi su kaynagi icinde savas cikmasi muhtemel
Şu iki resimdeki bayanların dövmeli olması gizli bir mesaj içermiyormu Avrupa ve abd nin dünyadaki insanlar için kılını kıpırdatmadığını biliyormusunuz farkındamısınız
Bence yaptığımız çok kötü bişey. Tasarruflu ve israf etmeden kullanmamız lazım
İnşallah bir damla suya muhtaç olmayız
Halı yıkamayın artık!!
Hergun banyo yapmasın denyolar
BM nin ya koca dünya bir afrikaya sahip çıkamıyor.
Israf diye bosa demiyoruz
israf etmem
#günaydin
Su israfı yapmayın demek isterdim.
Bilinçli olmak lazım
Adam haklı
Empati kursunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar