Sanki model çekimi var.. süslenmiş sürmüş joleyi spreyi , anası babası feryat figan ağlarken bu poz veriyor joleli başıyla.. gram üzüntüde göremedim. Ablası öteki tarafa gitmiş , bu üşenmeyip süslenmiş.. ne diyim... Allah herkese vefalı hayırlı kardeş nasip etsin.. arkamdan böyle kardeş istemem..
Şu Mina Başaranın cenazesinde dikkatimi çeken kardeşi Can Başaran Ablasının cenazesine niye süslenip Memoli gibi gitti?
Milletin acısını da dert ettiniz kendinize ya yuh artık :) Temiz temiz giyinip gelmiş, ki saç sakal birbirine karışmış şekilde cenaze sahibi olmaz. Ateş düştüğü yeri yakar, kimin ne acı cektiğini bilemezsiniz.
Bak düşünce önemli kardeşini son kez uğurlayacağı için olabildiğince şık giyinmeye çalışmış saygı duyduğundan dolayı yani yırtık elbiselerle de gelebilirdi bu kişilik ve düşünce meselesi mesela ben camiye gideceğim zaman takım elbise ile filan giderim gayet ciddi bir şekilde atıyorum mesela önemli bir görüşmeye gideceksin veya en basitinden müdürün odasına gireceksin üstüne başına bakarsın atıyorum kravatını düzeltirsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ayıp ediyorsunuz ablasını kaybetmiş acısını tahmin dahi edemeyiz! Orada nasıl duruyor sakinleştiricimi verildi ailesinin yanında metin durmak için nasıl bir çabası var bilemezken süsüne püsüne mi takıldınız? Bakıyorum süsü püsü de yok! Saygısından düzgün giyinmiş gitmiş çocuk yapmayın her şeyden malzeme çıkarmayın kendinize günahtır!
Cenazemde aynı öz veriyi beklerim şekerim. Aklının sınırlarını zorlayacak kadar okudum merak buyurma sen 🙂 bu arada daha da kazanmak istersen bana ulaş.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Şu Mina Başaranın cenazesinde dikkatimi çeken kardeşi Can Başaran Ablasının cenazesine niye süslenip Memoli gibi gitti?
En İyi Cevaplar