Eski ve takıntılı erkek arkadaşı tarafından kendisine, ailesine ve hatta 4 yaşındaki yeğenine bile ölüm ve tecavüz tehditleri alan Gülay Öğretmen sadece yardım ve adalet istiyor. Kadın cinayetlerine, takıntılı sevgili cinayetlerine bir yenisi daha eklenmemeli! Reddettiği erkekten iki yıldır ölüm ve tecavüz tehditleri alan Gülay Mubarek: “Duyun sesimi, durdurun onu. Tehditleri arasında 4 yaşındaki yeğenime tecavüz etmek de var. Ve bu adam bir ilköğretim okulunda ücretli öğretmen”
Takıntılı eski sevgilisi tarafından tehdit edilen Gülay Öğretmen'in sesini duydunuz mu?
Ülkede adalet nasıl işliyor biliyor musunuz? Önce ölümler olacak birkaç kişi ölecek ondan sonra önlem alınır. Mesela ; Barış Akarsu nun trafik kazası geçirdiği yerde birçok kaza olmuş ve ölenler olmuş şikayet etmişler kimse bir şey yapmamış. Ünlü biri öldükten sonra önlem aldılar. Ankara 'da yaşlı bir çift kaldırımda yürürken beton boruları yapan bir firma çevresini duvarla örmesi gerekirken tel örgüyle örmüş ve o koca borular yaşlı çift yürürken üstüne düştü kadın öldü kocası tek başına kaldı dava açtı bilirkişi yaşlı çifti suçlu buldu. Önerdiği çözüm önerisi ise içler acısı : Sesi duyduğunuzda kaçmanız lazımdı deyip suçlu buldular. Ve kadın öldükten sonra firma tel örgüleri kaldırıp duvarla ördü. Bu ülkede insan hayatı çok ucuz, zenginsen gücün varsa çok değerlisin ama gücük yoksa paran yoksa ölmüşsün kimin umrunda. Mühim olan ölümler olmadan gerekeni yapmak ölümler olduktan sonra ne önemi var? Ve göreceksiniz bu kadın da ölecek ve yine herkes sokağa çıkacak hepimiz Gülay öğretmeniz diyecekler sonra başka yine Gülay öğretmenler ölecek. Durum bundan ibaret. Bakalım o gülay öğretmen bir hakimin kızı olsaydı veya Bakan'ın kızı bakalım gerekli olan mı yapılacaktı yoksa ölmesi mi beklenecekti.
Kadinlar pic erkeklere yavsayip benim gibi kadinlarla goz goze bile gelmekten kacinan bakir sunepelere zulmedecegine birlesip bu sapik serefsizlerin hakkindan gelsin gucunuz ancak benim gibi mazlum adamlara yetiyor di mi? Allah butun sapik erkeklerin ve sapik erkekleri simartan azgin kadinlarin belasini versin. Benim gibi masum erkekleri ve gulay hocamiz gibi mazlum bayanlari korusun amin
kadınlar sesini duyursa da ülkede değer görmüyor. hor karşılanıyor. kuyruk sallamak gibi bir tabiri yakıştırıyorlar kadınlara. kadını katleden adama kılığı kıyafeti düzgün olunca, pişmanım deyince 5 yıl hapis cezası verip çıkartıyorlar. 16 yaşındayken zorla evlendirip düşük yapınca töre cinayetine kurban gidiyor kadınlar. bu ülke böyle bir ülke işte.. taşı toprağı cennet (!) umarım Gülay'ın sesi duyulur, o sapkın manyağa da gereken cezai işlem uygulanır..
Bazi olaylar karsinda akil tutulmasi yasiyorumm ne yapmak lazim bilmem ki bizde turkiye genelinde bir ayaklanma yapip yuruyerek meclise mi gitsek kitleler halinde Adalet Bakanligi o zaman ciddiye alir ve suclarin layigi cezalari uygulamaya baslar mi? Resmen haksizlik karsisinda caresiziz sesimiz yetmiyo isyanimizi duyurmaya! Halktan bu kadar bir haber olabilir mi devlet birimleri? Je diyeyim bilmiyorum Allah kurtarsin. Allah yardimcisi olsun insallah
Nette bulup haberi okudum. Sanırım bu kızın da diğerleri gibi katledilmesi gerekiyor suç sayılması için... Böyle bir ülkede güvenli olarak yaşamak zor ve bunu sağlayanların çocuklarına bir şey olmuyor. Onlarının birinin çocukları böyle bir olay yaşasa hemen kanun çıkartılır cezası idam olur...
Yetkililer bu kişiyi psikolojik tedaviye göndermeli ve öğretmenimiz tam korunmalı. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil! Geçen kız istemedi diye katliam yaptı biri 2 yaşında cocugumuz yaraliydi son bildiğim yazık ya :(
sizi sevmeyen birine kendinizi sevdirmeye çalışmak acziyettir. bir öğretmen olarak ben utandım. sen tecavüz ederim dediğin yaştaki cocuklara ders veriyorsun birde öyle mi? ne ara bu hale geldik biz? sonunda ÖLECEKSİNİZ bu neyin kavgası arkadaş ya!
Gülay öğretmen gibi kadınlar seslerini zorda olsa duyursa bile ülke kadın cinayetlerine o kadar aliskin ki takmiyorlar ölumü beklemekten başka çaresi yok bu ülkede cahil bir toplumdan ne beklenebilir ki
Nasıl bir ülke olduk böyle ya bir öğretmen çocuklarımızı emanet ettiğimiz insanlar bile böyle yaparsa vay halimize acil önlem alınmalı iş işten geçtikten sonra ağlamanın uzulmenin bir anlamı yok KADINA SİDDET E HAYİR
Aşağılık yaratıklar yok olsunlar artik ya kadin istismari, şiddet, cinayet haberleri görmekten bıktık. Umarim bu öğretmeni dikkate alirlar ve bir tane daha yaşanmaz.
Birsey oldugunda duyulur sesi öncesi yirtinmasin bosna bizim ülkemiz hatta dünya ülkeleri birseyler olmadan killarini kibirdatmaz gözlerini yumarlar böyle seylere malesef
Her hıyar var diyene tuzla koşmayın kızlar Bunun başka yolu yok Sevgi sözcükleri Para Yakışıklılık Görsellik Bunları aramaktan vazgeçin Karakter Insanlık Ahlak İman Bunlara bakim
Diyecek söz bulamıyorum, bu olayda da zavallı kadını suçlarlar bu ülke böyle bir rezilliğe gidiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Allah sevgilinin de akıllsını nasip etsin rabbim. Bu şerefsizleri düzleyip ikiye katlıycak adamlar nerde ya. Tutacaklar tehditlerini ona uygulayacaklar bir daha diyebiliyor mu
@Arzubrs Kimse dert çekmeye bayılmaz. Demek istedim ki, efendi adam can sıkıcı gelir. Diğeri cazip gelir ve tercih edilir. İlk bakışta görülemeyen şeyler, sonunda can sıkar. Kimseyi suçlamıyorum.
Saygısız ben sana karşı salak ya da pislik gibi kelimeler kullandım mi? Terbiyesiz seni, bak işte bunlar sizin kalitenizi gösteriyor, ondan sonrada yok eski sevgilim beni bırakmıyor yok erkek şiddetinden bıktık yok erkekler öküz yok erkekler bizi dövüyor, mıy mıy mıy... Allah ıslah etsin siz kızları
En İyi Cevaplar