ABD, 2030 yılından geldiğini öne süren Noah’yı (25) konuşuyor. Noah, yeraltından aldığı güç ile zaman yolculuğu gerçekleştirdiğini öne sürdü. Önce 2021'e ardından da 2017'ye gönderildiğini belirten Noah, bu zaman diliminde sıkıştığını iddia etti. Kendini dünyanın ilk zaman yolcusu olarak niteleyen Noah, gelecekle ilgili iddialarda bulundu.
İŞTE O İDDİALAR – 2020 yılında ABD Başkanı yeniden Donald Trump seçilecek. – Ev işlerine yardımcı robotlar kullanılmaya başlanacak. – Bitcoin kullanımı yaygınlaşacak fakat kağıt paralar hâlâ dolaşımda olacak. -Küresel ısınma sebebiyle Amerika daha sıcak, Avrupa ise daha soğuk olacak. – 2028'de insanlar Mars'a yolculuk yapacak. – Aynı yıl, Zamanda yolculuk mümkün hale gelecek. – Elektrikli araçlar tek şarjla 965 km yol katedecek. – Birçok kanser türü tedavi edilebilir hale gelecek. – 2021 yılı itibariyla yapay zekanın önemi artacak.
YALAN MAKİNESİNDEN GEÇTİ Noah, öngörülerini yalan makinesine bağlıyken yaptı. Genç adam testi geçti.
2030 yılından geldiğini iddia etti! Ona ne sormak isterdiniz?
2021 yılında 3. dünya savaşı çıkacak, 2025'te bitecek. Bu savaş Kore ve tabii ki Orta doğu merkezli olacak. Dinlerin tamamen içi boşaltılacak, insanlar dahada azacak.
Not: Gelecekten gelmedim ama planlar böyle.
Hep güzel şeyler söylemiş, insanları etkileyip, uyutmak için güzel yöntem.
Güzel yöntem ama çözemedikleri bişey var islam dini daha da güçlenecek bunlar ne kadar ne yaparsa yapsın Şu an ülkece bizi avrupalaştırdılar bencilleştirdiler ama bilmedikleri ya da birinci dünya savaşında atalarının bildikleri onların unuttukları birşey var savaş bu Türkiye milletini birleştirir bu benccilliği yok eder daha da dindar yapar bu savaşcok kan dökecek ama bize yarayacak eger 10 yıl daha yaşarsak bu yoruma yorum at büyük tahminim dogru cıkacak :)
@SuperUzaydakiErkek İslam dini falan kalmadı ki, Emevi dini yaşıyor müslümanlar ve bu dahada yozlaşacak. Aynı şekilde Vatikan'ı da bitirecekler gizli belgeler var yayınlanmayı bekleyen. Savaşta olan yine çoğunlukla Orta doğuya olacak. Bize yarayacak gibi gözüküp yine masonik yapılara, savaşı planlayanlara yarayacak. Zaten bütün hükümetleri, dini otoriteleri onlar yönetiyor. Kısaca savaşın tüm karakterlerini aynı merkez yönetiyor, tanrıcılık oynamaya çalışıyorlar yıllardır ve maalesef bunu da başarıyorlar satılmış kişiler sayesinde.
Ya zaten olucak seyler bunlar abartmayin cocuk tahmin eder boyle seyleri daha nasa nin kurguladigi uzay yalanlari hakkinda bir savunma yapamadi yillardir insanlari kandirmislar aya bile ayak basildimi orasida mechul henuz
ay inşallah inşallah. artık bu çağa girmek istiyorum. yalnız ışınlanmadan önce zamanda yolculuğun bulunması tuhaf gibi. bir yerde okumuştum zamanda yolculuk dünyayı yutan bir karadelik oluşturabilir diye
Bunları bilmek için gelecekten gelmeye gerek yok ki. Kolayca tahmin edilebilir. Hazır gelmişken pazar oynanacak derbinin skorunu da söyleyeydi keşke kdfjskd.
2030 yılından gelen Noah o zaman diliminde 25 yasindaysa bu zaman diliminde 13 yaşında bir çocuk. Bulsunlar 13 yaşındaki halini konuşsunlar bakalım 13 yaşındaki Noah ile 25 yaşındaki Noah ın anıları aynı mı! Saçmalık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zaman kavramını bilmeyenler inanmaz ama bu gerçek Şu an bak söyle bir örnek vericem bugun bir ev inşa edilmeden o evde yaşayabilir misin? ya da bir bilgisayar üretilmeden onu kullanabilir misin? Evrende böyle inşaa edilmeden yaşayamazdık ki Şu an zaman belli bir yere kadar inşaa edildi ve devam ediyo hala belki 2050 belki 50000 yılı bilemeyiz ama zamanda yolculık mümkün buna adım gibi eminim
geçer tabi, kendi inandığı bişeyi söylerken yalan makinesi niye ötsün. onun doğru bildiği şeyler gerçekleşecek diye bişey yok. + zaten 1000 km yol yapıyor araçlar bir şarj ile şu an.
Yapay zeka konusunda hak veriyorum... Hatta üniversitelerde bununla ilgili bölüm acilacagini dusunuyorum ben...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bir insanın yalan makinesinden geçmesi gayet kolay önce kendisi inanmalı sonra işte vücutsal tepkiler falan otomatik olarak normalleşecek, olmayan bir şeyi varmış gibi anlatan ve buna inanan çok tanıdığım var
Hayatında kaç kere yalan makinesine girdin de bu kadar kolay kolay diyebiliyosun senin ve senin gibiler bu ülkede cok bu yüzden kimse inanmıyo insanlar bu yargı yüzünden inançsızlaşıyo
En İyi Cevaplar