Allah'ın evinde yapmaktan bile korkmuyorlar artık. Diyarbakır'da bir camii imamı, 12 yaşındaki kız çocuğunu Kuran kursu salonunda defalarca kez taciz etti. Çocuğa bir cep telefonu verip kendisiyle devamlı iletişimde olmasını istedi. Eğer istediklerini yapmazsa ailesine söyleyip rezil etmekle tehdit etti. Camii imamı aynı zamanda Kuran kursunun hocasıydı ve kız çocuklarına da Kuran öğretiyordu. Telefonun bulunmasından sonra ortaya çıktı ki imam kursta en az 4 küçük kızı taciz ediyordu!
Evli ve iki çocuk babası imam 12 yaşındaki kıza uygunsuz mesajlar atmış ve son iki günde 10 kez aramıştı. Aramalarının hiçbirine çocuk yanıt vermemişti. ... İmam ise kendini "Aynı zamanda kız öğrencilere Kuran eğitimi veriyorum. Öğrencilere yönelik öpme, okşama ve sarılma gibi hareketlerde bulunmadım. Zaman zaman elimi öğrencilerin omuzlarına atarak sarılıyordum. Ancak, bu hareketleri cinsel amaçla yapmadım. Sınıfta cinsel içerikli hikayeler anlatmadım. Mağdurdaki telefonu kendisi hediye istediği için verdim. Mesajları yazarken kötü bir niyetim yoktu. İki mağdurda bulunan künyeleri de ben verdim. Bunları da mağdurlar istedi" diye savundu.
12 yaşındaki kız çocuğunun babası, şikayetçi olmadığını söyledi.
Cami'de imamın 5 kız çocuğuna taciz etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
bu paylaşımı onaylamıyorum şahsen.. böyle bir şerefsizlik varsa İMAM diye göstermemk laxım.. şerefsizler içimizde malesef. camiye göndermeyin alt metinlidir bu gibi haberler. zira üniversitede de neler olduğunu biliyoruz ve başka yerlerde de.. o zaman napalım hiç dışarı mı çıkmayalım!!!
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yahu sanki ben müslüman değilim de bunu diyorsun. Anlatmak istenilen başka iken hemen dini karalama gibi şeyler diyorsunuz. Bunu yapan imam değil mi? Ne yazalım mesela?
mesleğe göre cinsel istismar olmaz... cani inam kuran öğretici bu vasıflarla bastıra bastıra yapılmış bir haber.. çok üzücü. ayrıca size müslüman değilsşniz nerde dedim?
Tamam oldu olacak bu gibi haberleri hiç paylaşmayalım Her dinde olduğu gibi kötü insan da var iyi insan da. Bunları anlatmak kötü mü? Her şeyi ört pas edelim o zaman. Ben de Nur cemaatine yazın gidip ders almış biriyim. Yani öyle karalam filan yok. Ben sadece olanı aktaryorum olmayan asparagas haberi sunmuyorum. Kaldı ki burası bir "soru sorma"sitesi. Madem alt metinli bir haber yönetime şikayet edip soru kaldırılsın. Burda zan altında bırakılıyorum. Dini görüş veya soru sorsak yobaz diyorlar, böyle adi insanları sorsak da dini karalasın diyorlar. Burda her sakallıyı hoca sanmayın , her insana çocuğunuzu emanet etmeyin demek istiyorum eğer alt metinden kastınız buysa.
hangi cemaate gittiğin ne yaptığın beni ilgilendirmez onlar senin ile allah arasında... bu haberler alt metinli diyorum sen alt metin veriyorsun demiyorum umarım anlarsın.. iyi akşmlar
Bu insanlar gerçektende dindar değil. Sözde ve görüntüde müslümanlardır. Gaflet içindedirler. Kişinin mevkisi ve giyimi sizi yanıltmasın insanların vicdan ve ahlak sahibi mi ona bakın. Geri kalan dini kurallar Allah ve kul arasındadır.
Her tip şerefsizlik dincilerin basının altından çıkıyor. Gerçek İslam bu değil vs. ile geciştirilemez. Cahilsiniz , kendinizi kontrol edemiyorsunuz. Bastırılmış duygularınızı ilk fırsatta açığa çıkarıyorsunuz. Bu tipleri hadım edeceksin ki bunun yolunda gidenler poposunu tuta tuta gezecek.
Hay ben bu işe babasının niye şikayetçi olmadığını sorgulamak gerek bir istismara göz yumuluyor resmen iğrenç ruhlu insanlar dindar olamaz ona sapık denir daha ağzıma almaktan utandığım bütün küfürler.. Gün geçtikçe artıyor başımıza taş yağacak
Ne diyeyim ki. Sövsem yorumu silecekler. Sövmesem içimde kalacak. Amunu ciğerini sqtimin pedofili pijjleri. Senin her yerin imam olsa nolur amun oğlu. Şikayetçi olmayan babayada sesli sövecem.
En İyi Cevaplar