Cami'de imamın 5 kız çocuğuna taciz etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Allah'ın evinde yapmaktan bile korkmuyorlar artık.
Diyarbakır'da bir camii imamı, 12 yaşındaki kız çocuğunu Kuran kursu salonunda defalarca kez taciz etti. Çocuğa bir cep telefonu verip kendisiyle devamlı iletişimde olmasını istedi. Eğer istediklerini yapmazsa ailesine söyleyip rezil etmekle tehdit etti.
Camii imamı aynı zamanda Kuran kursunun hocasıydı ve kız çocuklarına da Kuran öğretiyordu. Telefonun bulunmasından sonra ortaya çıktı ki imam kursta en az 4 küçük kızı taciz ediyordu!

Evli ve iki çocuk babası imam 12 yaşındaki kıza uygunsuz mesajlar atmış ve son iki günde 10 kez aramıştı. Aramalarının hiçbirine çocuk yanıt vermemişti.
...
İmam ise kendini "Aynı zamanda kız öğrencilere Kuran eğitimi veriyorum. Öğrencilere yönelik öpme, okşama ve sarılma gibi hareketlerde bulunmadım. Zaman zaman elimi öğrencilerin omuzlarına atarak sarılıyordum. Ancak, bu hareketleri cinsel amaçla yapmadım. Sınıfta cinsel içerikli hikayeler anlatmadım. Mağdurdaki telefonu kendisi hediye istediği için verdim. Mesajları yazarken kötü bir niyetim yoktu. İki mağdurda bulunan künyeleri de ben verdim. Bunları da mağdurlar istedi" diye savundu.

12 yaşındaki kız çocuğunun babası, şikayetçi olmadığını söyledi.
Cami'de imamın 5 kız çocuğuna taciz etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Cami'de imamın 5 kız çocuğuna taciz etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?