Ülkenin geldiği son nokta sanırım diyeceğim de sağolsunlar şaşırtmayıp daha uçuk şeyler ortaya atanlar çıkıyor... Akit yazarı Ahmet Maranki, kadın pedi ve gazlı içecek reklamları yayınlayanların 'kellelerinin alınması gerektiğini' savundu.
1. si gazlı içicek ler için kesin olarak katılıyorum. Resmen alkolden farksız. İnsanların beyinlerine dahi zarar veriyorlar aynı türden olarak sigara ve tütün kullanımınında kanımca yasaklanması lazım. 2. Olarak ped yerine daha iyi alternatifler var ilk çağlarda ya da onuda geçtim daha 100 yıl evvel ped diye bir durum yoktu kimse erginliğe hazırlık olarak ped kullanmalıyız gibisinden bir bilgiyle doğmadı bu delilik kardeşim ayrıca içerisindeki kimyasalları geçtim vajinal mantara bakteri üremesine dahi sebebiyet veriliyor. Bizdede bu konuda bakteri ürememesi ve temizlik adına zaten sünnet ediliyoruzya. Ve şu cahil kesime dönersek Ped ile kondomu nasıl bağdaştırdılar anlamadım? Kondomlarda kadın kondomu da var fakat ülkemizde satılmamasını geçelim 2 tarafında korunması için gerekli olan birşey bu ve hiçbir zararı yok. Kayganlaştırıcı lar dahi zaten buna özenle su bazlı yapılıyorya? Yoksa niye adamlar daha az maliyetle farklı farklı kimyasallarla yapmasınki? Eğer istenmeyen bir durum olmasını ya da HİV gibi virüsler kapamamak istiyorsan kondom kullanırsın ped ise resmen zamanı kiralamak tarzı birşey sağlığada ciddi zararlar veriyor. Maranki haklıda kelle kesilme olayı biraz sert olmuş. Ped olayı şu diş macununu daki florür olayı gibi bir durum. Tabi diş macununda yutup yutmama gibi bir ihtimal varken ped olayı her yönden tehdit arz ediyor.
Özel Günler & Hijyen konusunda 711 cevap paylaştı.
cok film izlemiş abimiz :D :D sorsan kendisinin cebinde 10 tane kredi kartı var belki faiz yiyor köşede ki dükkana girip 5 10 tl koparmanın derdine giriyor ayakkabısı nike arabası bmw kullandığı ilaç israil ama ped reklamı yapanların kellesini al :D güzel kafa
Çocuklar izliyor diye yorum yapanlar olmuş. Arkadaşlar, öğretin çocuklara. Ne sakız sansınlar ne çikolata ne de başka bir şey. Bunun özel kullanım ürünü olduğunu bilsinler. 5 yaşındaki çocuğa uzun uzun anlatma, yanlış anlamayın hemen. Onu ilgilendirmeyen bir ürün olduğunu bilsin. Reklamda görmeseler de markete annesi babasıyla gidecek, rafta ya da kasa yanında görecek. Yine soracak yine kendi hayal dünyasında anlamlandırmaya çalışacak.
Çocukları bahane etmeyin efendim. Ne ped ne prezervatif saklanacak ürün değildir.
Maranki'nin söylediklerine yorum yapma zahmetine girmiyorum bile. Ve tam açıklamasında Payitaht ve Diriliş Ertuğrul dizilerinin reklam arasında yayınlanmasının diriliş ruhunu zedelediğinden bahsetmiş. Çok fena çok
Ben cantamda görünücek diye utaniyorsam bencede yapilmamali tamam normal birsey ama normal diyede illa acik acik göstermemeli. Marketde bile kasaya giderken acaba saklasammi diye düsünüyorum. Hersey acik acik söylenmemeli söylenicek göstericek seyler var söylenmicek seyler var.
Öncelikle senin o yobaz pis zihniyetli beynin alınması lazım. Pedden rahatsız olacağına Tecavüz taciz kadın cinayetleri çocuk evliliklerinden çocuk yaşta hamile kalanlardan pedofiliden rahatsız olman gerek sizin gibilerin zihniyeti düzelmediği sürece hep kirli kalacak.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herkesin tek derdi kadın olmuş pislik yobazlar. Ülkede onca tecavüz taciz vakaları varken kadına şiddet varken hayvanlar katledilirken hiç birine ses seda yok ama bir ped reklamı nasıl batıyosa bunlara, geçmişte iyi koymuş heralde kadınlar bu pisliklere. Her şey çok korkunç sonumuz ne olucak muamma. İyi olmıcağı kesin de.
Gayet doğal olan şeylerden utanmayı öğretiyorlar insanlara. Ondan sonra da utangan, çekingen, gerici, aile bağımlısı nesiller ortaya çıkıyor. Sonra da böyle saçma sapan konuşuyorlar.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben babamın abimin yanında o reklam çıkınca utanıyorum. Burda niye utanıyorsun va diyenler olucak herkes özel şeylerin gizli olmasını ister en batıcı ailede bile yetişsen sevişme sahnesi pes reklamı gibi şeylerde bir geri durursun ortamda sessizlik olur. Aksini iddia eden Amerikalıdır :D
ot çöp kitap yazarı değilmiydi bu adam ne içmişte böyle olmuş :D pedi fantazi ürünü sanıyor galiba :D kafa o kadar basıyorsa yapacak bişey yok :D bebek bezi reklamlarına da karşı çıkar yakında bu nede olsa aynı yere bağlanıyo. ondanda tahrik olur...
Gazlı içecek ve ped ne alaka. Gazlı içeceklerin zararları var ama ped reklamının ne zararı var anlayamadım. Kadınları ve kızları gömün dünya erkeklere kalsın.
@f_u_rkan Hapta kullanabilirdi geri çekilme yöntemi de Genelde kadınlar ped erkeklerde prezervatif alıyor ve iki kişide bunu sadece kendi üzerinde kullanıyor
Anlamadigim şey bu haberin kaynagi nerde. bir resim alip gercekligi bilinmeyen biseyi sormak spamdir. Dogruysa zaten dicrk laf yok rezillik. Ama bir resim koyupda haber yapilmaz. Oraya kilicdaroglu resmide koyar sorarim
Google diye kestirip atmak sacma. Detayli koyun ki biseye benzezin boyle sormak milleti gazlamaktir. Kelle derken kesmek anlami degil elbette. Ve bazi dizilerde yapilmamasini soylemis
soruyu okuyunca kahkaha attım :D bundan önce ülkenin haline bakmazlar da bilmem ne reklamına kızarlar çok komik ya :D hayır bu açık bir gerçek zaten :D
@CascadeÇ ped reklami ahlaksizlik mi? Ped kadinlarin ihtiyaci. Bunu gayet normal olarak ne zaman dusunecegiz acaba? Gecen biri yazmisti internete. Okula giriste guvenlige kimlik gosterecekken farketmeden pedi de cikarmis. Guvenlik kafasini cevirmis, kimlige bakmadan kampuse almis kizi. Yani boyle sacma bir zihniyet olamaz. Ped de giysiden farksizdir, ihtiyactir. Abartmak nedendir?
@4-hesapsiz Adamın zihniyeti yanlış tabiki öyle düşündüğü kadınları sevmediği anlamına gelmiyor regl olanların kellesini neden alsn adam sadece tv çocuklar izlemesin küçük yaşta cinsiyet farkliliklarını ya da cinsellik türü şeyleri öğrenmesinler diye
@CascadeÇ saçma. Cocuk reklamdan ne anlayacak ki? Hem ogrense ne olacak? Zamani gelince zaten ogrenecegi seye neden twpki veriliyir? "Ped reklamina goz yumanlarin kellesi alinmali" nedir ya? Sanki padisah da hukum de veriyor. Zihniyete bak.
@4-hesapsiz adamın zihniyetinin yanlış olduğunu soylemiştim ama cocuklarbherseyi reklamdan öğreniyor artik sunger bob cinsellik ile alakali subliminal mesajlar verdiği icin ulkede yasaklandi mesela bence reklam önemli daha kısa olabilir hatta hic olnayabilir reklam ped reklami yapılmasa kadinlar ped kullanmayacak mi :)
@CascadeÇ ben cocuklarin reklami anladigini bile sanmiyorum. bir kadina pantolon giydiriyorlar. Hopluyor zipliyor reklam bitiyor. Bu reklamin neresi anormal?
Kondom reklamlarına niye sesini çıkarmamış şimdiye kadar? Beyin fakirleri
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu nasıl bir zihniyettir ya böyle geri kafalı insanlarla ayni dünya da yaşamak bizlere hakarettir oksijen israfı yapıyor anca regl adet kanaması normaldir
Yazım 1-: 2. Olarak ped yerine daha iyi alternatifler var ilk çağlarda ya da onuda geçtim daha 100 yıl evvel ped diye bir durum yoktu kimse erginliğe hazırlık olarak ped kullanmalıyız gibisinden bir bilgiyle doğmadı bu delilik kardeşim ayrıca içerisindeki kimyasalları geçtim vajinal mantara bakteri üremesine dahi sebebiyet veriliyor. Bizdede bu konuda bakteri ürememesi ve temizlik adına zaten sünnet ediliyoruzya. Ve şu cahil kesime dönersek Ped ile kondomu nasıl bağdaştırdılar anlamadım? Kondomlarda kadın kondomu da var fakat ülkemizde satılmamasını geçelim 2 tarafında korunması için gerekli olan birşey bu ve hiçbir zararı yok. Kayganlaştırıcı lar dahi zaten buna özenle su bazlı yapılıyorya? Yoksa niye adamlar daha az maliyetle farklı farklı kimyasallarla yapmasınki? Eğer istenmeyen bir durum olmasını ya da HİV gibi virüsler kapamamak istiyorsan kondom kullanırsın ped ise resmen zamanı kiralamak tarzı birşey sağlığada ciddi zararlar veriyor.
Maranki haklıda kelle kesilme olayı biraz sert olmuş. Ped olayı şu diş macununu daki florür olayı gibi bir durum. Tabi diş macununda yutup yutmama gibi bir ihtimal varken ped olayı her yönden tehdit arz ediyor.
Bu arada prezervatifin çıkış tarihi 16. yy a dayanırken pedler 20. yy da kullanılmaya başladıki zaten bütün zararlı şeyler 20. yy da üretilmeye başlandı şuanki hastalıklarda buna orantılı olarak yine 20. yy da yani 1950 li yıllarda daha çok sıklaştı bugün baksan atıyorum her 4 kişiden 1 i kanserken ondan öncelerinde neredeyse bu sorun kaale dahi alınmıyordu çünkü 500 kişide 1 i belkidir. Bu arada prezervatif kullanımının kadına hiç bir zararı yok aksine hamile kalmayı önlemesi açısından iyi bir alternatifken pedler bakteri açısından hem kadın hemde erkek için büyük bir tehdit niteliğinde.
Maranki düsen gelirlerini bu sayede reklama çevirmek adına, reklam almak için belki ileride Cumhurbaşkanına danışman olmak için faşist ağızla akp lı cahil barbarlığında naralar atıyor. Eminim kendisi markette ilk kendi bakıp, sepetine atıyordur. Bu tip insanlar asyanın barbarlığında ki ruha sahip, sapkın ve sapık odaklı kişilerdir. Kimse pedi ürün olma özelliği dışında görmez. 90 larda kaldı o..
Madem öyle önce marankinin kellesinden başlayalım. Topluma örnek olsun. öyle sopa sallamakla değil..
Bonus olarak; Ölsün böyle tipler, marankiler ve mümkünse hiçbir evrende boyutta , galakside dirilmesinler.
Ben condom alırken gayet rahat alıyorum kadinlar ped alırken neresine sokacağini şaşırıyor bu resmen cinsiyet ayrımcılığı ve kadinlar da bunu kabul ediyor çok çirkin
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tuvalet kağıdı da reklam yapılmasın. Çok ayıp. Millet poposunu falan siliyor. Azerbaycan'da profesör ünvanı alanlara itibar etmeyiniz. Parayla 2 tane kurs diploması almışlığım var oradan. Ben sıradan birisi olarak alıyorsam parayı bastıran her diplomayı alır.
Bence dalga geçmek için falan espri yapmıştır veya birisine laf çarpmaya çalışmıştır bu kadar da geri kafalı ve saçma sapan bir insan olamaz çünkü... Söyledikleri çarpıtılıyordur ya bu kadar da değil yani..!
Ped reklami olmasa da olur yani cok gerekli bir sey değil herkes ne alacagini gayette iyi biliyor ! Kondom reklami da ayni ! Ama kelle alincak bir durum da yok sacma sapan konuşmuş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunu savunan kizlarda varmış. Gercekten yazık cok yazik hemde. Oturup biraz kendinizi sorgulayın. Kadinliginizi ezenlere bas eğiyorsunuz. Bunu nasil kendinize yediriyorsunuz? Kadınsınız l*n siz KADINNNNN !!!
Bu ve bunun gibi olanları tespit edip, kısırlaştırmak gerekli ki gelecek nesil kurtulsun. Ne biçim kafaları varsa , ota boka tahrik oluyorlar. Ne biçim ahlakları varsa herşeye bozuluyor.
Ped reklamından utanan kadınlar kendi bedenlerinden utanıyordur. Açık ve net. Şimdiye kadar devam eden tecavüzlere, pedofili olaylarına bu kadar sesiniz çıkmadı. Birkaç damla kana akıllar takıldı..
Kelle almak agır kaçmış ama gecen ailece film izlerken şak diye giren ve bitmek bilmeyen prezervatif reklamı hiç hoş olmadı yani çocuklar çikolata reklamı sanıp ortamı dahada germişti
İktidarla ne alakası var acaba? detayda Cumhurbaşkanını eleştirdiği halde sırf bunu dememeniz için o yorumunu sildim sen iktidar diyorsun. Saçmalıyorsam eğer saçma sorularımı görmemek adına engellersin saçma soru da görmezsin
Proveke ediyorsa şikayet et adminlere mesaj at kaldırısın. Buna hakkın var sen de biliyorsun. Ped reklamıyla uğraşmak yerine sen siyasete konuyu getiriyorsun kaldı ki bunu iktidardaki biri dememişken sen siyasete çekiyorsun. Dediğim gibi madem proveke bir soru şikayet et geç burda saçmalama diyerek sen polemik sataşma amaçlı görüş yazıyorsun bunu belireteyim.
@mutantnproud 5 yaşındaki yeğenimin bunu görmesi daha o yaşta birşeyleri anlatmak zorunda olmak istemiyorum.. Kadınların regl olmasının utanılacak bir şey olmadığını, ped alırken utanılmaması gerektiğini, defalarca sevgililerime ped almış biri olarak bas bas bağırdım.. Bunun normal olduğunu.. Ama ben reklamlara malzeme olmasını ve kadınların bu şekilde utandırılmasını, çocukların erken yaşta birşeyleri (+18) öğrenmesine karşıyım.. Ve bu benim kararım, sizde kendi kararınızı, kendi görüşünüzde belirtebilirsiniz..
Utanılacak bir şey değilse neden reklam kadınları utandırsın? Kendinle çelişiyorsun. :D Ayrıca ped +18 bir şey değil. Her ürün gibi pedler de çeşit çeşit üretiliyor ve tanıtımını yapmak zorundalar.
@mutantnproud çeliştiğim tek bir satır dahi yok.. hayatı kendi sosyokültürel pencerenizden görmeyin.. Birçok kadın bunu raftan alırken bile utanırken, babası ile oturduğunda bunu görmek istemez.. Aslında bunun çok iyi farkındasınız ama önyargılar işte..
Değişmesi gereken şeyleri normalleştirmezseniz belki bir gün bu ülke kadınlar için daha yaşanabilir bir yer olur. O kadınların muhtemelen ruh sağlığı bozuk ve sırf kendi vücutlarından, doğurganlıklarından utanıyorlar diye yeni nesillerin de böyle iğrenç bir şekilde yetiştirilmesi gerekmiyor.
En İyi Cevaplar