Münir özkul ile rahmetli Kemal Sunal'ın bir sahnesi vardı. Hiç unutmuyorum. Tünel kazıp kaçtıklarını sanıp, mahmut hocanın odasına çıktıkları sahne efsaneydi 😂 İnek Şaban: Aaa Mahmut Hoca… Mahmut Hoca’ya bakın yaa… Mahmut Hoca da kaçmış… Sen de mi kaçtın? Hayret tünelde karşılaşmadık. (Tünele eğilir) Arkadaşlar gelmeyin bu tünelin ucu … bir yere çıktı.
Hani büyük üstad Şener Şen bir düğümde damatolarak Münir özkuldan kız istiyor istiyorum veriyormusun Ahahah çok seviyorum YA Allah mekanını cennet eylesin.. İzleyin kesin /.
Dokunma artık aileme , dokunma çocuklarıma , dokunma oğluma , dokunma gelinime. Eğer onların kılına zarar gelirse , ben , ömründe karıncayı bile incitmemiş olan ben , yaşar usta , hiç düşünmeden çeker vururum seni , anlıyor musun , vururum ve dönüp arkama bakmam bile. Münir özkula tekrar Allah rahmet eylesin.
Allah 'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun... Mahmut Hoca her haliyle hoş... Mahmut Hocanın yüreğinde taşıdığı ''SEVGİ'' özelde insana olan sevgisi ( öğrencilerine olan sevgisi)
En İyi Cevaplar