Diyanet İşleri Başkanlığı erkek çocuklarının 12, kız çocuklarının ise 9 yaşında evlenebileceğini açıkladı. Apaçık çocuk istismarı ve pedofili kusuyorlar topluma.
Diyanet İşleri Başkanı yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı kanunlara göre fetva vermez, İslamiyet dinine göre fetva verir dedi. Yani adam İslamiyette çocuk istismarı ve pedofili olduğunu açık açık söylüyor.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 9 yaşındaki kız çocukları evlenebilir fetvası hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tekrar paylaşıcam şu yazımı. - Aynı yaştaki kızlar kareografi yapıp gösteri yapsalar hem yaşlarına uygun görmüyorlar hem tahrik oluyorlar 1 milyon tazminat davası açıyorlar fakat yine aynı yaştaki kızların evlenmesine olumlu bakıyorlar güzel kafalar gerçekten. Bunun yanında yine biz kızlarımızı okula okuma yazma öğrensin veya sanat gibi becerilere kendilerini geliştirsinler diye gönderiyoruz. Fakat bakıyoruz kızlarımızın beynini yıkıyorlar. Buna ses yok ama? Kapanma partisiymiş bide.. Bunu zaten benim kızım 16-18 yaşına geldiğinde kendi isteğiyle seçer ya da seçmez. Nereye gidiyor ülke anlamıyorum... - Herhalde daha hızlı çoğalıp Avrupayıda ele geçirip Türkiye gibi Müslüman ülkesi olmamasına karşın Müslüman ülkesi diyip yerlilerini susturmaya çalışıyorlar umarım sonları gelir kendilerinin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten sanki beş dakika oturup düşünseler doğru ve mantıklı olanı bulacaklar ama hiç düşünmüyorlarmış gibi hareket ediyorlar.
Adetlere uysalar idi bari.. "Kızın bacağı yere değecek, erkeğin bıyıkları terleyecek.." tarzı
Beşik kertikleri bile 16-17 yaşlarında kaynaştırılıyor. eskiden en aşağı 15'imiş.. Lise çağı..
Bunu kime danışmışlar, dinin önde gidenleri iyi sübyancı imiş... Ula tanrım olsa şimdi Tövbe Tövbe derdim. Ulan kendi tanrılarının ırzına geçmişler bildiğin..
akşam milli piyango haramdır diyip, sabah bilet satışlarından gelen parayı sayan diyanet için sıradan bir açıklama. ben şunu bekliyordum ; etek giyen kadına, dayanamayıp tecavüz etmek, etek boyuna ters orantıda artan cezalandırma ile kadın cezalandırılmasını gerektirir. Tecavüzcü badem bıyıklı ise eylemi kadının rızası olmaksızın dilediği zaman gerçekleştirme hakkına sahiptir. Bizi de anlayın. Evlendiğimiz kadınlar uzaylıya dönüşünce, oğlanlara, küçük kızlara yürümeye başladık. Allah günah yazmasın, tv de resmi törenimizi gören, ülkenin erkeklerinin toptan marslılarla beşik kertmesi yapıldığını zannediyormuş.
Buluğ çağına eren kızlar evlenebilirmiş Merak ediyorum çoğu kız 9 10 yaşında ergenliğe girip kız oluyor 9 yaşında ki çocuğun neresine sokacaksınız ! Şimdi millet kudurur , çocuk gelin sayısı artar koca koca sapıklar bu çocuklara talip olur ve gerdek hayali kurar Benim çocuğum 6 yaşında henüz Ona uzanacak her eli kırarım ben 9 ne demek ya İğrenç din sistemi , iğrenç süslümanlar
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Son 10 yıldır resmen Türkiye'deki Müslümanların kafasında sadece kimi bikebiliriz, kimi bikemeyiz diye bir merak var. Gercekten cok ayıp ve yazık ya.
Çok kötü bişey bu 9 yaşındaki çocuk daha hiç bişey bilmez sadece oyun oynar tam bilinci bile oluşmamıştır çocuk geline zemin mi hazırlıyorlar İslam dini böyle bişeye asla izin vermez ayrıca Diyanet İşleri üst yönetimindekiler çok eski çağlardan kalma fıkıh kitaplarında ne yazıyosa onu kopyala yapıştır yapıyolar herhalde Türkiye Cumhuriyeti Devletinde reşit olmayan bile evlenemiyo evlense de 15-17 yaşlarında ehliyetli aile vaisi ile rıza ve onayla ancak evlenebiliyorlar hiç bir şekilde kimse kızını değil evlendirmek dışarıda oyun oynamasına bile zor ikna olur ebeveynleri
Yıl olmuş 2018 uzaya çıktık. Güneş enerjisinden yararlanmayı düşünüyoruz Hâlâ bu konulara kafa yorup ciddiye mi alıyoruz Kusura bakma ama nu soruyu aptalca buluyorum bizim artık bunları aşmamız gerek Senin zihniyetinde ki ınsanlarin özellikle aşması gerek Matematik fen ilik konuşmak gerekirken yobaz konuları konuşuyoruz
Böyle bir fetva verilmedi dostum sosyal medyadan çıktı bu haber.
Diyanet hiç bir yerde böyle bir şey paylaşmadı.
Cuma hutbesinde bile imam buna değindi.
Önce bir sorgulan sonra inanın, hiç diyanet böyle bir şey der mi? Demiş olsa resmi makamlar hemen buna kınama getirir değil mi? Hiç bir resmi kurumun ağzında bu haberin doğruluğu yoktur.
o çağda çocuklar letal dönemdedir. yani kızlar erkeklere erkekler kızlara karşı hiçbir ilgi duymaz. bunun amacı anneden babadan kopmak. sen o çocuğu biriyle evlendirince o adam ya da kadın o çocuğa istediği şeyi yaptırabilir. bu dönemde çocuklara dokunmak ciddir piskolojik travmalara sebep olabilir.
Bu neyin kafası ya? Bu nasıl bir kafa? Derler adama ve 9 12 yaş arasında ki torunlarına mutluluk dileriz. Bizimkiler Allah ın izni ile okuyup meslek sahibi olup öyle evlenecek
Peygamberlere gore mi yasanacak sacmalik senin icin el verir mi 9 yasindaki yavrunu daha ilk okuldaki cocugunu kocaya vermeye bu müstlumanlik degil düpedüz istismardır
@bloggerimben inanışları o şekilde. O yüzden bunları söylemeleri garip değil. Onlar zaten bunu böyle kabul etmiş zihniyetler. Ben sana kendim için bir söz etmedim?
Bencede kaldırılması gerekiyor hem çok gereksiz bir kurum hem de çok saçma sapan açıklamalar yapıyor, üstüne üstlük milyarlarca bütçesini sürekli bitiriyor.
ben normalde kimseyi takip etmem bu kızın bir yorumuna denk geldim sonra profiline baktım ve ben de zeki olduğu kanısına vardım. e tabiki takibe de aldım hemen.
En İyi Cevaplar