Güncellemeler
+1 yıl
GeleceğinEfendisi dostum ezik bir psikolojiye sahip olduğunu engelleyerek tekrar kanıtlamış oldun teşekkürler

Yazılı kaynaklar olmadığı için genel olarak olanları da çok kısıtlı olduğu için aslında divan-ı lügatit türk, kutadgu bilig, ve orhun yazıtlarında yazmayan şeylerin gerçekliği çok tartışmalı konulardır. Bu hikayeler gerçek olabilir, bir kısmı gerçek olabilir ya da halka cesaret vermek amacıyla söylenen şeyler de olabilir. Burada esas nokta kürşad ve adamlarının yaptığı şey değil, yapma nedenidir. Bir ulusun başka bir ulus altında yaşayamacağının, bunu engellemek için gösterdiği direniş düşüncesidir.
Bu efsane, mitolojik bir şeydi ben okumuştum: Çinli bir muhalifin yaptığı ihtilaldi adını unuttum neydi?
Biz KPSS tarihte Türkler'in ilk bağımsızlık isyanı diye gördük. Bu isyan başarısız sayılsa da Türklerin milli duygularını güçlendirip Çinliler arasında korku yaydı.
Cevap
1Cevap
Eline sağlık çok güzel olmuş
demek ki tanrı türkleri sevmiyormuş ehehehe :D
çinlilerin tarafını tutmuş yağmur yağdırarak :D
yağmur yağmasaydı türkler koca çini ele geçirecekmiş işte bundan daha iyi nasıl efsaneleşsin :D beceriksiz türkler :D :D
seni ilgilendirmez birader
türk anan altımda inlerken görüşürüz o zaman
hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak dersi verirmiş ya o aklıma geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar