Türkiye'deki eylemlerde yaptığı açıklamalar malum, peki iran için neden farklı duygular içinde?
Bu ikiyüzlülük, hainlik değil mi?

İran'a da Irak'a, Suriye'ye yapılan şeyler yapılıyor, karşı çıkılması ondan. pkk türevlerine destek verilerek devleti yıkma çabasındalar, kişisel yorumlara takılmak yerine sıranın yavaş yavaş bize getirildiğine takılsanız keşke.
Sıra bizden gecti tur dönüyor 2. Sefer gelecek gibi..
Fakat bizim için belirleyici olan başka ülkenin gücü değil.. bizim insanımızın Uyanışı..
En başta, Eren Erdem'in bu sert açıklamasını tuhaf buldum. Ancak dikkatimi çeken husus, her daim Türkçe imlâ kurallarına dikkat eden Erdem'in nedense bu tweet'inde imlâyı ezip geçmiş olduğuydu. Evet, yaptığım kısa bir araştırma sonucu -bayağı kısa, yalnızca Erdem'in twitter hesabına girdim- böyle bir tweet'in bulunmadığını gördüm. Böyle bir tweet yok arkadaşlar. İnanmayan buradan bakabilir. Gerek yazım tarzı, gerek kullanılan Türkçe cümle yapısı ve mantığıyla neden yapıldığı bilinmeyen karanlık bir propogandadan ibaret bu. Ayrıca resmin üzerine basılı tutup veya sağ tıklayıp "Google'de arat" derseniz de, böyle bir resmin harhangi bir kopyası veya benzerinin de bulunmadığını görürsünüz.
https://mobile.twitter.com/erenerdemnet
Din tüccarlığı yapmakla şuçladıklarından daha fazla anarşist bir dini mazlum edebiyatçı kitle içerisinde yetişmiş bir puşt.. yani şaşırmadık
Buda az vatan haini degil..
Cevap
4Cevap
Twit orjinalini bulamadım ayrıca Böyle bir söylem Chp'nin değerleri ile ters düşmektedir.
O çocuğunun önde gideni işte.
Savaş olsa iran safımda olurum diyen adamın bu sözleri normal olsa gerek.
Ülkenin her kesimi boktan :D :D :D
Bilemiyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?