- Müslümanlarin kafasini kesmedi. - Müslümanlarin karilarini cariye olarak alip tecavüz etmedi. - Oranin en büyük ve en önemli Camisini sinagoga cevirmedi - Müslümanlar o topraklarda yasamak icin özel vergide ödemiyor.
Neden kuduruyorsunuz? Israil o silahlari biraksa sizin o Müslüman din kardesleriniz yahudi bebeklerini bile ellerine gecirip bogarak öldürecek.
Israilin Müslümanlara yaptiklarini ve tanidigi haklarin onda birini Müslümanlar yahudiye tanir mi?
@st4rk Kardeş sakin ol sinir yapma.. Adam doğru söylüyor, kanla alınan bir ülke değil israil. Para ile satın alındı, Filistin de sattı gitti bir avuç toprak. Ülkesini satanın başına bunlar geliyor, dünya tarihinde çok örneği vardır bunun ve neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz. İsrail'in dokunulmazlığına tecavüz ediyor Filistin ve İsrail de karşılığını veriyor. Sakin olun lütfen.
ABD Başkent ilan etti diye bütün dünya kabul etmiş sayılmaz. ABD-İSRAİL ikisi de aynı b0kun farklı renkleri onlar anca birbirlerini s. ks. nler. Bu işin sonu buraya gider ; İki devletli çözüm başka da bir şey olmaz. Ama ileri de MÜSLÜMANLAR birlik olur mal çoğunluğunu elde ederse FILISTINLILERE geçer. Yok eğer olamazlarsa İSRAİL (Yahudi aklı) kurnazlığı tilkiliğini göstererek 60 yılda FİLİSTİNİ nasıl küçülütüp topraklarına el koyduysa KUDÜS'de de aynısını yapabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oralar lanetli topraklar. Bende müslümanım ama din sebebi adı altında bir sürü insanın canı yandı o topraklarda. Kendilerinin olsun ortalığı karıştırmaya gerek yok bizim topraklarımız değil. Araplar satmadan önce düşünecekti
Kardeş size göre herkes vatan haini. Bizim içimiz yanıyor o topraklarda insanlarımız öldüğünde. Artık yeter gelmeyin şu oyunlara dedim. Bunun için vatan haini diosan de. Bir evlat kolay yetişmiyor.
Adamlar 300 yıldır dünyada süper güç ve istediklerini yapıyorlar.100 yıllık planlarının içinde Kudüs'ü İsrail'in başkenti yapmak vardı ve daha öncekiler gibi bunuda yapacaklar. Müslüman dünyası bunun karşısında durabilecek kadar güçlü değil, inşallah başaramazlar ama adamların sistem takır takır işliyor kafaya koyduysalar yapacaklar.
muslumanlar boyle oldugu surece yakında mekkeyıde kaybeder. tum muslumanlar zaman zaman baska musluman devlete karsı buyuk devletlerın kopeklıgını yapıyor. islam teşkılatından dıse dokunur en ufak bı karar bıle cıkmıyor. musluman ulkelerın devlet adamlarının kudusude mekkesıde para olmuş
Bu konu yeni bir gündem değil, sadece günümüz şartlarına göre yeni bir versiyon atağı.. ıbrahim ve yakup peygamber den beri süregelen bir kaos.. ARZ-I MAVUD (kenan diyarı)
Ben dünyaya "demokrasi getirmek" isteyen ABD-nin böyle yapmaya hakkının olmadığını sçylüyorum. Yani böyle kararaları Tump değil Uluslararası hukuk (International law) vermeli
Amerika'nın dünyaya demokrasi getirmesine inanan bir insan mısın? Irak'ı işgal ederken oradaki insanları düşündüğü için mi? Yapmayın lütfen böyle basit sözcükleri kullanmayın. Gücünüz yetiyorsa şayet hukuk yolunu deneyerek şikayette bulunabilirsiniz, ancak sizi değerlendirecek bir kimse bulamayacaksınız, veya tekrar gücünüz yetiyorsa yok edebilirsiniz. Bizden sizi engelleyecek olacak kimse olmayacaktır.
Ben inansaydım "demokrasi getirmek" sözlerini tırnakta yazmazdım. Söylemek istediğim böyle bir kararı vermesi hiç bir hukuk normalarına uygun değil.. bence anlaşılır bir dilde konuştum
Ben yalnızca ABD'den değil tüm dünyadan adalet ve hukuk bekliyorum. Değil ABD, Azerbaycanım olsaydı bile yine aynı sözü söylerdim.. her hangi bir ülkenin ve devlet başçısının böyle bir karar vermeye hakkı yoook!
Hakkı yok elbette, dilerdim olmasaydı. Ama bu hakkı kendinde görüp karar verebiliyor. Hani diyeceğim o ki, haklısınız ancak yapacak hiçbir şey yok gerçekten.
Ben sadece hukuk tarafından bakarar söyledim :)) sinirinizi neden bana dökdüğünüzü bilmiyorum, sanki bu kararı veren Trump değil benim😂 Umarım sorun kalmadı. Başarılar! :)
Sinirli bir tarafım yok şu anda :)) gayet sakin bir dille konuşmaktayım. Öyle bir izlenim verdiğim için de özür dilerim. İsrail, Filistin devletinden zorla toprak almadı, parasını verdi bir bölgeyi satın aldı. Yani kan akıtılan bir durum yok. Filistin daha sonra bu toprak sahibine saldırılar gerçekleştirdi, canlı bombalar vs. İsrail de buna karşılık verdi elbette. İsrail parayla aldığı toprağa devlet kurdu ve bunu tüm dünya bilmekte tanımakta, hakkı da var değil mi? İsrail de çalışan, para kazanan bir çok Filistin vatandaşı da var. Şöyle bir laf vardır, "Öldürenin suçu varda ölenin hiç mi suçu yok?"
Kardeş kizlarsoruyor. com dan mı sesini duyuracaksın? Yapma lütfen, git eylem yap bulunduğun şehirde.. İlla birilerini toplamak zorunda değilsin, sana katılanlar olacaktır elbette. Buradan haykırman bir şeyi değiştirmez.
En İyi Cevaplar