Telefon Fatura analizlerinizi kontrol ediyor musunuz? Bu türkcell çok hırsız bir kuluş. Haberim yokken her ay 15 tl maç sonuçlarını yolluyor diye kesiyormuş ki bunu ben aktifleştirmedim. Ayrıca her ay internet aşımı diye en az 70 lira geçiriyorlar ki detaya baktığımda hiç kilobiteların ücretlendirmelerini yazmıyorlar. Kafalarına göre internet aşımı geçiriyorlar. Milleyin haberi yokken her ay kelkiniyorlar herkese. Çok çakallar dikkat edin. Faturalarınızı kontrol ediyor musunuz?
Telefon faturalarınızı kontrol ediyor musunuz? Bu türkcell ne kadar hırsız bir kuruluş?
Kullanan herkes aynı şeyi söylüyor. Bir taraftan da, kullanmaya devam ediyorlar. Numara değiştirmeden, operatör değiştirmek mümkün. İnsanları anlamak zor.
Ben bimsel kullanıyorum, 6 saniyede fiyat düşüyor, Türkcell ya da Vodafone alo deyip kapatsan bile bir dakika düşüyor. İnternettede bim çok uygun 6gb paketi ve ben kendim için 2gb lik paket kullanıyorum, üstelik bimsellilerle bedava görüşme, 1gb kalıyorsa uyarıyor. Tek kötü yanı, psketin günü gelmeden, bitirsende yenilemiyor.
Vodafone kullanıyorum. Aylik sabit ücretim var onu gecmiyor bana sormadan. Ama vodafonedan memnun degilim. Turkcelle geçmek istiyorum. Ama her ay böyle faturayi kitleyeceklerse hic gecmeyim daha iyi.
bana bir ara zorla sattılar sonra kafayı yedim iptal edene kadar. bida taahüt yapmışlar bide üstüne para ödedim çıktım şimdi açık dükkan gördüm mü karşı caddesine geçiyorum ordan yürüyom
Hırsız olmayan bir kuruluş söyle dişimi kırayım. Kontürlü hatlardan milleti çıkarmak için olmadık şaklabanlıklar yapıyorlar.. Şu pakete geç bu pakete geç diyerek.
Turkselden 2008 miydi mağdur olup telsime gectiydim pisman olmadım daha. Otomatik paket yapıyorlar telefon dolandiriciligi gibi bu konuda kötü maalesef
Turkcelliyim ve çok memnunum , sürekli hediye internet var , arada durup dururken bizimle olduğunuz için teşekkür diyip yolluyorlar, uygulamalarda da bedava internet kazanıyorum
Wodafonluyum. minimum faturam 180 tl civarı gelir. Wodayı hiç sevmem ama biliyorum ki türkcell olsa idim 450 den aşağı ödemezdim. Ne gerek var ikişide aynı işi görüyor.
En İyi Cevaplar