Gündem Burak Mutluay nasıl ünlü oldu? hazall24 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor merhaba ben instagramda gezerken keşfetimde burak mutluay diye birini gördüm @MutluAy kullanıcı adı yakışıklı bir çocuk evet buraya kadar tamam ama videolar falan yayınlıyor bu kişiler ilk başta nasıl ünlü oluyor tanınıyor? Burak Mutluay nasıl ünlü oldu? Cevapla Instagram Soruları Fal Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Misafir0x Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Sokiyim onların ünlülüğüne ya. Hepsi internet kaşarı. Sokakta görsen 3 kuruşluk adam değil, zengin züppeler mk. 0 0 Yorumla
АчгılıкVактi Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Bumu yakışıklı la sakalı yok daha ben gözlük taksam daha iyi olurdum. 0 2 Yorumla hazall24 +1 yıl instagramdan baya bir baktım yakışıklı çocuk var allah var ama 300 bin takipçi nasıl yapıyorlar ilk başta nasıl ünlü oluyorlar Yorumla АчгılıкVактi +1 yıl Hile ile başlamıştır sonra yavaş yavaş ismi duyulunca bırakmıştır Yorumla
KaçYaşındasınSen Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl ilk kez görüyorum 0 1 Yorumla hazall24 +1 yıl bende ilk kez gördüm ama bayadır internet ortamındaymış Yorumla
En İyi Cevaplar