Para & Ekonomi Yapı kredi play card ve tl card hakkında? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yapı kredi play card ve tl card hakkında bilgisi olan var mı? Eğer bu kartları kullanrsam ileride bana sıkıntı olacak herhangi bir şey olur mu? Yapı kredi play card ve tl card hakkında? Cevapla Kredi Kartı Soruları Yapı Kredi Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et
Acar08 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Play kart Üniversite öğrencisi için çıkıyordu bizim zamanda kullanışlı bir kart indirimi bol olupyor ama kullanmayı bilmek gerek açık yakalarsan kapatması zor olur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl kullanmalı mıyım peki Yorumla Acar08 +1 yıl Bana sorarsan al bulunsun ama kullanma ölüm kalım meselesi dışında zaten limit Bin falan olur öyle kaldırıp 10.000₺ hesap açmazlar Yorumla Acar08 +1 yıl Öyle gidip her şeyde onu kullanırsan para bitti diye ona sarılırsan zor olur Yorumla Soran +1 yıl tamamdır teşekkürler :) Yorumla Acar08 +1 yıl Kolay gelsin iyi okumalar Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Olmaz, en fazla kredi kartı yollarlar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl para yüklemeden para çekebilir veya harcayabilirim, daha sonra çektiğim miktarda parayı yatıracağım. Doğru mu anlamışım? Yorumla cnrche +1 yıl Bildiğim kadarı ile öyle, ama tam detaylı bilmiyorum :) Yorumla
En İyi Cevaplar