Bitcoin eskiden degersizdi. Ama ulkelerinde bu parayi kullanmasinin ardindan muthis bir deger kazandi. 12 yasindaki bir cocuk bitcoin 10tl iken yatirim yapmisti. Simdi 13milyon doları oldu. Nedersiniz yapilmalimi bende dolar var onu yatirmak istiyorum
Arkadaşlar Bitcoin ile çok zengin olunabiliyor diyorlar. Dusunceleriniz neler?
Ya oturup aglicam keske bu paylasimi girmeseydim😐😷 2013 de bir sigara paradi verip btc alsaydin simdi 300 bin tly yakin paran olurdu😷 ya da bir maasinla alsaydin trilyonluk olurdun 4 ayda ustune 4 bin dolara yakin para gledi böyle bsiey var mı ya
Yok bankalardanda yapiyorsun target var gece gundiz islem yapabiliyorsun mesela bak kac gundur takip ettiysen dolar gece yukseliyor gunduz düsuyor veri zmanalri eketlilik oluyor.
Tamam ama bunu keske 3.4 ay once yakalasyadin ya dolsr eevet ne olcagi belli degil millet 8 ay 390 dan terste birakti bende btc dusunuyorum da bakalim hic var mı senin btc
Çok çekici geliyor olsa da şu an gerek medya gerek internet ortammında her yer de insanları bitcoine yatırım yapnmaya yönlendiriyolar bu biraz kıllandırıyor beni, yani hepimizin zengin olmasını isteseler bunu çoktan yaparlardı diye düşünüyorum.
Hadi ya ordan bu akp kafasi erdoganda 2013tw dolara yatirim yapanlar yolda kalacak diyordu ozman 1.90di simdi 3.86 Dolara 2013te yatirim yapanlar 3 kat parasi oldu
Ne alaka tl be😂😂 insnaalr neler yapiyor bak sana ufak bir orenk 300 bin tl ilen bundan 3.4 ay oce dolar alip simdi satsaydim 40 50 bin tl para getiricekdi😂
Demek istediğim Türkler böyle hesap yapıyo hep aklından ama çalışıp para kazansanız daha iyi olucak ben Euro kullanılan bir ülkede yasıyorum akpli değilim ama insanları akpli chpli diye ayıramazsınız
Yalanmi lan milleti kandirdiniz simdide utanmadan turk lirasi diyorsun Sen ne okuyorsun bir bo. k okudugun yok senin A. k garibanlari kendiniz fakir kaldiniz milletinde fakir kalmasini istiyorsunuz.
Yav kim ayiriyor sacmalama ya😒 euro tabi kafan rahat buraya gledinm i1000 euroyla istedigini yaparsin benim kardesim dayim teyzelrimde orda geldilermi buraya 1000 euro 2000 euro ile butun isin iyapiyirlar sacmaladin kabul et😒
En İyi Cevaplar