Gerek yurtdışı gerek yurtiçi yaptığı politikalardan memnun musunuz? Ülkede ihracat artmazken vergilerin %50-60 artması gibi? Eğitim sistemiyle yol geçen hanı gibi oynaması, Ülke sporuna bilinçsizce karışması, Ülkede bitmek bilmeyen kaos dengesi, herkesin birbirine bu durumdan kazık sallamaya çalışması, komşu ülkeler ve Türkiye'nin ihracat listesinin başındaki ülkelerle dengesiz tutumları? Adalet ve Hukuk namına hiçbir şey olmaması? 2023,2053,2071 gibi sonu olmayan UMUT tacirliği? KISACASI SİZCE BU ÜLKENİN GİDİŞATI NE OLUR? VE TAYYİP ÜLKEYİ YÜRÜTECEK YETERLİ NİTELİK VE AKADEMİK ÖZELLİKLERE SAHİP Mİ?
15 yıl Türkiyeyi feto ile beraber yönetmesi, pkk ya sürekli toparlanma süresi vermesi, Ateskes yoluna gitmesi. zamanin da feto ya karşıtlari içeri tiktirmasi, işkence yaptırması. halkın eline eline bir tane oyuncak verip oyalanmasini sağlayıp oyuncak dükkanı açması )). ülke nin gelismisligini yol köpr ve Beton parçası ile olcup kırmızı eti fındığı ve daha pek çok şeyi bile ithal edebilecek konuma getirmesi. Rusya nin abd nin bozuk helikopterlerine silahlarina ordu yu mahkum etmesi. beton parçası yapicaz diyerek sürekli Türkiyeyi borca sürüklemesi. ve en önemlisi Türk halkını karistirmaya calistirmasi. sürekli iç karışıklık planı emri gelip onu uygulaması ama Türkiye de bir türlü iç karışıklık cikaramamasi. abd nin bu duruma çok kıldığı tayyip amcamizin el pençe durduğu. en son Barzani tarafından kandirildigini idda eden söz de Türkiye Cumhur reisi olan lakin gerçek bir reisin kandirilamayacagini bilenlerin desteklemedigi siyaset adamı. sevilmezmi yahu bu adam.
Ülkenin durumu pek hoşuma gitmiyor açıkçası. Yalnız bunda dış güçlerin de parmağı çok. Tayyibin en sevdiğim yönü de iyi posta koyması ama devamı yok işte. Kuzey Irak için bir gece ansızın gelebiliriz demişti, hani nerde, niye sıcağı sıcağına girmiyorsun be adam. 😠😬
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
GELİŞMİŞ ÜLKE DEDİGİN DE EKONOMİ, EĞİTİM VE HİZMET OLUR. PEKİ SANA SORUM HANGİSİ VAR BİZDE?
.. hakkı savunduğu için yıllarını hapishanelerde geçirmiş insanları düşünüyorum da... ancak dünya da hakim olan şeytanın idaresine uyum sağlarsanız yüksek mevkilere gelebilirsiniz, özellikle de politikada...
Sen anket yapiyosn sozde ama koydugun resim ve yazdigin yaziyla memnun olmayanlari fazla cikarmaya calisiyosun oraya neden yaptiklarini da yazmadin acaba?
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne yaptı? 2000 de ülkeyi aldı G. S. Y. H 600 Milyar $ dı. Şimdi ise 770 Milyar $. 17 sene içinde 170 Milyar $ üstüne çıkmış. Zaten vergiler sayesinde çıktı? Benim sorum ayrıcalık olarak ne yaptı?
Erdoğan'dan daha kötü yönetmeyeceğinden emin olabilirsin :)
Erdoğan teknik olarak bu ülkeye zarar vermek zorunda, çünkü bu ülkenin faydasına olan her şey Erdoğan'ın zararına.
Bağımsız ve adil yargı dersen, ilk o yargılanacak. Bağımsız ve özgür basın dersen, iplikleri pazara çıkacak. Halkı birbirine düşürmeyen, nefret ve kinden uzak bir siyaset dersen, o bundan kazanıyor.
37 senelik ömrümde Yıldırım Akbulut ve Tansu Çiller dışında Erdoğan'dan daha kötü memleket yöneteni görmedim. Erdoğan bir çok konuda bunlardan da kötü çünkü Türkiye'de kalacı hasarlar bırakacak.
Sorun ben miyim yoksa ortalama bir Türk vatandaşı mı? Bir milyar üç yüz milyonluk Çin'de bile kişi başına düşen milli hasıla Türkiye'ye yetişmek üzere. Misal, 2002'de Türkiye ile aşağı yukarı aynı durumda olan Estonya, Türkiye'yi neredeyse ikiye katlamış durumda.
Arada Yunanistan gibi talihsiz örnekler var, Türkiye'deki GSMG'nin iki katına kadar düşmüş durumda. Aynı şekilde Azerbaycan, Kazakistan, Suudi Arabistan gibi petrol gelirlerine bağlı ülkelerde de görece olarak bir düşüş var.
Türkiye'de de son üç senedir kişi başına düşen gelirimiz düşüyor. Bu düşüş, 2001 ekonomik krizindeki düşüşe göre oran olarak daha şiddetli ve görünen o ki daha şiddetli bir şekilde düşmeye devam edecek.
En İyi Cevaplar