Sadece Chp değil Atatürk her kesime hitap eden zeki ve demokrat bir devlet adamı ve aynı zamanda askeri bir dehadır. Birçok yönden mükemmelliği ve ileri görüşlülüğü ile türk tarihinin nadir göreceği ve hatta belki de bir daha göremeyeceği bir devlet adamı profilidir...
Birde kadının birisi bu yorumu eksilemiş. Emin ol bu zihniyette ki kadınları 1 haftalığına irana veya arabistana göndersek döndüklerinde bizden daha Atatürkçü olurlar.
Atatürk düşmanı çok çünkü cahil cühelâ memlekette çok. Su an sahip oldukları her şeye onun sayesinde sahip olduklarını da biliyorlar ama işlerine gelmiyor.
Cahillerin eğitilmesine fırsat da verilmiyor. Atatürkçülüğü müfredattan kaldırdılar. Amaç ne? Milli eğitim bakanı açıklıyor "Amacımız ideoloji aşılamak değil.". Atatürke sahip çıkmak ideoloji oluyor. Baksana. Din düşmanı veya kürtleri öldürdü diyenlere. Ben bana çok tepki gelir, yerden yere vurulurum sanıyordum 1. ve 3. seçeneğin dolmasını bekliyordum. Beklediğimin altında oldu sonuç.
İktidara baksana. Halk hala uyuyor. Bu onun kanıtı. Din tüccarları konusunda ne kadar ilerici ve dahi bir kişilik olduğu konusunda hemfikiriz zaten. Dünün isyancı köpekleri bugünün kahramanları oldu ben ona yanıyorum.
Dersim, Zilan katliamları dahası rum kırımı ermeni soykırımı Anayolunun sadece türk milleti ile sınırlanması kiliselerin camiye çevrilmesi Heybeliada ruhban okulunu kapatması 1 milyon insanı zorla göçe zorlaması bunları yapan biri nasıl devrimci olur?
Eğer Dersim veya Zilan İsyanları'nı katliam görüyorsan sen zaten devrimci değilsindir. Ayrıca kiliseleri cami yapmak veya kilise kapatmak Atatürk'ün yapacağı türden işler değildir. Anadolu sadece Türklerle de sınırlandırılmadı. Atatürk'ün kitaplarında var bu konular. Ve Atatürk'ü devrimci bulmuyor musun? Adam resmen çağ atlattı bize. Neyini hoş bulmuyorsun? Sırf Kürt olduğun için bunları desteklemene gerek yok. Doğduğumuzda kim olduğumuzu seçme şansımız yok. Kendini küçük veya ezik görme.
En İyi Cevaplar