17 yaşındaki Tilki, bu kez seyahat ettiği uçakta hem kendisinin, hem de diğer yolcuların can güvenliğini hiçe saydı. Business'ta yolculuk eden Tilki, uçak inişe geçtiği anda telefonunu açtı.
Telefonla konuşmaya başlayan Tilki, kabin görevlilerinin ve yolcuların uyanlarına aldırış etmedi. "Ne olacak ki?" diyerek konuşmasına devam eden Tilki'ye uçağın ikinci pilotu müdahale etti. Kokpitten çıkıp gelen ikinci pilot, genç şarkıcıyı uyarıp telefonunu kapattırdı.
artık uçakların çoğunda telefonla konuşmak serbest. uçakta telefonla konuşmak internete girmek tablet bilgisayar kullanmak uçağı düşürmez. eskiden uçağın kuleler ile telsiz bağlantıları etkilenirdi şu an telsiz bağlantıları çok güçlü. uçaktaki 700 kişi aynı anda telefonla konuşsa yine de etkilenmeyecek telsiz bağlantıları mevcut. hatta çoğu uçaklarda uydudan direkt internet yayını mevcut. tabi bunlar iyi uçaklar için geçerli. pegasus gibi otobüs fiyatına dandik uçaklardan bahsetmiyorum.
Hayır sadece ücretsiz internet seçeneği sunuyor Türk Hava Yolları, Norvegian ve Air China ve Türk Hava yolları gibi. Sanırım sadece Alman Havayolu Lufthansa buna izin veriyor ama bağlantı yetersiz ve gürültü kirliliği olacağı için ankette çoğunluk hayır çıkmış isabet olmuş zaten o stres yetiyor uçakta bir de telefon konuşan insanları çekemem :D
Türk hava yolları gibi firmalarda koltuk aralıkları fazla ve basınç motor sesi derken içerdeki sesi kolay kolay algılayamazsın. Kısaca ben uçakta ağlayan çocuğu duyamamışken telefonla konuşanı asla duymam. Zaten 1 saatlik yolculukta da muhabbet edecek kadar konuşan yoktur heralde. Acilse konuşulur bence
Yani ama o konusanlar kesin bizim ayse teyze mehmet amcadir onun icin bagirirlar 😀😀Valla benim kulaklarım en tiz sesleri bile duyuyor çok rahatsız eder
Mala saygısızlık etmeyelim şimdi hiç olmazsa onun toplumda bir yeri var bu kız bana göre hiçbir şey ego'nun köpeği olmuş sadece ve onu bu hale getiren bizleriz eserinizle övünün👏👏👏
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunu bile şöhret yaptılar, vay anasını diyesim geliyor
Bu kızcağızla çok uğraşılıyor. Daha küçük o bazı hatalarının olması çok normal. Büyüyüpte ergenlik dönemini atlattığında düzelecektir. Özünde çok iyi bir çocuk, temiz kalpli ve dürüst.
Machst du mich verarschen? Ahah nereden geldi ki bu almanca seni görünce almanca konuşmak istedim sadece beraber yolculuk yapmıştık hatırlamıyor olamazsın?
Maldır tabi hergun birilerinin midesini bulandırıyor bu kafayla 2025 li yıllarda piyasadan silineceği şimdi sahneye çıktığı mekanlarda 2025 ten sonra tuvalet temizleyeceği tahminlerim arasında.
Kızım kıskanmamak elde mi ya görmediin mi ne kadar güzeel havuza atlıyor , hele saçları gözüm kalır ne zaman baksam üstelik kız uçakta tel ile konuşabiliyor onu kıskanmayacağım da seni mi kıskanacağım
En İyi Cevaplar