Hangisi daha iyi işinde ;-)
KAWASAKİ.
HONDA.
SUZUKİ.
YAMAHA.
HYOSUNG.
MONDİAL.
Çelik.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bak sıralama şoyle 1 numara kawasaki h2r 2 numara bmw s1000rr 3 numara ducati panigale 1299s 4 numara yamaha r1 5 numara honda cbr 1000rr gerce hondanin 2017 modeli baya iddali gozukuyor
Sacmalama en sona bmw yi koyacaktin herhalde yanlislik oldu😃😃
Bmw nin ducati nin hizi belli hem fazla piyasasi yk dnya da en cok kullanilan ve dunya yarislarin da kosan en cok sampiyonluk kupasina sahip olan kayitlara siralamaya gore konusuyom arastir 1 kawasaki,2 suzuki,3 honda,4 yamaha bunlar disinda konusturan yollari yok tanimiyom baska;-)
1 tane piyasasi varsa bana goster kayitlar baska anlatiyo sn ise bambaska o hiz kawasaki, nin, honda, nin , suzuki, nin, yamaha nin yaninda cerez kalir;-) 😃
Kanka sen anlamadin beni 😃iyi arastir dunya da 2 ci hizli motor suzuki ornek hayabusadır😃
2017_2018 hayabusa, yı arastir derim eskisi yenisi firtinadir😃
Ben kisa mesafe de stop ceken yaristan soz etmiyom dunya yaris olumpiyatlarina bakacaksin donus kalkis cekis ve saglamliga dayanikliliğa lastik kalitesine vs sese guce bakacaksn;-)
Üst üste aldigi zaferlere bakacaksn;-)
O ayrı sağlamlik dayaniklilik ap ayri bilmem anlatabildim mi kalite isimle değil performans sağlamlikla ölçülür dnya da bak herkesin altinda yaris pistlerine kadr Kawasaki, Honda, Suzuki, Yamaha nedn acaba ;-)
Neden Diğerleri yok😃
Tamam nyse ii geceler knka😃
😂😃😃
R1 resmdeki😃
Aynen knka cok paramz var sanki😂😃
Sağol knkam😃✋
Kawasaki tabiki
Kawasaki suzuki yamaha honda birbirinden guzel markalar sahsen kawasaki 250sl ile suzukinin 250 ligini cok begeniyorum r25 ide kisacasi hepsi :D
Aynen tabi bende r 6 ve hr 2 ve cbr , ve hayabusa modellerine hastaym 😃
H2r efsane zaten pek hayabusa yi begenmiyorum ama yamahanin r serisi muhtesem
Aynen hayabusa , da efsane bnce honda cbr zaten tartisilmaz ;-)
Yamaha r modelleri firtina lakablı zaten;-)
Cevap
5Cevap
Hayaller kawasaki honda suzuki Yamaha Harley Davidson... gerçekler Mondial çelik... Mondial alicak para bile yok
Kawasaki
Ducati
Suzuki
Honda.
Yamaha
E dedim
Hiç biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar