Barzani kesinlikle geri adim atmiyor Hersey hazir diyor kürtlerden bir ordu kuruldu ypg pyd Turkiyedeki kürtler suriye kürtleri pers kürtleri akın akın ıraka gidiyor
Barzani Kurdistanin haritasini paylasti.'Kurdistan Boyle olacak baskent kerkük olacak'dedi Guneydoguyu Kurdistana baglamak icin bir savas hazirligi var
25 Eylulde büyük bir kürt ordusu ve devleti kuruluyor. Düşünceleriz neler?
Hiç bir şey olmaz kürtler en fazla bölgenin huzurunu kaçırır. Eğer ihtimal ki öyle bir devlet kurulacak olsa bile kürtleri orada yaşatmazlar öldürürler yerlerine ermeniler ve yahudiler yerleşir. Büyük bir İsrail kara parçası oluşur. Onlar ne cehenneme gidecek merak ediyorum? Türkiye almaz iran almaz ırağa zaten giremezler. Suriyede araplar onlardan nufusta yok? Ayrıca o harita hassas yerlere girmiş. Mesela hatayda tek kürt yokken orayı Türkiyeden koparmış. Sınır bölgeleri zaten türk kürt arap karışık ilerleyen şehirler var. Bu çok sıkıntı. Ben barzoşun işid geldiği zaman amerika yetiş diye yalvarışlarını hatırlıyorum. Buna Türk ordusunun tek bir seferi yeter. Zamanında şırnak kopmuştu sağlam bir temizlikle hepsi kaçmıştı. Yine kopsunlar yine temizlenir.
5
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Walla bol cephane silah wersinler hemen silah altına girip orduya katılırım ben vatanımı sokakta bulmadım tm tarihte kürt ve türkler omuz omuza cephede sawaşmışlardır ama war olan bir ülkeyi bölmenin mantıklı bir açıklaması olamaz, sawaş en son çaredir gerekiyorsa yapılmalıdır topragım vatanım icin yaşıyorum sewe sewe ölürüm
V yi cok sık kullanmama sebebim dokunmatik ekrandan yazmam, dikkatini çektiyse vatanım yazarken v yle yazdım bunu görmemişsindir böyle kücük ayrıntılara takılma derim !!! ülke sawaşın eşiğinde , bir sawaş cıkarsa bu saçmd mesaj anını cok ararız
Biz daktiloda yazmıyoruz, ama olabildiğince türk dil kurallarına dikkat ediyoruz. Konu farklı boyutlara gidebileceği için bu tartışmaya başka cevap yazmayacağım. Unutmayın, bu ülkenin, bu ülke için ölecek insandan çok bu ülke için yaşayacak insana ihtiyacı var... Herneyse, saygılar, sevgiler.
O iş sıkar yalnız öyle kolay değil. Rabbim bunların bin türlü belasını versin. Görmemişin bir ülke hayali olmuş oradan buradan güya çalıntı topraklarla ülke kuracağını sanmış. Bulundukları ülkelere ihanet ederlerse işte böyle vatansız kalırlar sonra İsrail tarafından da bir güzel kullanılırlar...
Saçmalamayın ya. Milleti galeyana getiriyorsunuz. Güneydoğu savaş hazırlığı yapıyormuş. Ayrıca rica etsem Barzani'nin bu haritayı paylaştığını nereden öğrendiginize dair kaynak paylaşır mısınız?
Barzani ile cok gizli anlastik. Numara yapiyor yani abdyi trollüyor. Kuzey ırakı turkiye topraklarina katacagiz. Barzani türkiyenin iraka girmesi icin zemin hazirliyor. Kimse duymasin şştt
bizde savaşmaya hazırız :) kesinlikle kabul edilemez böyle birşey bir ülkenin üstüne başka bir ülke kurmak nedir heleki benim sınırlarıma girecekler hee ! :)
Dünyanın en yalnız milletiyiz dostum bir düşelim tüm dünya aynı anda wurur biz sawaşmak icin dogmus bir milletiz ölmek kanımızda war Allah türkü korusun
Zamanında terörist olarak aranırken dağlara kaçarken Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Rahmetli Turgut Özal'ın verdiği Kırmızı Pasaport la götü kurtaran barzaninin hayalleri mi bu? 😂😂
özal tehlikeli biri çok şımarttı bunları. Saddam zevkine elektirikle yakarken ona ankaradan artislik yapıyordu. Adam dua etsin iranla uğraşıyordu yoksa bize ne maceralar yaşatırdı.
Demek istediğim barzani arkasındaki amerika ve İsrail gücüyle kendine yazık edecek kürtlerden kurulu bir ordu dediği ışıd pyd ypg peşmerge pkk falan bunlar terör devleti kurmak istiyor ki Bu bir hayal ve barzaninin sonu olur
barzoş zaten terörist o kim ki devlet kuracak olsa olsa aşiret reisi olur onu bile abd olmasa yapamaz. Devlet kurmak binlerce yıllık bir kültürden gelenek törelerin sonucudur. O bölgede ona sadece abuk sabuk teröristlerle düdüklenmek kalır.
1926 Ankara antlaşmasına göre Irak toprak bütünlüğünü kaybederse Musul ile Kerkük Türkiye cumhuriyetine katılır ve Irak bu durumda söz sahibi olmaktan çıkar bizim Doğuda ise kimsenin gözü olamaz zaten Türkiye cumhuriyetinin ilk ayak bastığımız yerleri kimseye vermeyiz Allah'ın izniyle Anadolu'nun kapılarının açıldığı yerdir oralar Ata ve peygamberlerin ayak izleri vardır oralarda kimse hayal kurmasın özelliklede Barzani piçi
En İyi Cevaplar