Facebook'ta gördümde bu fotoğrafı size sormak istedim türbanlı polis olurmu keyfe bak ya bacaklarını uzatmış ellerinde telefon selfie çekiyolar ülke suudi arabistan ve irana dönmüş
Olur tabı Ama Vatan sevgısı yoksa anlayamazsın Mesala Sen ve sızın gıbıler gece rahat uyuyun diye Nöbet tutuyor Sen Rahat uyu dıye canlarını hıce sayıyor Onların 1sonra evlerıne Şehit Haberinin gitmeyecegının garantısı yok ben mesala Şubatta Askerım gönüllü komando olucam Doguya gidicem buyuk ihtimalle korkun var mı dıye soranlar oluyor Yok Hıc gram korkum yok dıyorum kımden korkucam Vatan haınlerınden mı asla Polıs Asker Oluyorsak Ölümü göze almısız demektır sizin gibiler Rahat uyusun diye hergun Şehıt oluyor Dün mesala 22 Yasında daha cok genc Bır Yigit gitti Pöh den Bende Onlar gibi Olucam Allahın ıznıyle sen sımdı bunları neden yazdın Dıye sorarsın belki Böyşe Vatan severlerın kıymetini bıl dıye söylüyorum Bı zahmet Bu ufak Yaptıkları rahatlıkları goZune batmasın yoksa o goz kalmaz orda
Asla elestirmek istemem fakat bisey sorcam... türban yalnizca basi kapatmak midir? Anladigim kadariyla giydigi pantolon yeterince genis degil ve poposuyla kısmi yeri belli oluyor. Tabiki isteyen istedigini giyer, istedigi gibi yasar. Ben yalnizca yorum yaptim
Sana ne dingil! Bu ülkede senin gibiler rahat uyuyabiliyorlarsa o küçücük aklınca provokasyon malzemesi yapmak istediğin polislerin sayesindedir. Giyim meselesi değil de yürek meselesidir diyeceğim de o kurnazlıklarla dolu beynin algılayamaz.
Herkesin kendi dini. Ama devlet çalişanıusan ve ozellikle polis asker ogretmensen tarafsız olduğunu gostermek zorundasin. Bu dini aşlıyor bildiğin. Hoş degil
@bakir42 ay oyle mi diyosun ajsnsnnscm. Beyinsiz olma o zaman. Hala anlamiyosun dediklerimi. Tabularini kır kardeş. Dinsel degil mantiksal düşun. Ülke oyle bir yere gidiyor ki kadinlari sehit bile ederler yani
arkadaşım türbanlı polis neden olmasın sananee? araplaşmaya bende karşıyım ama çarşaflı değiller sonuçta sadece başları kapalı keyf dedıgın 5 dakıkalık bı mola sadece emın ol onuda fazlasıyla hakedıyoruz
Olur tabiki de ve olmalı da, kimse görünüşünden, inandığı dinden ve yaşam tarzından ötürü dışlanamaz.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ülkelerin güvenlik güçleri hiç bir dini kıyafet vs giymemeli herkes aynı olmalı başka kurumlarda giyerse giysin bir şey diyemem ama güvenlik güçlerinin böyle giyinmesi hoş değil
türbanlı asker ve hakim vs. kesinlikle olmamalı polis olabiliceğini düşünüyorum. Ancak önemli görevlere yine getirilimez mesela trafik polisi olabilir.
Olur, neden olmasın. İnsanları giysilerine, inançlarına ya da zevklerine göre dışlamak, yargılamak veya dalga geçmek insanı kurallara aykırı ve insanlık dışıdır.
En İyi Cevaplar