Fotoğraflar aynı yıla ait:)
KERİM TEKİN
TARKAN
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Rahmetli Kerim Tekin 'i severdim özellikle haykirsam dünyaya , kar beyazdir ölüm dönemin güzel sarkilariydi.
Tarkan her zaman uc bes adim ondeydi digerlerine gore. Kerim Tekin'e de cok uzulmustum, daha 23'tu.
evet ama o konudada büyük bir detay var kerim sektöre yeni girmisti yaşasaydı ozan orhon türevleri gibi silinip gitmezdi
kenan doğulu'yu felan silerdi gibime geliyor Kral Tv Müzik Ödülleri'nin 1997 senesinde en iyi pop müzik erkek sanatçı ödülüne Rafet El Roman Levent Yüksel ve tarkanla aday olmus bir isimdir kendisi sadece 2 senedir sanat camiasında olmasına rağmen... yakışıklılığı ile , sesi ile , yorumu ile bence Tarkanı gölgede bırakırdı Kerim Tekin. Tarkan Sezen Aksuya dua etsin ne söz ne de müzik yapan bir isim Tarkan üretken bir isim değil müzik benim işim diyorsan söz yazabilecek beste yapabileceksin Sezen Şarkılarını söyleyen ve meşhur olan biri o kadar biraz ses var hepsi bu sadece seslede Megastar olunur mu bilmiyorum.. Rahmetli Kerim Tekin ile yanyana bile koyulabilir m bilmiyorum ama? bir kere tarzları da farklı. Haykırsam Dünyaya , Akşamlar gibi şarkılarını bir dinleyin derim.
Oncelikle muzik gibi hizla "gelisen" bir sanat dalinin gelecegiyle ilgili tahminlerde bulunmak cok zordur. O yuzden "Su muzisyen yasasaydi silinmezdi!", "Bu sarkicidan bir halt olmaz!" tarzi kehanetler yanlis veya eksik olabilir. Tarkan ilk ciktiginda gencler arasinda cok populerdi, ozellikle genc kizlar arasinda. Cogu orta yasli insan tarafindan da "Bu zipir da nerden cikti?" seklinde elestirilere maruz kalmisti cok net hatirliyorum. Cogu kimse Tarkan'in kalici olacagina inanmamisti. cunku Turkiye'nin alisik olmadigi bir muzik tarzinin belki de girizgahini yapmisti. Ama Tarkan bugun muzikte 25. yilini kutluyor ve hala megastar olarak zirvede. Tarkan'in en onemli ozelliklerinden birisi de ilk dinlendiginde sevilmeyen sarkilarinin zamanla kulaga hos gelmesiydi. Bunu ben de gec farkettim. Sunu da unutmamak gerekir ki, hic kimse eger yetenegi yoksa, muzik piyasasinin duayenlerinin sarkilarini soyleyerek, ya da birilerinin durtmesiyle/desteklemesiyle falan ayakta kalamaz.
Yeteneksizlik er ya da gec ortaya cikar. Tarkan da bu asla boyle olmadi. Tarkan’in bir kere cok guzel bir sesi vardi. TSM soylediginde bile rahatlikla kivirabiliyordu. Dahasi, POP muzigin gereklerinden biri olan dansi da cok iyi kiviriyordu. Ayrica bir POP sarkicisi muzigini kendisi uretmese de olur. Onemli olan kaliteli de kalitesiz de olsa toplumdan gordugu taleptir. Haa bu iyi bir sey mi, tartisilir! Kisacasi gunes balcikla sivanmaz! Gelelim Kerim Tekin’e… Kerim Tekin elbette iyi bir muzisyendi. 36 yasinda biri olarak 80'lerin sonundan itibaren (90'larin tamami) Turk pop ve alternatif rock piyasasini yakinen takip etmis biriyim. Kerim Tekin o donem kendisi gibi birkac seviyeli muzik yapan, “efendi” sarkici icersinde kendine bir yer bulmustu. Iyi de gidiyordu ama Tarkan gibi yildizi parlar miydi, iste bundan pek emin. Cunku Tarkan neredeyse ilk ciktigi gunden itibaren yildizi parlamisti bile. Yani toplum tarafindan anlasilmasi ve begenilmesi seneler falan surmedi, hemencecik oldu.
Kerim Tekin oldugunde 3 yillik muzisyendi ve tam manasiyla bir yildiz olamamisti ama muzigi guzeldi, ben de begenirdim. Tabii tarzlari biraz farkliydi. Belki de yasasaydi bir Kenan Dogulu popularitesine erisebilirdi, hatta belki gecerdi de cunku muzigi iyiydi, uretkendi o da.
Rahmetli Kerim Tekin
O döneme denk gelemedim ama şimdi şarkılarını çok severek dinliyorum
Cevap
4Cevap
Adamim. benim ya gencligim ne benzetirlerdi beni. Ne cok dinlerdik seni guzel adam
Niye korkuttu ki varya aglamistim kaza gecirdiginde gercekten bir sanatciydi eger yasasaydi Cok iyi yerlere geleceginden eminim. Adam sanki hissetmisti ölumu kar beyazdir ölüm vs sarkisi vardi bilirsin sanirim
mekani cennet olsun tekrar ve guzel bir soru olmus
Ölü sevicilik ilk defa duydum ama bence guzel yapiyorsun dusunsene unutmamissin yâd ediyorsun benim cok hosuma gitti mesela bu sorun
Sen cansin can bosver korkma ölülerden ne zarar gelir
Allah onlara uzun ömür versin insaallah. Ne mutlu bak size ne guzel bir duygu
Aynen🖒🖒🖒hep iyiler gidiyor dikkat ettin mi ve hep trafik kazasi
Keske. senin gibi olsa herkes saygiyla ansa.. yâd etse duyarliligin beni mutlu etti... Hepsine gani gani rahmet diliyorum.
Guzel insan ben yatiyorum normal de buradan da bu denmez ama saygiya deger buldum seni o yuzden haber vereyim dedim. Guzel kalbin ve dusuncelerin hic bozulmasin tesekkur ederim bu guzel sohbet icin
mesajin kapali
kerim tekin efsaneydi
Ben ajdar demek istiyorum
hmm.
Kerim Tekin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar