yıllardır bilim kurgu filmlerine konu olan uzaylılar. sanki kapı komşumuzmuş gibi, her çeşidini gördük filmlerde ne gezegenler gördük hatta ama sizce bunlar da gerçeklik payı olabilir mi? varlarsa neden hala ortaya çıkmadılar. her gecen yıl bir yerler de bazı kalıntılar bulunuyor. bulunan bir çok parça gizleniyor ya da hükümetler bizden saklıyor mu? bu teklonojiyi onlardan mı öğrendi yoksa... 36 yıl önce pc bir oda büyüklüğündeyken şimdi elimizde. varlarsa düşmanmılar yoksa dost mu? bu kaçırılma olayları gercek mi yoksa onlar da sadece ufo gören masum köylü mü?
Var. Bizden zeki oldukları için insanoğlu gibi parazitlere bulaşmıyorlar. En güzel şeylerin içine etmekte ünlü canlılarız. Savaşlar başlatır çiçekleri kopaririz, yeşillik görünce dayanamaz beton kusarız. İyilerimiz sessiz kaldığından genelleme kötüler uzerinden k. b
Evrende yalnız değiliz ve bana sorucak olursanız onlar için önemli değiliz tehdit değiliz kendi neslini tüketmek isteyen aptal bir varlığız sadece. Bizim için karıncalar neyse uzaylılar için biz oyuz.
Kaçırılma olaylarına inanmıyorum ama uzaylıların varlığına inanıyorum. Koskoca evrende yalnız olamayız bence. He bir de filmlerde yansıtıldığı gibi değildir kimse görmedi sonuçta neye benzediklerini bilmiyoruz. Dediğim gibi sadece varlıklarına inanıyorum. 😊
çok geniş bir hayal dünyası ama yani insan acaba diyor o kadar evren ve farklı tipte uzaylı var ki :) ve aya giden astronotların açıklaması kafa karışıyor bir yerden sonra
Aya gidildiğinden de emin değilim ben aslında 😊 çözülmesi gereken o kadar çok bulmaca var ki ben daha bu dunyadakileri çözemediğim için uzay konusu biraz geri planda benim için 😊
Ne kadarını kullanabilegimizi bile bilmiyoruz. Tamamını nasıl kullanırız, kullansak neler olur? bazıları hiç kullanmıyor mesela bunlar da gizemli şeyler 😂
ya bence tam kapesite kullaniyoruz ama bilinç ve bilinç altı olarak ayrılıyor. biz sadece küçük bir kısmını kullanıyoruz. oda bilinç. bilinç altı buyuk bir gizem. ve evet kullanmayanlar nasıl yaşıyor ya incelenmeleri lazım :))
Benim bilinçaltı daha çok çalışıyor galiba ama nasılı çözülemiyor işte. Bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam Einstein %9 unu kullanıyormuş bizi düşünemiyorum 😊
evet işin buyuk bölümünü bilinç altı yapiyor zaten onuda kontrol edebilsek diye dusununce aklima lucy diye bir film vardi o geldi orda baya güzel istemişler bu konuyu
Teknoloji yeterince gelişmedi. Geliştiğinde bulacağımıza inanıyorum.. Evreni araştırdığımızda yaşanmaya uygun yerler olduğunu görüyoruz görmesek bile herhangi bir varlık doğduğu ortama ayak uydurabiliyor evrimi gereği.. Tıpkı bizim sistemimize benzer samanyolları var eğer okuyup gördüğümüz şeyler yalan değilse.
hawkings e göre onlar bizi bulursa insan ırkının sonu gelirmiş, bu yüzden uzaya sinyaller göndermeyi ve onların aramayı bırakmalı, eğer dışardan bir sinyal gelirse kesinlikle cevap vermemeliymişiz
@LordofDreams Bunu bilemeyiz bence hawking aşırı ön yargılı yaklaşmış kendince haklı sebepleride var tabi olasılık dediğimiz olaylardan bahsedeyim.. Örnek bizi buldular ve gezegenlerindeki kaynaklar bitmişse bizi teknolojileri üstünde olduğu için bunu yapabilirler sonuç olarak karşımıza bizim düşündüğümüz gibi düşünen canlılar çıkmayabilir.. Burda ırk'ın önemi çıkıyor ortaya ben olsam bende aynını yapardım sanırım..
En İyi Cevaplar