Turkiyede 2019dan sonra ikisinden biri olcak ya laiklik kalacak seriat gelmeyecek ya da seriat gelecek laiklik kalmayacak
Şeriat
Laiklik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye Cumhuriyeti lâiklik üzere kurulmuştur ve yok olana kadar da böyle kalacaktır.
En basitinden, bizim parlamenter sistemimizde fazla yalan var. Zaten siyasetin içi yalanla dolu fakat kitap ''Yalan söylemeyeceksin.'' diyor.
Çoğunuzun kredi kartı var ve bazen nakit paranız olmadığı için vade farklı alışverişler yapıyorsunuz ve faize biniyor. Faizi almak da vermek de haram. Bankalar faizlerle ayakta durur zaten. Bu durumda bankalara ''elveda'' deyin. Diğer türlü kredi vermeyen bankalar olur o da sadece devlete ait olur.
Gezi Eylemi'nde özel bankalara faizi artırmak için sokak köpeklerini meydana saldı. Sonra ne oldu? Faiz %12'ye yükseldi. O zaten ağaç meselesi değildi ama gel de taş atan geri zekâlılara anlat.
Mustafa Kemal Atatürk din ve askeriyenin devlet yönetiminde olmaması gerektiğini öngörmüştür. Bu sebeple de Diyanet İşleri Başkanı ve Genelkurmay Başkanının Meclis'le bir ilişiği yoktur.
15 Temmuz'u hatırlatırım size. Sadece bir cemaatin kalkınması nelere yol açtı. Ya gerçekleşseydi?
Ki burada tamamen değişimden bahsediyoruz. Şu anki kılıfa şeriat sığmaz. Kadınları bırakın, önce ülkenin temeli sarsar. Varolan bir sistemi toptan değişmek öyle kolay mı sanıyorsunuz?
Sen öyle san
kardeş şu an ki hükümet şeriat çı. onlar şeriat ı uygulamaya çalışcak ve halkın %50 kesin olarak bunu uyguluycak. şeriat in coming yani :D
Vatandaşın menfaatlerini koruyan ve gözeten demokrasi ile yönetilen Cumhuriyet.
Laiklik ilkesinin dosdoğru uygulandığı bir Türkiye.
İstediğimiz bu, tabi bu artık hayal mi bilemiyorum.
Çoğu kez, dilimizden çıkan sözcükler yazıklar olsun'dan öteye geçemiyor.
Şeriat isteyen yallah arabistana Türkiye Cumhuriyeti laiktir laik kalacak ❣
Yallah ermenistana
Cevap
27Cevap
Ne seriati ne laikliği Türkiye ne laik bir devlet olabilir ne seriati benimseyebilir.. ayrıca gelmesi istenen ve getirilmeye çalışılan şeriat hak bir şeriat olamaz olmayacakta kralların şeylerin haremini cıvıl cıvıl karilarla dolduracagi halkın da çarşafa burunmesini mecbur kılacak Arap seriatindan başka bir şeriat modeli düşünülmuyor
Laiklik o dediğin olmayacak bu ülke ikiye bölünür yarısının kanı akar ancak öyle olur
Şeriat dediğiniz de dış ülkelerin köpekliğini yapmaktır ancak Allah kuralları uygulamak yöneticilerin hiç işine gelmez.
Daha Kuranı Ölülere okunan bir kitap olmaktan çıkaramayan bu millet şeriat ile mi yönetilecek güldürmeyin insanı
Kuran muslumani misin
Şeriat isteyenler hali hazırda şeriat olan ülkelere gidin bu ülkeyi daha çok pisletmeyin bedeninizle
Yallah ermenistana
şeriat isteyenleri bir gün sudii Arabistan'a bırakmam sonra köpek gibi gelip Anıtkabire sarilacaklar
Güzel ülkenin içine ettiler herkes farklı fikir benimsemiş başka yerlerden okuduklarını gödrüklerini uygulamaya çalışıyolar o yüzden böyleyiz bizim hiç bir fikir ve idolojiye vb şeylere ihtiyaçımız yok GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bunu çok önceden yapardı sunardı
Şeriat diyenler neyin kafasında , Laiklik diyenler neyi düşünerek bu şıkları seçmişler ben bunun cevabını daha cok merak ediyorum..
Laiklik mi şeriat mı tartışmasının bu kadar fazla olmasının nedeni ülkenin %85'i müslüman olması ama, aynı zamanda laikliği de destekliyor oluşudur. Türkiye'de islam inancı ilden ile, bölgeden bölgeye hatta kişiden kişiye farklılık gösteriyor. En azından laikliği destekleyenler dinsiz olsa bu kadar bilgi kirliliğiyle baş etmek zor olmaz.
Şeriat diyen yallah Arabistana
Laiklik tabi ki ama kemalizmi savunmam. Laiklik zaten kemalistlerin tekelinde değildir. Laiklik Fransızca bir kelimedir ve Fransız İhtilali sonrası Fransa'da ortaya çıkmıştır
seriat diyen o 5 kiza sokayim
digerlerini de yakayim ak
Şeriat diyince neden akla direk bu goto gelirde başka bir şey gelmez
Foto*
Allah'ın arzında yaşayıp Allah'ın kurallarını inkar ediyorsunuz :D Besmele çekmek bile şeriattır okuduysanız şayet...
laiktir laik kalacak
herkesin dinini yaşabileceği ama din ile devlet işlerinin ayrı tutulacağı bir sistem
her zaman iyidir
şeriat diyen kadínları anlamıyorum ya
Günümüzde kadınlara karşı yapılan taciz tecavüzden dolayı sadece şeriat gelmesini isterim tecavüz edenleri Hadım etmeleri idamdan daha iyi olurdu
Seriat sisteminde tecavuz edenleri hadim mi ediyorar saniyorsun ?
idam ediyorlar bu tür piçler için kurtuluş olur idam Hadım etsinler atsınlar cezaevine bir müddet yaşasın sonra yine gebertsinler ayrıca Hadım etsinler dedim idam garanti zaten
Arkadaşlar soruyu düzgün okuyun yorumu beğenmeyen arkadaşlar sadece tecavüz ve taciz edenler idam edilsin diyorum beğenmeyen ler tecavüz taciz olsun diyenlerden herhalde ATAMIZIN ilkelerine daima saygı duyuyorum ve tasrif ediyorum
Hayir seriatta idam edilmezler. evli bir kadina tecavuz edilirse idam edilir ancak evli olmayan kiza edildiyse idam edilmez
Ben ediliyor diye biliyorum
hırsızlık yapanın yaptığı elini kesiyolar
yok yanlis biliyorsun. seriata insanlari heveslendirmek icin bilgisizce uyduruyorlar
hirsizin eli kesiliyor dogru ama tecavuz meselesinde hadim etme filan yok.
dostum idam ediliyor evli kadına tecavüz ederse tamam ben şeriatta Hadım etme var demiyorum idam bu şerefsizler için kurtuluş olur Hadım etseler daha iyi demeye getirdim konuyu ama yanlış anlatmış olabilirim
evli olmayan kadina yapildiysa idam edilmez. ayrica olaya 4 erkek sahidin tanikligi gerekli.
yani tecavuze engel olmaz
ok tşkler
bir kadın kendine neden yapar bunu anlayamıyorum.
Seriat geldikten 3 gün sonra fransaya kaçmak için mülteci olmazsan hiç bişey bilmiyorum
ne çokmarap sevici varmış o 5 tane kız gitsin arabistana
yine geldi cahil muhhamed ar*p soyundan bile değildi
bu ülkeye şeriat gelmez
gelemez
laiktir laik kalacak
Şeriat ı ne zannediyorsunuz? o paylaştığın fotodaki Deaş'ın esir gibi kullandığı kadınlarımı?
laik kalacağız hepp... iki kendini bilmeze ülkeyi bırakmayızz
Vay be kafirmiymis o haberimiz yokmus 🤔😨
Şeriat allah'ın kanunları ile yönetilme demekrtir o bunu istemeyene de kafir denir
Şeri at demek kötülükleri at demek asmak kesmek degil
İkiside gelmez
Tabiki de laiklik türkiye laiktir laik kalacak
Laiklik.
Laiklik Tabi ki.
laiklik..
herkes için..
Şeriat demek adalet demektir de ondan
Laiklik.
laiklik
Laiklikkkk
Laiklik diyen yallah cehenneme
şeriat ne demek
ikiside değil Sosyalizm.
Laiklik
Tabiki laiklik
şeriyat...
Saçma
Şeriat ❤
Peki seriattan beklentilerin neler
Neyin olmasini istiyorsun
Ayrica soruyu sorarken paylaştığın fotolar islama olan kininden galiba ki Islamin nurunu agzinla söndüremezsin kapali kadinlari nereden caldin bilmiyorum ama yuz kapatmaz ne farzdır nede vaciptir 2. Adalet sisteminde laik rejim 0 ankarada tanıdığın mi var hemen bir savciyla irtibata mi geçiyorsun onu sen bilirsin ama bilki Allah ve Rasulunun anayasasıyla beseri sistemin yasalarini karşılaştırmak namertliktir. Ciyak ciyak bagiriyonuz genc kızlara tecavuz edilince hirsizliga yatmaya gidiyosun 2. de daha büyük vurgun daha say say bitmez
Sacmalik.
Lâiklik
Olan oldu bakalm :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar