Kızı başdanışmanı Damadı enerji bakanı Eşinin hastaneleri var Oğlunun özel okullari, gemicikleri var. cumhurbaskanligi maasi bildigim kadariyla 30 bin tl. Bu kadar maaş ile bu kadar mal varligi nasil oluyor? bunun cevabini istiyorum.
Recep Tayyip Erdoğan neden çok zengin ve aileisini makamlara yerleştiriyor?
53 bin TL alıyor, şirketi var. Eşi ve kızları sosyal kurumları ağlatıyor, oğulları diğer şirketlerde ahlaksız ve yasaklı işlere girerek hem adamlarını kurtarıyor hemde yolsuzluğun dibine vuruyorlar.
:D Zaten şimdilik ülkeyi yöneticek adam gibi bir yönetici yok çoğu yaşlandı Zaten yenilere yer verseler Gençlere şans olursa iyi bir yönetim kurulur :D
Yok tabiki hırsızlığın olmaması gerekir. Fakat geçmişte dinsizlerin iktidar olupta kendi adamlarını devlete yerleştirmeleri olucağına, Müslümanların yerleştirmesi bundan bin kat daha iyidir. Çünkü hiç yoktan müslümanlara zulüm etmiyorlar
@aerolite Valla benim öyle bir anlayisim yok.. Ama burada ki insanlarin sanki hepsi böyle hak hukuk adalet bilir gibi davranmasina karsilik böyle bir yorum da cok abes degil..
Kişiselleştirme söylediklerimi.. Genel perspektifle yorumla.. Hak ve adaletten yana olmak evvela söylemlerle başlar. Eylemlerle devam eder... Esmesek te bari dilimiz doğrudan haktan yana olmalı, gürlemeliyiz.
@aerolite Ben kisisellestirme gibi bir yola basvurmadim.. Sadece burada söyledigim seyi farkli algilayip bana böyle gelmenize takildim.. Gürlemek kendi elimizde.. Ses de bize verilmis bir hediye..