Al sana 2017 türkiyesinin polisi
Cumhuriyet polisi bu kılıkta olmamalı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
1) Polisler sakal bırakamaz. Sadece Polis Özel Harekât timi sakal bırakabilir.
2) Sivil polisler, bazı gizli suçları deşifre edebilmek için çeşitli rollere bürünür. Meselâ burada, sahilde uyuşturucu madde kullananların sayısı fazlaydı. Bir sivil polis, saç ve sakalını epey uzatmış, sokakta mendil satıyordu. Bulunduğu bölge de o madde çekenlerin olduğu yerdi. Gördüğü anda hemen ekibi arıyor ve ekip gelip tutukluyor.
Bir bölgede gizli örgütlenme ya da hukuka aykırı gizli suçların işlenildiği şüphesinin sezilmesi durumunda bu tarz kılıklarda sivil polisler devreye girebilir.
Aksi taktirde bu tarz, kıyafet yönetmenliğine aykırıdır. Olamaz yani...
Böyle ufak çapta, bir sosyal medyada fotoğrafı atıp ''Aha bu polis'' diyenlere de hemen inanmayın. Komşumun fotoğrafını çekip ''Bu Albet Einstein'in torunu'' desem inanacaksınız.
Ana haberlerin %50'si uydurma ve abartı.
Sivil polistir. Aksi taktirde polis olamaz diyorum yav kıyafet yönetmenliğine aykırı gidin araştırın yormayın beni hmng
Tamam kızma hemen :D
vizyon21yy.com/.../Polis_asker_kadar.jpg
Yeterli olmuştur herhalde. Yukarıdaki resimle karşılaştırınız...
Hokkabaz şapkası giyse alkislarsiniz
Adam müslüman muslumanligini temsil eden kılık kıyafet giyiyor buna tepki
Amaç kılık kıyafet değil İslam
@KötülüğüNYükselişi Emniyet Teşkilatı'na çuvalla gelen bir polis gördün mü sen hiç?
Mertçe itiraf edin geçmişteki tüm inkilaplar islam dinini yok etmek için di
Bu millet özüne dönecek
@KötülüğüNYükselişi Sen soruma cevap ver abi, hadi...
Bu adam çuval mi giymiş?
Soran gençsin bazı şeylerin farkında değilsin
Ya demokrasinin ne demek olduğunu bilmiyorsun ya İslamiyet'i
@KötülüğüNYükselişi Abi kılık kıyafet kanunu diye bir şey var. Hadi bu sivilde kaldırıldı, dışarıda ne halt yerse yesin, fakat sen asker, polis veya devlet memuru isen bazı kurallars göre giyineceksin. Ne öyle IŞİD militanı gibi?
Yanlış anlaşılma olmasın da olaya çok sığ bakıyorsun
@KötülüğüNYükselişi Estağfirullah abi, beni tanıyorsun artık bende yanlış anlaşılma olmaz. Fakat bu adamın kafamı kesmeyeceğine bir garanti verebilir misin?
Müslüman isen , katil değilsen sorun yok
Kafaya göre hareket edemezsin
ben de gormek istemem lakin özgür bir ülkeyiz herkes istedigini yapar sakal da birakir sarik ta takinir yani dicek birsey yok
Ceza almış zaten sjd de bu hale 1 günde gelmemiş ya nasıl izin vermişler baş anlamıyorumt
Haklısın *(
Cevap
19Cevap
Iste laiklik bu yuzden onemlidir. Kamu kesiminde topluma hizmet veren insanlarin ideolojilerini kamusal alana yansitmasi sikintilidir. Simdi hangi mini etekli kiz bu polise gidip gonul rahatligiyla " Memur bey, su adam bana tacizde bulundu, lutfen geregini yapin!" diyebilir ki? Guvenebilir mi? Ya da bir komunist nasil gidip de "Dincilerin veya fasistlerin saldirisina ugradim, sikayetciyim!" diyebilir bu adama guvenerek?
İnsanı tanımadan yorum yapmazsın o sakallar direk öyle uzamadı onun bir kücük versiyonuda vardı ne alel acele ediyorsunuz boş muhabbetleri kafaya takıyorsunuz
aynen böyle olması uygun değil ama açığa alındı zaten
Birader , suriyeye gizli göreve gönderdigimiz bu vatan evladını böyle ifşa etmeyin. Orda gizli birliklere sızıp bize ,
şaka la şaka , bu kim? Hacı mı?
poponu açıp ortalıkta gezse ne kadar medeni bir ülkeyiz dersiniz.
Kıçınıza kına yakın bir insanı daha ekmeğinden ettiniz.
Belki de gizli bir gorevdeydi o sakallar bir gecede mi uzadi anlamadim ben birsey
Ekip otosunda mı gizli görev yapıyordu abi?
icdn.posta.com.tr/.../8406239.jpg
o sakal hangi ara uzamis ben olayi bilmiyorum da yani o hale gelene kadar kimse birsey dememis mi kilik kiyafet kurali var ya
Gayet mübarek bir aynasız suçluların korkulu rüyası. 👏
bu poluıs bence ıstıhbarat polısı sıvıl polıs yanı sıvıl polısler boyle kıyafetlerle dolanırlar bu kışı kendını desıfre etmış dıye duşunuyorum
icdn.posta.com.tr/.../8406239.jpg
Aynen kanka ekip otosunda istihbaratçılık yapıyor...
Neresini begenemedin.. popolarını gosterecek kadar yirtik donlar giyseler.. daracik tayt gibi donlar giyseler nornal gelir ama dimi.. gerci size de boylesi yakisir
Nedir bu korku boyle😅
Yok daha neler. Şaka yapmayın
açığa almışlar zaten.
Polismi imammı bu adam
kufretmeden nasil anlatacaksin ki bunlari
gorevden alindi zaten 😀
O sakala ne hacı yağı sürülür bee.
Bu tip ne len
sivildir görev icabıdır
Hani özgürlük
Öncelikle hanımefendi kimseye sen şunu yapacaksın bunu yapacaksın gibi emirvari kelimeler kullanamazsınız madem Türk gibi hareket edilecek siz de bir Türk gibi adablı edepli olun ve kimseye de lan demeye hakkınız yok herkes istediği gibi giyinir 657 numaralı kanun da yasak diye kimse özgürlüğünden feda etmek zorunda değildir ülkemizin çok düzenli kanunları olduğu söylenemez zaten :)
Peki Türklere Yahudi şapkası giydirmeleri niye unuttun
Senin tarihin de Yahudi şapkası kaç yıl giyildi sarık kaç yıl giyildi?
@samaelışıktaşıyan istediğim gibi konuşurum,
Türkiye Türklükten çıktı araplığa gidiyor.
Kusura bakmayın ama cumhuriyeti her yerde savunmak durumundayım, durumundayız...
Madem özgürlük var bunlara, neden şort giyen genç kızlara sebepsiz yere bir metrobüsde tekme tokat atılıyor? İlginç taraf adam ceza almıyor.
Al sana özgürlük o zaman al sana adap, edep, saygı o zaman.
Ben zaten bu ülkenin kanunlarını pek doğru bulmuyorum isteyen şortunu giyer isteyen sarığını takar gezer kimsenin kimseye karışmaya hakkı yoktur ben bir ideolojiyi tutmuyorum sadece özgürlükten yanayım her türlü özgürlükten arap veya türk olmanızın zerre bir önemi yok bunu biz seçmiyoruz
Nerden belli bunun polis oldugu
Yeni turkiye
Bazen
şaka gibi..
Ay cok sacma
Pardon sahsj
Ne polisi mk
Bu ülke adam olmaz dibine kadar pisliğe batmış dünyanın çivisi çıkmış lanet olsun
saka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar