Kudus 3 büyük din icinde çok çok önemli bir yere sahiptir. Dunyadaki en degerli sehirdir. Şu aralar Tanrının seçkin cocuklarindan olan israilogullari orayı almiştir
Hristiyanlar icin : İsanın kutsal saydigi tek yerdir. İsanında ordan gelicegine inanırlar
İsrailogullari icin : Cennete ordan gidecegine inanirlar ve Suleymanın kralligi orda oldugu icin Tek onlarin hakki olduguna inanirlar
Müslümanlar icin : Muhammed peygamberin ordan arşa yukseldigine ve müslümanlıgın ilk kıblesi olduguna inanirlar
Hicbir dinin kudusü birakmaya niyeti yok oyuzden guclu olan kim ise kudüsü o alacak
Hristiyanlar İsrailogullari ,(yahudi) Müslümanlar (İslam) Ortak Alan olması daha uygundur.
Hazret-i Yakub’un adı İsrail olduğu için, bunlara Beni İsrail, yani İsrail oğulları denildi. Hazret-i Musa, Tur dağına gidince, bunlar dinden çıktı, buzağıya taptı. Sonra pişman olup tevbe ettikleri için, Yahudi denildi. Yahudi, doğru yolu bulucu demektir.
İslam inancına göre Müslüman ahiret hayatına odaklanır.. ALLAH 'ın Emirler'ine uyar gayba inanır ve teslim olur.. saatte 108 bin km hızla karanlık fezada savrulan bir gezegene hakim olmak 2. Plandadır.. dünyaya hakim olmak seçilmiş olduğuna inanan zümreye aittir..
bir müsluman olarak. Bizim hakkimizdir ama islamiyetin ve muslumanlarin durumuna baktigimda bu pek de mumkun degil. Uc buyuk dinden, dinine en bagli olan Yahudilerdir. Ve zaten Şu an onlarin elinde
ne güzel özetlemişsin aslında orası yaratıcımız yüce allahın insanlara bakın hepinizi ben yarattım hepinizin kutsal mekanınıda bir ettim anlayın ey ahmaklar demek istedği yerdir orası
Dünyanın en zor problemi. Hak olayı uluslararası ilişikilerde güç ile alakalı olduğundan, güçlü olanın hakkıdır diyorum. Bu durumda da açık ara Yahudilerin hakkı oluyor.
"Yahudiler, 'Uzeyir Allah'ın oğlu.' dediler, Hristiyanlar da 'Mesih Allah'ın oğlu.', dediler. Bu onların kendi ağızlarıyla uydurdukları sözlerdir. Daha önce inkâra sapmış olanların sözlerine benzetiyorlar. Allah onları kahretsin, nasıl da saptırıyorlar!" (Tevbe, 9/30)
diyorum ve senin gibi yobazlara karşı ilaçlama yapıyorum.. amme hizmeti gibi düşün 😏
evet yazıyo biz sizi alemlere üstün kıldık diye ama devamını okudun mu aptal? sonradan nasıl bozukluklarıni peygamber öldürmeyi ne kadar çok sevdiklerini falan 😂😂😂 teşekkürler @spoony 😄
En İyi Cevaplar