Uzmanların dediğine göre artık Türkiye'nin iklimleri değişiyor. Kuzeye doğru bir kayma söz konusu yani hortum, kasırga, dolu gibi sıradan olmayan hava olayları çok olacak!
30 dakikaya kadar önce saat 6 da İstanbul boğazı böyle idi 1. köprüde hala trafik açılmadı durum bu...
İstanbul böyle kasırga görmedi! İklimler mi degişiyor size?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İklimlerde değil uzmanlar hiçbir şey bilmiyor. Bu Allahın zalimler için vermiş olduğu bir lanet. İslami yasamayip günahkar yaşayanlar için Mescidi Aksanın İbadete kapatılmasının laneti Müslümanlar Mescidi Aksa İçin birlik olmazsa İsrail dostluğu yaparlarsa Allah o İsrail dostu yapan kişilere öyle lanet yağdırır. Siz şimdi din siyaseti yapmayın diyeceksiniz ama gerçekler bunlar. Mescidi Aksanın ibadete kapatılıp İslama Müslümanlara eziyet Eden Yahudiler ve Onun yolundan giden desteekcileri yüzünden felaket oldu. Daha önce hiç böyle birşeyle karşılaştk mi Hayır? Olay Mescidi Aksa ile bağlantılı! Mescidi Aksa ibadete kapatilirsa Müslüman uyursa Allah senin başına taş yağdırır !
@Asyaer Mescidi Aksa İslamiyet İçin en önemli Kıble. Nasıl alakası yok. İsrail de zaten hep oluyor felaket ama bu durum Müslüman olup Müslümanlığıni yapmayip Müslümanları islami Terörist olarak suçlaması yüzünden. Allahın laneti zalimlerin üzerinde olsun ! Dualarimiz hep böyle Ummedi Muhammed Birliğiyle
@Lihiga Sen öyle san nasıl yaramiyor sen Allaha bir tevekkül et Musluman toplumlarla birlikte bak nasıl Yahudilerin tarafında olan kişilere lanet yagdiriyor. Yoksa sen bunu afet olayı mi sanıyorsun. Müslümanların zalimler üzerinde ettiği beddua ve Allahın cezası
İstanbuldan bahsediyoruz. Değil mi? Orası müslümanların çoğunlukta olduğu bölge. Neden o zaman size bir şey yağıyor da onlara yağmıyor. Neden o zaman Yahudilerin gözünü kargalar oymuyor. ?
@Lihiga TÜRKİYE de yaşayan herkesi müslüman mi sanıyorsun sen yarısı Gizli yahudi ve mumafik! En çok onlara Allah lanet veriyor! İsrail de yaşayan Yahudilerin amacı belli ama içimiizde olan munafık olanlara daha çok müsibet bela felaket verir!!!
Dolu fırtına yağmur ve ardından gelen selin kombo halinde bir anda başladığı zaman ben otobüsteydim. Hayatımda ilk kez otobüsten dizimin üstüne kadar gelen suyun içine atlamak zorunda kaldım. Bariyerlerin üstüne çıkıp gerçek survivoru yaşadım yani.. Kendi mahalleme zor bela geldiğimde bir sürü ağaç sökülmüş ve arabaların çoğunun camı paramparça olmuştu. evleri su başmıştı ve çatılar sökülmüştü hatta minareler yıkılmıştı. Allah bir daha yaşatmasın ama bugün kıyametten ufacık bir görüntüyü yaşadık sanki.. Allahtan yalnız değildim ve bugünü asla unutamayacagım.. Geçen ki selde ya biz dışarda olsaydık falan diyordum. Şom ağızlığım tutmuş demekki..
Bunun ne haarp denilen saçmalıkla, ne küresel ısınmayla, ne ozon tabakasıyla ne de zina ile ilgisi var. Bunun sebebi şudur ki,
Güneş ışınları dünyaya dik geldiği için denizlerden veya su kaynaklarından çok fazla buharlaşma oluyor. Bu buhar yükü atmosferin üst katmanlarında birden soğuyunca ani, lokal ve kısa süreli olarak düşüyor. Bununla birlikte sizin oy verdiğiniz partiler İstanbul'da yeşil alan bırakmayıp anasını bellediği için betona düşen şu emilmiyor. Su ya deniz seviyesine inmeye çalışıyor, ya deniz kıyısındaki yerleşim yerlerinde sel yaratıyor ya da metro istasyonlarına dalıyor.
Bu zihniyetsizlerin başlarına geleni anlamaları için ahirete gitmeleri gerekli, orada gerçekler ortaya çıkacak. Bu dünyada kafaları almıyor bunların. Bilime de karşılar zaten. Sen olaya din üzerinden girecektin, hırsızlık ve kul halkı yemekten oluyor bütün bunlar diyecektin. Belki o zaman anlarlardı...
Insanlar kendi ektiğini biçiyor Her yer taş taş üstünde bina her yer fabrika her yer beton yığını haline geldi ağaçlık alanlar azalıyor alt yapı önem verilmiyor ve tabiki elimizde ilan yeşillik alanlarda para pul uğruna betonlasiyor Kimse boşuna ah vah etmesin kendimiz ettiğimizi buluyoruz
Pardonda zina yapıyorlar ondan ne demek? Abi siz iyi misiniz? Herşeyden öncesi isterse kaşar olsun isterse güzel kardeşim olsun sizin şehirinizde nasıl insan varsa nasıl o çok imanlısınız ya hani bu durumda bari yapmayın. Allahım onlarada can vermiş nedir bu kadar bencillik resmen oh ölüyor insanşar oh günahlarını yaşıyorlar diyorsunuz sizin hakkınızdada böyle düşünülse nasıl olur? Söyler misiniz? Sizde o şehirde olabilirdiniz ya da ordasınız sizin malınıza canınıza birşey olmadı siye rahat mı konuşmanız lazım? Yazık cidden bu kadar hain olmayın.
İklimlerde kaymalar zaten Jeolojik devirlerde olmuş şimdiki zamandan önceki dönemde Würm olarak adlandırılmış ki bu dönem küçük buzul çağ olarak adlandırılmış ondan önce de sıcak dönemler rastlanmış. Doğa bir döngü içerisinde insan yaşamı maksimum 100 yıl ama doğada varolan değişikler milyonlarca yılı kapsıyor.
Hep sansasyonelik peşinde bu uzmanlar😊olur öyle şeyler sürekliliği olmadıkça kesin bir şey konuşulamaz. az bir sıcak olsa Türkiye çöl olacak az bir yağmur yağsa Türkiye tropikal iklime girdi bunları kim uzman yaptıysa artık hep iskembeden atiyorlar
Müslüman arkadaşlar bilgilendirdi zina kotamız dolmuş. Aramızda ermiş birileri var sanırım haşa Allah onlara bildirmiş mi? Ülkede her zaman oluyor afetler hatta daha fenaları oluyor. Ama konu İstanbul olunca mc günahlar şehri
Allah daha önce borcok kavmi helak etmistir sebebi en basli basina zina escinsellik azginlik ve insanlarin günahlarindan pismanlik duymayip aksine yaptiklarinin dogru oldugunu dusunmesinden kaynaklidir
@aliygt ee? Aksini iddia eden oldu mu Bunu kurandan biliyorsun Allah sana bildirdi mi fırtınanın sebebini? Olabilecek bir olasılıktan çok kesin sonuca ne ara varıyorsunuz? Güya Müslümansınız
bak ben öyle muslumanlik taslayan bir insan degilim dinle uzaltan yakindan alakam yok ama ortada olan gerceklere bakmaliyiz tarih tekerrurden ibarettir 1970 li yillarda etna yanardagi patladi bak bakalim o donemin insanlarina neler neler ne pislikler yapiyorlarmis
@aliygt hadi ya Allah başımıza bir bela verirse bunun sebebi sadece işlenen günahlar mı demiş? Öyleyse peygamberimiz de bayağı günah işlemiş olmalı? Sen kimsin sen hangi mevkidesinde Allah'ın verdiği bir felaketin sebebini belirleyebiliyorsun?
@aliygt işlediğiniz şu günahın haddi hesabı yok haliniz gerçekten çok acınası. Sizin mevkiniz nedir? Olamaz mı elbette olabilir fakat Siz Allah'ın verdiği belanın sebebini belirleyecek bir konumda değilsiniz haddinizi bilin işlediğiniz günahın farkına varın
şöyle Düşünen Yok Hiç havadaki Nem yağdı Gitti hava serinledi Demiyor Aslında bana Göre Havanın yağması güzel oldu Yüce Allah'ın Takdiri ile yağmur yağdı Ve havadaki nem Gidince yağmur ile hava serinledi böyle diyen nedense ilginç
Bunkar ilkdefa oluyormus gibi davranması yok mu neden ulkemizde hersey bukadar abartikiyir amerikada heryil onlarca kasirga oluyor kasabalar yok oluyor nirmal sey bunkar doganin kanunkari cok sicakkardan dolayi sukar fazla buharlasyi fazla buharlasma oldugu icin bu tur seller ve doku firtinalari olmasi gauet normal ben ankamiyirum bu insanlar uzaylı gormus gibi herkes cığlık cığlıga git gide kafayı yiyen bir milket oluyiruz herseyide dine gunahlara baglamayin
@Lihiga ya tamamda bize firtina cikmadi dolu yagiyo iste sanki kiyamet opuyo gibi davraniyolar bunkar demekki rizede benim memlekete yasalar kafayi yerler benim onume yildirim dustu biraz korktum olur normal dedim yoluma devam ettim abartmanin bir anlami olmadigini soyluyorum e iklimlerde biraz degisti normal bunlarin olmadi
Kasırgamı yok artık. Alışık olmadığımız için bize böyle geliyor aynı bodrumdaki tsunami benzetmesi gibi japonyada 10 metre tsunami olur adamların gıkı çıkmaz bizde 10 cm tsunami oldu 1 hafta konuşuldu.
Ağaçları yeşillikleri kesersen, bir de insanları haklarını yersen Allah cezayı da keser,, İlkler değişiyor tabıkı, Azon tabakası deliniyor azzottan, kimyasal maddelerden Parfumlerden, sigadan bunlar çoğaldığı sürece daha çok görürü felaket...
Geçen haftaki bir gıdım yağışa bazı akapeli milletvekilleri afet dediler ya. Bence onlara bir cevap niteliğindeydi. 'Afet öyle olmaz böyle olur.' diye. :)
olan ormanı kesip beton yıgını yapmaya devam ederlerse.. Doğanın düzenini bozarlarsa.. Doğa kendi düzenini tekrar bu şekilde ve daha şiddetli şekilde kurmaya başlayacak :)
göz gözü görmüyor gerçekten çok kötü Allah yardım etsin
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
lan ne alakası var cahil köpek seni düşünceleriniz ne kadar boş ya sonra neden gelişemiyoruz öyle bişey olsa yabancılar hristiyanlar hep kötü şeyler yaşarlar düşünceye bak ya adamlar bizden güzel sorunsuz hayat yaşıyo
adi insanlar sorumsuzlar bir dünyamız vardı onu da mahvettiler doğaya saygısı olmayana müstahak maalesef ama arada bizim gibi doğa severler de etkileniyo ah ah keşke adam olsalar biraz
Herşeyin düşmanı insanlar uzmanlar bilir kişiler boşuna küresel ısınma car bir takım önemler alalım demiyor , Gereksiz işler yapıyor yok uzaya koloni kuralım ulan sen önce yaşadığın dünyaya fayda et !
Küresel ısınma var yakin zamanda fosil kaynakları kullanmayi ve atmosferi kirletmeyi birakmazsak boku yiyecegiz bunun icin bir cok ulke kabul etmis sadece turkiye daha aciklamamis meclisten gecmemis youtu. be/etxiNJgzDrs
Kızım fena mı sende tv den izle işte tatmin olamıyorsan git banyoya büyük bir leğene su doldur izle bol bol eğer denizin dalgalanmasını istiyorsan azıcık leğeni salla oldu bitti 😂😂😂😉
HAARP PROJESİ olmasın bir araştırın derim. Adam akıllı karın bile yağmadığı istanbul'da bu denli ani yağışın ve fırtınanın olması mantıklı mı? Rabbim verir elbet ama HAARP PROJESİNE bakmak lazım o zaman anlaşılır nedeni. ;)
En İyi Cevaplar