Sevgilinizi kahraman görüp ''Hero'' baskılı tişörtler giyemezsiniz. Neden peki? Tek kahraman var o da sıradan erkek arkadaşlarınızı/kız arkadaşlarınızı kahraman ilan etmenizi istemiyor. Zaten siz sıradan insanlarsınız kendinizi kahraman ilan etmek haddinize mi? Yerinizi bilin rica ediyorum. Sonra duymadım, görmedim, bilmiyorum demeyin polisler gözaltına alınca şok yaşamayın. Yurt genelinde 'Hero' tişört gözaltıları devam ediyor. Aydın, Erzurum, Çanakkale, Bilecik'in ardından Antalya'da da üzerinde İngilizce 'Hero' yazılı tişört giyen üniversiteli sevgililer 22 yaşındaki Ç. G. ve aynı yaştaki E. E. gözaltına alındı. Bir garson ise çalıştığı oteldeki kişilerin ihbarı üzerine önce gözaltına alındı, ardından mahkeme tarafından tutuklandı. Erdoğan'a suikast timi sanıklarından bir darbecinin davaya 'Hero' yazılı tişörtle gelmiş ve mahkeme salonunda büyük tartışmalara neden olmuştu. Yaşananların ardından ise aynı tişörtü giyen kişiler gözaltına alınmaya başladı.
Evet.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
'Hero' yazılı tişört giymemeniz gerektiğini biliyor muydunuz?
Ulan yorumları okudum suikastçi evindeki tişörtü giymiş gelmiş şimdi LEVİS yazılı tişört giyseydi onu da mı tutuklayacaklardı keşke LEVİS yazılı tişörtle yakalansaydı her yerde LEVİS yazılı tişört giyen insanlar var bu konu hakkında bence Nur Yerlitaş, İvana Sert ve yanlarında duran bir topitoş vardı soyadı Doğuluydu bu 3 elemanın da görüşlerinin alınması lazım bence :D :D :D
Bir de bu kafayla , almanyadan fetöcüleri istiyorlar bunlar... Almanya protein yardımı yapar , omega , b vitamini , beyin destek hapları falan gönderir hayrına. Yakında Anti Hero tişörtleri çıkar ve satış patlaması yapar. Yine parayı götüren götürür.
İstihbarat birimi HERO = Hoca Efendi Razi Olsun anlamına geliyor demiş. Bu yüzden giyenleri gözaltına alıp ifadelerini dinleyip mahkemeye çıkarıyorlarmış. Salıvermişler içeri atılan yok diye biliyorum.
Super kahraman logolu tisortler giyiyorum. The Flash, Avengers, Hulk vs... Acaba içeri atarlar mi? 😂 Eyyyyy Hero sen kimsin ya? Haddini bil haddini... One minute hero... Anani da al git...
Yaaa ben don da giyiyorum inş o sanıklarda don giymiyordur Saçmalığın daniskası yaaa şimdi çıkıp böyle desen derler ki hero yu siyasi terörist simge haline getirdiler eeeeee yıllardır baş örtüsünü siyasi simge haline getirdiler dediğimiz de yok olur mu öyle şey diyorlardı bu ne nane bu ne nane turşusu
Hmmmm... Aklıma çeşitli komple teorileri geliyor. Yani ne bileyim belkide böyle yavaş yavaş bütün kıyafetleri yasaklayacaklar ve tek renk giymek zorunda kalacakmışız gibi hissediyorum 🤔
yeminle bugün giydim çıktım bana elini sürecek polis yok adana da tanıyolar kim olduğumu da bilirler yok fetoymuş flan ulan ülke aç aç o. cocukları ülke aç bu hükümet hero yazılı tişört peşin de
Sebebi Erdoğan'a suikast timi sanıklarından bir darbecinin davaya 'Hero' yazılı tişörtle gelmiş ve mahkeme salonunda büyük tartışmalara neden olmuş. Yaşananların ardından ise aynı tişörtü giyen kişiler gözaltına alınmaya başlamış.
İstihbarat birimi HERO = Hoca Efendi Razi Olsun anlamına geliyor demiş. Bu yüzden giyenleri gözaltına alıp ifadelerini dinleyip mahkemeye çıkarıyorlarmış. Ülkece komple teorisi kurmakta üstümüze yok.
Hoca efendi razı olsun ahdrhfafhd :D İstihbarat birimi hakkında hiç yorum yapmayayım zaten darbe olduğunda veya barzani Irakta özerkliğini ilan ettiğinde gördük istihbarat birimimizin gücünü :D Komplo teorilerini çok seviyoruz aynen, geçen gün tek hücreli bir varlıkla tartıştım ABD Ay'a gitmemiş, Dünya düzmüş aslında o fotoğrafların hepsi montajmış falan falan neler neler yazıyor millet... :D :D
Galileo dünya yuvarlak dediğinde hayır öyle değil diyen kitlenin hala var olması cidden üzücü :D İstihbarat birimimizin halktan farkı yok halk gibi sadece komplo teorisi üretmekten başka yaptığı iş yok.
Aynen haklısın hem bu sitede bile çok var bunlardan yani her geçen gün daha da fazlasını görüyorum :D Allah'tan sen ve senin gibi beynini kullanabilen bir kaç kişi daha var bu sitede, onların hatırına buradayım yoksa bir dakika bile durmazdım.. :D
Detayda yazıyor zaten. Erdoğan'a suikast timi sanıklarından bir darbecinin davaya 'Hero' yazılı tişörtle gelmiş ve mahkeme salonunda büyük tartışmalara neden olmuştu. Yaşananların ardından ise aynı tişörtü giyen kişiler gözaltına alınmaya başladı.
Evet kahraman demek ama istihbarat birimi HERO = Hoca Efendi Razi Olsun anlamına geliyor demiş. Bu yüzden giyenleri gözaltına alıp ifadelerini dinleyip mahkemeye çıkarıyorlarmış.
HERO = Hoca Efendi Razi Olsun anlamina geliyormus. tabi sokaktaki insani dyrup dururken tutuklamak sacma ancak o serefsizler boyle bir tshirtle mahkemeye cikti diye Erdogan a dusmanligindan o teroristlere destek icin aynisini giyerler
Bu kadar zeki olunmaz. İstihbaratta bu kadar zeki adamlar çalıştığından heralde darbede enişteden öğrenildi. Normal yani. Bu kadar zeki adamların bir şey bulması.
mysterylady feto nun pesinden giden derken? chp li degilim yanlis anlamissim sen. kemal bir defa fetocu kasetle gelmis kukla gidin onunla oynayin Erdogan size buyuk gelir
Öküz öldü ortaklık bozuldu. Önce içinizdekileri temizleyin. Zamanında yurtlarında kalan, dershanelerine gidenleriniz, iyi mevkilere gelenleriniz yaptı darbeyi. Böyle saçmalık olmaz. Allah size o beyni sorgulayın diye verdi.
Hahahahahah lan Türkiye de Mit daire baskanliginin altinda 6 tane daha istihbarat birimi açıldı, isimlerini bilmiyorsun gelmissin Kurtlar Vadisi ağzıyla konuşuyorsun koptummmmm 😂😂😂😂
geri zekali hapa yurt dersane diyor :D Ak parti hizmet derken fetoye yardim etti bakti hainlik pesindeler geregibi yapti hizmet dediler senin gibi hainler karsi cikti baktilar hainlil pesinde senin gibiler sahip cikiyor fark bu :)
Lady boşuna yorma parmakcağızlarını. Onların daha önemli işleri var. Kadınların nasıl giyineceklerini hesap edip teknoloji bakanlığında normal suyu zemzeme çeviren makine üretmek peşindeler, bırak yeaaa :D
En İyi Cevaplar