SULEYMANCILAR NEDİR Süleymancılar topluluğu Türkiye'de bir cemaatir. Genellikle ortaokul ve lise çağlarındaki öğrenciler için açtıkları yurtlarla bilinirler. Kendileri okul açmak yerine yurtta barınma sağlarken buralarda kalan öğrencileri devlet okullarında okur. Faliyetleri feto gibi ama cok daha tehlikelidir
Cunku cocuklari kucuk yastan alıp egitip onlarin askeri yaparlar. Ve cocuk bunlari peygamberleri olarak gorur
"Süleymancılar" olarak anılmalarına rağmen kendilerini "Süleymanlılar" olarak tanımlarlar. Cok tehlikeli bir tarikattir
Fetodan sonra yeni bir örgüt ortaya çıktı 'Süleymancılar'. Bu örgüt ile ilgili ne biliyorsunuz?
Türkiye de ki bütün tarikatlar benim şahsi Görüşüm bu, Tehlikeli ... Neden mi? Bilim, İlimden daha çok İktidar şerbetini nasıl içerim hesabında, Bugün Fethullah denilen CIA Uşağı, AKP devrinde altınçağını yaşayarak Devlet kadarolarının yan sanayisi Durumuna geldi, Devlet kadrolarında bile bugün zar zor Siliniyor. Ki Kriptocuları da sayarsak Cidden Tehlikeli Bir süreç içerisindeyiz.
Dünkü boklar bir şey olmaz asıl korkulcak fettullahçılardır 40 yıldır devletin içinde ilker başbuğu 15 temmuzda foxta konuştu bunlar 15 temmuzdan sonra dahada güçlendiler dedi düşün artık..
Şu 15 Temmuz olmasa kimse tarikatın, cemaatin, örgütün ne demek olduğunu öğrenemeyecekmiş. Daha gözümüzün önündekileri göremiyoruz. Bu milleti batıracak şey bu tarikatlar değil, cahilliktir.
Fetodan sonra ortaya çıkan bir cemiyet değil. Ben daha 11-12 yaşındaydım yurt ararken Fetullahcılara mı yoksa Süleymancılara mı gitsek diye düşünüyoduk.
Süleymancilar feto gıbı degildir, Sorun ki cahillik etmeyin iftira atmayın.. Süleymancilar kuran eğitimi ile öne çıkan bir harekettir ve kendilerine biat istemezler ve dershaneleri yoktur.. Zeki çocuk istemeleri veya paralı bireyler.. Din eğitimi isteyen aile çocuklarına din ve kuran eğitimi veren gönüllülerdir.. Çağdaş eğitim Vakfı gıbı okullarda p*rno dergi dağıtmazlar veya prezervatif..
İnsanlar bu cemaatleri yeni sanıyor, bu kadar bilgisizlik asıl tehlike. O kadar fikri yok ki insanların bunlar kimdir nedir bilmezler bu da cemaatlerin işine geliyor ancak.
Fetö olayları ilk patladığında bile sitede yorumlar vardı, eskiden hoca efendiyi takip ederdim şimdi şunu bunu takip ediyorum vesaire diye. Adamlar sürü kafasından ayrılıp kendi dinini yaşamaktan aciz.
Yurtlarında kalmıştım. İnsanları kandırarak eline birşey geçmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
evet, tehlikeli ikinci fetö krizi etkisi yaratacak seviyede hem de ben bızzat içlerinde kaldım aile zoruyla mali konularda sıkıntı oldugu için ailemin beni yurtlara verdiler , içini dışını bilirim , burdayım soruları olanlar yoruma gelsin
En İyi Cevaplar