https://www.youtube.com/watch?v=sODcYKQxPxM
Fethullah Gülen'in son subliminal mesajı hakkında ne düşünüyorsunuz?
https://www.youtube.com/watch?v=sODcYKQxPxM

Hani yavrum Trump seçilince bu adamın tansiyonu yükselmişti.. Hani Trump seçilince iade edilecekti, falandı filandı..
Boşuna mı destekledik, boşuna mı AMARIKA'lardaki akrabaları arayıp oy verdirttik sarı adama..
Ülkemde yapılan seçimler gibi takip ettim sabaha kadar NTV'den seçimleri birde ben..
Yazıklar olsun sarı adam, 1 yıl oldu daha icraatını göremedik..
Tuhaf olan aynı duvarda iki tane saat var. Yalnız 2. sine ışık geliyo zoom layamadim kaçı gösteriyor soldaki saat?
3 buçuk 4 buçuk gibi sanki
İşte mesaj orda. Sağdaki saatte ne biçim saatse başka birim olcuyo sanki. şu saatte n şu saate mesaj bu kriptolog olmak lazım zaten calisiyolardir
Maazallah seccade ye basması son dönemde yaşanan arap ulkeleri gerginliginden istifade Beytullah a yapılması planlanan bir saldırı olabilirmi diye geliyor aklıma. taş uzaktan gelmez. Ehli kufrun taktiği hep bu. devşirme hainler le iş görmek. Avrupa'da Papa Rusya'nın Patrik i abd de kendi Papa lık düzenini kurmak peşinde. Aday da bu munafik.
Ya Hasip ya kahhar ya adl diye duaya devam etmek şart.
15 temmuz da oldugu gibi sadece laf bunlar gemi yürümez yani
bos bos laflar korkak birinden ancak boyle seyler beklenir zaten
Şu gereksiz şahısa inanılmaz uyuz oluyorum bir geberemedi, Ne haddine seccadeye ayakkabıyla basmak?
Konu olsun veya olmasın aşırı iğrenç bir davranış
bir insan bu kadar yüzsüz olabilir ya deli oluyorum
Cevap
9Cevap
O şahsı sevmem ama bunun pro fotomontaj olduğunu biliyorum.
Şu saatten sonra bişey yapamazlar o yüzden korkulacak birşey yok
devami gelecek mesaji vermiş. bu açık. seccadeye basmasi ise ne anlamda bilmiyorum
Bu herif ölse şu darbeyi yapan bu adamı mehdi sanan kodumun bokları naptık biz diyecek ama nerdee
Ne vaad ediyorlar bu kadar beyinleri nasıl yıkanıyor anlaşılması zor
Evet olabilir adam onun sayesinde hakim olunca ailesi çocuğu olunca bir minnet duyuyor olanbilir ama insanları öldürmeye yeltenecek kadar da beyinleri yıkanmış
Deccal diyor laf buna bazıları
Neden
Deccalin sol gözü kör olacak ve doğaüstü güçlere sahip olcak ateşi suya suyu ateşe dönüştürecek v. b
İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı
Amerikan köpeği:Fitbul
O değil saat de bir değişik?
Adamin tipinde meğmelet yok.
Kahpe herif.
yaşadiği ev başina yikilsin inşallah
aman bosver gitsin
Vay o. coucug
Geberemedi gitti
Kafası montajlanmış
korkuyorummmm
Şerefsiz feto