Suriyede şu an normal insan kalmamış durumda neredeyse, hepsi militan.
Amerika Suriyelileri Esada karşı gazladı ve sonuç bu. Aynısını Kaddafiye de yapmışlardı. Suriyeliler her yere dağılmış durumda, ve savaşın bitmesi durumunda oraya kimlerin yerleştirileceğini tahmin etmek güç değil. Ayrıca Kürtler Irakta özerklik ilan edip Amerika desteği ile Suriyeyi de birleştirecekler. Ve böyle bir şey olursa bizim açımızdan tehlike büyük.21 Yorumla
En İyi Cevaplar
100 yıllık plan devreye girdi kurmak için neleri varsa kullacaklar. İsrailin o devlete ihtiyacı var dogal kaynaklar tükeniyor petrolün sonu geliyor
15 Yorumla
+1 yılAşağıda yorumlara baktım ve Kürtlere ne kadar çok kin var hayrola gardaş bu Kürt devleti naptı size diyesim var kdkdkdj salla ya vatan hainleri Kürtlere küfür edenler zulm edenler dışlayanlar tabi Kürtler huzur bulmadığı yerde kendilerine devlet isteyeceklerdir.
10 Yorumla
+1 yılTurkiyeye zarar verenlerin cani cehenneme.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Öyle olmasa barzaniye o kadar destek vermezdi kaldı ki israil orda kürt devleti istiyoruz dedi
Bizimkiler İsraile ne kadar diklenselerde İsrail'in dediğini yapıyorlar
Kısacası Türkiye yide kapsayan bir kürt devleti kurulursa şaşmam bölge böyle birşeye hem hazır hem değil bakalım görelim neler olacak15 Yorumla- +1 yıl
Bölge ülkelerinin durumuna bakılırsa karşı çıkabilecek bir iki ülke var referandum ile de onları aşmayı planlıyor olabilirler en olmadı o ülkelerin alacağı tavra göre o ülkeler karışır planları er geç devreye girer zaten şu anki haliyle dediğimi yapmak zor değil ama karşıt dengeleri kuranlar kim işi değiştiren o
arkadaşlar kürt ve türkün kardes oldugunu bizim bölünemeyecegimizi gösterirsek bölünmeyiz lakin irkcilik yapip ayrimcilik yapilirsa bu kopus abdnin destegiyle olur... guneydogu ve doguyla duygusal baglarimizi kuvvetli tutmaliyiz ne kadar sehit gelirse gelsin ne kadar aci cekersek cekelim unutmayin pkk veya baraznin emelleri bizim türkiyenin kürt halkinib destegi olmadan ayakta duramaz
19 Yorumla- +1 yıl
evet. bölnmeyelim ama artık kürtleirn de sözü olsun. madem sorun yok o zaman devlet kürt devleti olsun olurmu? :)
- +1 yıl
haklisin fakat bana kalsa tüm dünya halklari birlessin devletler ortadan kalksin ortadoguda kürt devletinin kurulmasi gerekiyosa buna oranin halki karar vermeli bana kalsa bölünmeden bir çözüm olmali türk halkiyla kürt halki daha fazla kan dökmesin ve türkiye güçlü ülke güçlü ordusu var çok büyük savaş çikar çok insan ölür böyle bir hamle sonucunda yine kazanan emperyalistler olacaklar
- +1 yıl
kürtler karar veriyor zaten. şimdi klasşik dışgüçler yorumu yapma.. ha senin dediğin de güzel. federe devlet gibi bişe ima ediyosun sanırım. olabilir.
- +1 yıl
tüm devletlere karsiyim ha sosyalist tam bagimsiz bir kurdistan kurulacaksa tamam eyvllah buda zor abd ve israille hizmet verecekse bölgenin kaynaklari peskes cekilecekse ve yarin kurulacak kurdistandada emek sömürüsü yoksulluk ezilen isci emekci kesimse gerek yok kurulmasin daha iyi
- +1 yıl
hayal sneinki bahane.. sen milliyeçilik yapyosun... türkelrin devlet kurmasına değil kürtleirn kurmasına karşısın.. ama BOĞA öyle değil.. BOĞA bak:doğru diyosun.. ama konjektürü tamamen değiştirmeidkçe devlet kurulmuş olamsı ya da kurulmamış olması bişe farketmez.:)
- +1 yıl
ben milliyetci deilim kürt kökenliyim türklerinde kürtlerinde devletine karsiyim her kim ploteryanin devleti ve ploterya iktidari olacaksa onu desteklerim... ben ne kürtcü nede türkçüyüm ve olamamda.. ploteryanin vatani yoktur... sinirlari kaldircagimiza sinirlar koyuyoruz birlescegimize ayriliyoruz ve ben kocaelindeyim bir kürdistanin kurulmasinda benim buralardan sürülmem demek ayni 1. dünya savasinda ermeni devleti kurulduktan sonra ermenilerin sürülmesi ve ermenilerin basina gelenlerin gibi veya rumlarin nüfuslari yunanistana nufüs mübadelesiyle anadolu topraklarindan sökülüp atilmasi gibi herzaman mazlumlar devletlerin altinda ezilmistir örse ve çekicin olmadigi hangi bayrak altinda olursam olayim isciysem mülksüzsem ben zaten oranin sahibi deilimdir.. beni temsil etmiyodur o bayrak o toprak parcasi
- +1 yıl
Ermenliler Devletleri kurulacak diye mi sürüldü sence? Nüfus mübadelesi neden yapıldı Yunanistanla. Olayları çarpıtıyorsun. Seni kimse Türk topraklarından Türkiyeden sürdüğü yok kimse de öyle bişey yapmaz emin ol. 5 milyon Suriyeliye kucak açan bir devletiz biz herkes sırtını dönerken. Aynı sofraya oturduğumuz yıllardır asırlardır beraber yaşadığımız insanları sürecek değiliz. Ki öyle şartların oluşacağını düşünmüyorum. Söylüyorsun ama olayları çarpıtıyorsun.
Gündem konusunda 317 cevap paylaştı. Irakta Kürt devleti kurulması ırağın bölünmesi kırmızı cizgimizdi bir zamanlar ne oldu? irak bölündü kurt devleti kuruldu, aynisi suriyede de olacak
11 Yorumla
+1 yılRte izin vermeyiz dediyse izin vermez. Başlarina yikar orayi yine izin vermez
23 Yorumla- +1 yıl
Türk halki iraka karisamazki. Devlet işi bu. siyaset ister zeka ister azim ister. Bunlarin hepsi rte de var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük Orta Doğu Projesi tıkır tıkır işliyor. Suriye ve Irakta Kürdistan kuruldu. İranda Kürdistan Eyaleti var. Geriye bir tek Türkiye Kürdistanı kaldı.
21 YorumlaÖlmeyi göze aldilarsa kursunlar bakalım o kürt devleti değil Yahudi devleti olacak adı sözde kürt adamı kazığa oturturuz isterlerse denesinler
13 Yorumla
+1 yılOraya gireriz 😀 kimse bişey kuramaz sözde yaparlar onu
12 Yorumla- +1 yıl
😀😀
- Gündem konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılKurulmaz ama kurulursada gidip savaşır yıkarız rüyaları kabus olur.
12 Yorumla- +1 yıl
Eyv reis bildigimiz en iyi yontem ve yol bu 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurulur ama rüyalarında :D
11 Yorumla
+1 yılSanmıyorum. Kürt devleti ulus devletler kurulurken kurulsaydi bu kadar kaos yaşanmazdi. Tüm uluslar devlet kurmuşken kürtlere toprak verileceğini düşünmüyorum.
10 Yorumlabunlar taaa afgan bilgesinde surgunken ayni hayali kuruyolardi daha degismediler 😂😂
12 Yorumla
+1 yılHayır diyoruz çünkü böyle birşeyin olmasını istemiyoruz.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTaşlar dağıldı oyun başladı satranç da kim iyiyse stratejiyi hamleleri kim daha iyi yaparsa o uZanacak ve turnuvanın sonunda en güçlüsü olacak
00 Yorumla
+1 yılCumhurbaşkanı böyle diyor ama barzani geldiğinde malum bayrağı astırıyor? Bu ne çelişki anlamıyorum.
01 YorumlaEvet diyenler neyin kafasıyla oy verdi
11 YorumlaÇadır kurmaya benzemez devlet kurmak
11 Yorumla
+1 yılKürt halkına küfür ederseniz kurulur madem istemıyorsunuz o zaman hani nerde kardeşlık küfürlerlemi olacak
017 Yorumla- +1 yıl
Aşagı bak bakalım 🤔
- +1 yıl
Bır halk zihnetı bozukmu sence
- +1 yıl
Ben kürtüm ve herzaman yerde Kürt'e küfür var bana bile bırkac saat önce ismimden dolayı küfür ettıler sence normal mı
- +1 yıl
Siz oyle yapıyorsunuz ama senın ıcın degıl genel olarK heryerde bır Kürt bir Türk kadar ırkcı degil
- +1 yıl
Ben görüyüm ama yapılıyorda yüzümüzü degil arkamızdan sosyal medyada YouTube gir bakalım gör
- +1 yıl
Anlamıyorsun ki benı özdn yaz bana
- +1 yıl
Sen bilirsın bilip bilmeden konuşuyorsun işte acıkta degıl karşılıklı tartişmak icin dedım 🙂
- +1 yıl
O zaman gel korkma höşgürü ınsanım Kürt sevmem dıyorsan o ayrı
- +1 yıl
Gelmedın gelseydın tarşitdık o zaman anlardın
- Gündem konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılKurulmaz kurulması dahi imkansız
12 Yorumla- +1 yıl
umarım ama sanmıyorum hiç
Gündem konusunda 409 cevap paylaştı. kurulmaz kurulsa da Türk toprakların da kurulmaz.
12 Yorumla
+1 yılTürkiye ayağa kalkar.
11 Yorumla
+1 yılbir taraflari yiyorsa kurmayi denesinler.
16 Yorumla- +1 yıl
yok oyle bir sey ben halkim milyonlarca sehit vermis. ne kurt devleti onu yapamazlar. oyle bir sey olsun ulke bölünür.
- +1 yıl
yani ama buna halka sormaya bile sormazlar cunku anayasinin degistirelemeZ maddelerini bakarsan. a oyle bir sey denesinler. ayni gün farkli sonuclar dogar.
- +1 yıl
allah o gunleri yasatmasin.
+1 yılhayır saçmalıktan başka birşey değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende diyarbakirda üni okumak istiyordum eylülden itubaren simdi soranlara ne yani türkiyede degilde kürdistandami okuyorum dicem 😑 cok tuhaf.. en iyisi oldugum yerde kalmak
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama endiselendim oralari cok severim cünkü avrupada dogup büyümeme okumama ragmen oraya tasinmak istiyordum..:/
Gizli Üye(30-35)+1 yılburda kuramicakları aşikar
11 Yorumla
+1 yılİmkanı yok gibi gibi 👊
10 YorumlaAllah korusun
23 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
11 Yorumlakürt ne? ilk defa duyuyorum.
05 Yorumla
+1 yılArtık kimse devlet kuramaz
03 Yorumla- +1 yıl
Çünkü böyle biseyin gerçekleşmesi artık imkansız uluslararası anlaşma gereği
+1 yılallah korusun
20 Yorumla
+1 yılKurulmasin
11 Yorumla- Gündem konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılKimmiş ki o Kürtler, kendilerini ne sanıyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi dursunlar o zaman
+1 yılkurulur çünkü halk istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kürt devleti sizin sandığınız kürt devleti değil
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazmayı unutmuşum bende karşıyım tabiki. Ayrıca BM, Avrupa, Amerika falan tüm dünya karşı. Öyle bişey yapamazlar.
Cevap sahibi+1 yılSizin "kürt devleti" diye bahsettiğiniz şey PKK'nın bahsettiği (sözde) kürdistan
Gerçekte gündem olan şey Kuzey Irak Bölgesel Yönetiminin bağımsızlık referandumu yapması.
Aynı Amerika gibi Irak'ta da kürtlerin yönettiği bir bölge var. Ama tam olarak bağımsız değil Irak'a bağlı. Ayrı başbakanı ayrı meclisi var. Hatta başbakanı barzani.
Onlar orda yaşayan halka sormak istiyorlar Irak'tan ayrılıp tamamen bağımsız devlet olalım mı diye. Bunun referandumunu yapmak istiyorlar
Cevap sahibi+1 yılİşte o kürt devleti herkesin sandığı PKK'nın kürdistanı değil demek istedim
+1 yılGot ister
10 Yorumla
+1 yılBu adam önce kendi ülkesiyle ilgilensin mk
15 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka önce iç meselelerimizi çözsün diyorum saçma sapan çarpıtma. Şu ülkede kaç kadın her gün tecavüze ugruyor haberin var mı?
- +1 yıl
evet dayımda şehit ayrıca bu adam gönderiyor askerlerimizi oraya suriyeliler ülkede geziniyor öyle. Askerlerimiz orda ölürken bu adam yüzünden ülke it kopuk doldu. Kürdistan kurulmaz olmaz öyle bir şey kurulursa bizim açımızdan tehlike arz edebilir ama
- +1 yıl
Bizim askerimiz oraya Suriyeyi veya Suriyelileri korumak için orda değil. Suriyenin bölünmesini Teröristlerin sınırımızda ülkemizi tehdit etmesini engellemek için orda bence bunu anlayabilecek kapasitede bir insansın. Ayrıca Allah rahmet eylesin dayın için söylüyorum başın sağolsun.
+1 yılHayır
10 YorumlaAsla Hayır kurulamaz
10 YorumlaMümkün değil
10 YorumlaOlma ihtimali çok yüksek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası