Siz gitsinler burada işleri yok diyenlerden misiniz yoksa mazlum bizden başka gidecekleri yerleri yok diyenlerden misiniz?
Cevabın nedir?
Gitme işi geçti artık bu olasılık imkansıza yakın olası göndermeye kalkılırsa dünya kamuoyunun ve ülkelerinin baskısını kaldıramayız bunun yanında haklarında benim düşüncem suriye gibi bir bok çukuruna bu insanlar salınmamalı içlerinde masum çocuklar kadınlar ve erkekler var az vicdan sahibi bir insan bunu anlar gitsinler orada savaşsınlar demek saçmalıktan başka birşey değil çünkü kim düşman kim dost belli değil orada artık tam bir keşmekeş hakim bu hale gelmesinde türkiyeninde payı var ve son olarakta hiçbir suriyeli türkiyede kalmak için gelmedi buradan avrupaya gitme hayalleri vardı ama bizim merkel ile yaptığımız kayseri pazarlığı sonucunda 3 milyar euroya 5 milyon suriyeliyi ülkede tutma anlaşması yaptık buda yetmedi avrupaya kaçan suriyelieride geri iade alma anlaşması yaptık bu kadar saçmalıktan sonra artık göndermek imkansız koskoca ülke 3 milyar euroya bebek bakıcılığı yapıyoruz başta bu kadar alınmamalıydı avrupalı devletler ile mülteci anlaşmaları yapılmamalıydı ben bir insanım duygularım var vicdanım var şu an harabeye dönmüş bir ülkeye o kadar insanın sürgün eder tarzda gönderilmesine vicdnım elvermez şimdi bazı taşkınlık yapmış suça karışmış suriyelilleri bu düşüncemden dolayı daha önce gözüme sokmaya çalıştılar kardeşim sen 5 milyon suriyeliyi ülkeye almışsın sunlar suca karıştı bunlar bunu yaptı diye hepsini cezalandıramazsın verirsin cezasını suçu oranında olay kapanır ya da suça karışanları sepetlersin suriyeye bu konuda uzun süreli bir kanun çıkarırsın olur biter
33 Yorumla- +1 yıl
Emeğine sağlık güzel yazmışsın. Bu kadar insan geldikten sonra git diye zorlayamayız ülkeleri kolay kolay o kadar terörden ondan bundan arınmaz temizlenmez selamete kavuşmaz o yüzden gitmeleri gönderilmeli bence de olmayacak bişey. O anlaşma süreli bişey miydi ben bilmiyorum ama süresi varsa eğer bitince onlar gidecek yer ara bizde gönderecek ondan eminim. Bir kaçı için tamamını genellemek çok yanlış tabiki. Bizim ülkemizde de öyle insanlar var öldürülen tecavüze uğrayan kızlarımız var kendi vatandaşları tarafından Irka bakmıyor bu işler maalesef.
- +1 yıl
Çok karmaşık işler ben ırkçı inançlı veya suriyelileri çok seven ya da onlardan nefret eden birisi değilim. Herkesin bu dünyada insan onuruna yakışır şekilde yaşamaya hakkı olduğunu savunan biriyim bu benim kişisel düşüncem eleştiriyede açığım bu benim açımdan işin duygusal boyutu ama mantığım ise tam tersini söyleyebilir 5 milyon farklı kültürden insan bir ülkenin demografik yapısını bozabilir zaten bozuğuzda iyice bozabilir buna şahit oluyoruz bu günlerde, suriyeliler gitsin gitsin söylemleri bozulduğunun kanıtı baştada dediğim gibi başından bu yana bu kadar çok suriyeli alınmamalıydı ama şu veya bu şekilde alındıysa artık sırf ırkı için aşağılanıp hor görülmemeli bu gidişatın sonu hiç iyiye gitmiyor gördüğüm kadarıyla yakında suriyeli linç etme ve öldürmeye kadar varan eylemler olacak gibi duruyor o yüzden insanlık dışı seylerin yaşanmaması için nefret dolu düşüncelerden halkın vazgeçmesini umuyorum başkada birşey yapamam bu konuda
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuriyeliler zerre umrumda değil ama bu ülkeye CHP'liler kadar zarar veremezler
Bugün Suriyeli hamile bir kadına tecavüz edip bebeğiyle birlikte başını taşla ezerek öldürmüşler
Solcular da bununla dalga geçiyor. Suriyeli olmasaydı sahte duyar kasıp vicdan sömürüsü yapıp sosyal medyadan Cumhurbaşkanına küfürler edeceklerdi
Suriyeliler gitsin diyenlerin soylarının araştırılmasını istiyorum. Göçmen çıkanlar sınırdışı edilmeli311 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar katılıyorum. Neymiş Suriyeliler hırsızlık yapmış ona bakmış taciz etmiş şu bu. Kendi ülkenin vatandaşı da bakıyor sana haberlerde her gün görüyoruz kadın cinayetleri tecavüzleri diye bas bas bağırıyorlar o zaman niye seslerini çıkarmıyorlar. Sen insansın da onlar değil mi senin nefsin var da onların yok mu? Sen ananı bacını düşünmeden başkasına yan gözle bakıyon seninkine bakılınca niye zoruna gidiyor. İşte ama ortalığı karıştırmak kardeş fırsat kolluyorlar Suriyelilerin gelmesiyle de ellerine koz geçti..
Cevap sahibi+1 yılSon günlerde Suriyelileri kullanarak ülkeyi karıştırma peşindeler
Cevap sahibi+1 yılCHP'liler öldürmüş yazmadım ama bunu yapanlar muhtemelen solcudur
Profil resmin CHP'li olduğunu kanıtlıyor zaten tartışmasak iyi olur- +1 yıl
Profil resmim chp veya herhangibi bir partili oldugumu kanitlmaz Atatürk tum Türkiye Cumhuriyeti halkının ortak değeridir 26 tane parti var ve ben hic birini desteklemiyorum ayrica sağcı veya solcu da değilim ama tecavuz gibi olaylarin solcularda pek rastlanmaz o kisi yakalaninca görürsün
Cevap sahibi+1 yılGörücez..
Cevap sahibi+1 yılEİG için teşekkürler 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunların hepsi bir planın parçaları...
Önce abd ve israil tarafından işid terör örgütü kuruldu, bu örgüt abd ve israilin memuru olan kişi tarafından desteklendi. Ardından Kürt koridoru oluşturulmak istenen yerlerde eylem yaptırıldı, o bölgedeki insanlar ülkemize alındı (5 milyon suriyeli)
Bu yapıldı çünkü o bölgede kürt nüfusu kimi yerde çok azdı kimi yerde ise hiç yoktu. İşte bu yüzden o 5 milyon suriyelinin yerlerine kuzey ıraktan kürtler getirilip yerleştiriliyor.
İlerde referandum yapıp kürt devleti kurduracaklar.
Herşey bir plan dahilinde yapılıyor o planda bop tur.
Bop eşbaşkanı ise malum kişidir42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonumuz hiçte hayırlı görünmüyor çünkü bu çomarlar hala uyanamadı...
+1 yılHemen baş ucumuzda olan bir savaş söz konusu. Duyarsız kalamazdik elbette. Birçok Avrupa ülkesinin yaptığı gibi gozlerimizi kullaklarimizi agizimizi kapatip üç maymunu oynayabilirdik. Sinir kapılarını kapatip iyi veya kötü , Kürt veya arap demeden milyonlarca insanin ölmelerine seyirci kalabilirdik. ama sahip oldugumuz değerler ve vicdanimiz buna el vermedi. İyisiyle birlikte kötüsünude almış olabiliriz ama en azından insanligimizi kaybetmedik.
34 Yorumla- +1 yıl
Suriyeliler için vatanlarını bırakıp kaçtılar, savunmadi diyen birçok insan var. Bu tür şeyleri duymak bana trajikomik geliyor. Aynı savaş bizim ülkemizde çıksaydı Suriyeliler icin bunu söyleyenler ülkeyi terk eden İlk kişiler olur adım gibi biliyorum.
- +1 yıl
Diyene bak savaş olsa ikk sen kaçarsın kaşar
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
+1 yılnerede kültürsüz cahil dindar herif var alıyoruz ülkeye bu ülke yardım vakfı değil diyeceğimde oldu sayılır senelrdir afrikalı cocuklar aclıktan hastalıktan deri kemik geçerek ölüyor o zaman insanlığınız neredeydi bu ülkeden kaç doktor gitti bu ülkeye kaç mülteci getirildi ne kadar erzak takviyesi yapıldı ama yok siz gidin nerede savasa bilecek erkek varsa savasmaktan korkan erkek varsa işe yaramaz erkek varsa hepsini toplayın ülkeye sokun plajlara girilmesin geceleri sokakta milleti rahatsız etsinler gözümle 2 defa hırsızlık olayı gördüm insanlıktan bahsediyorlar bizim ülkenin kendine bakacak hali kalmadı dolara bakın fırladı uçtu avustralyadaki asgari ücrete bir bak sadece bak (https://img. haberler. com/haber/584/avusturaly-da-yasayan-turk-un-asgari-ucret-8018584_4711_m. jpg) araba fiyatlarına bak yine aynı ülkedeki alım gücümüze bir bak ülke dediğin yardım duygusuyla acıma duygusuyla yönetilmez halkın cıkarına göre yönetilir ülke dedigin dinle yönetilmez laiklik bunu gerektirir yeterince açabildim mi
02 Yorumla- +1 yıl
Senin ülkenin insanları çok mu kültürlü savaştan kaçanı başına bomba yağanı şimdi ırkı kökeni geçtik kültürüne göre mi ayırıyorsunuz? Ayıp ya. Keyfinden aldı öyle mi bu devlet onlar hiç bir sorun sıkıntı yaşamadı binlercesi ölmedi o zaman acıyordunuz ama Halep Halep diye.
https://www.kizilay.org.tr/Haber/HaberDetay/2999 kusura bakmayında nerde yardıma ihtiyacı olan insan varsa Türkiye orda. Ülkenle gurur duyman gerekirken neler konuşuyorsun. - +1 yıl
Bes parmagin beside bir olmaz biz dunyanin en yuce milleti olarak turk olarak bizim de icimizden kotu insanlar cikmiyorlar mi ozg3cani kim tecavuz edip oldurdu? daha niceleri var bn suriyeliler cok iyiler soyleler boykeler demiykrum vahsi ler biraz fark ediyorum zararda veriyolar belki bizim insanlarimiza hatta belki ewt haklisin erkekleri gidip ulkleerini savunmalilar ladinlala cocuklar al8nmali sadece ama ama benim kasteddigim sey o minik bedenler anladinmi kimyasal silahlarla canice katledilen bebekler ladinlar yaslilar yum gozunu iki dakika dusun kendini hayal o zamam anlarsin bilmiyorum k8msin neyin nesisin ama eger bir evladin olsa eminimki anlardin onlari b3nim tek dusundugum o kucuk cocuklar bebekler savunmasiz. kadinlar yaslilar bizi burada suriyelileri savunan insanlar gibi gosteriyosunuz. konilari hep baska biryere cekiyosuniz siz once okuyup ne denmek istedigini anlayin sonra cvp yazin
Irkçılık yapan bırak insan olmayı suriyeli bile olamaz.
Niye mi sevmiyorum onları çocukluğumdan beri bisiklet sürdüğüm gezdiğim sahilde çöpleri mangallari nargileleri dolu floryada sahildeki her 10 kisiden 9 i suriyeli , avcilarda sahilde her 10 kişiden 6 i suriyeli bunlar bunları yaparken benim fakir uzman çavuş er kardeşlerim onlar icin elbabda ölüyor. Onlar hiç utanmadi simdi sapiklik ve tecavüze kalkışıyorlar Türkler sahillerde yürüyemez oldu , 1 tane bile iyi suriyeli gormedim giyim mazalarinda yagma yapar gibi alisveris yapiyorlar ben ne diyim simdi sana?110 Yorumla- +1 yıl
Benim yaşadığım şehirde de 60 bin Suriyeli var ben duymadım. Sadece haberlerde amaç karışıklık çıkarmak için yapılan haberlerde gördüğüm. Üzerine bomba yağarken biz nasıl görmezden gelelim o insanları? Senin insanın hırsızlık yapmıyor mu tecavüz edip öldürmüyor mu Özgecanı unutma istersen. Ben asker yolu bekliyorum Şırnakta askerlik yapıyor benim sevgilim her günüm yüreğim ağzımda geziyorum. Bizim askerimiz kendi ülkemizi bütünlüğünü korumak için orda sınırına pkksı ypsi daeşi yerleşmesin diye orda.
- +1 yıl
İstanbul'da bir sahile gitmen bile senin görüşünü degistirir ama anlatayim Turkiyede hirzlik orani tecavuz olayi bizde 1 ise emin ol suriyeliler 60 70 ( demografik oranla) uzerlerine bomba yagiyorsa gitsinler savasinlar kurtarsinlar ulkelerini biz 15 yasindaki cocuklarimizi cok degil 100 yil once cepheye gonderdik onlar okuz gibi erkekleri burda bagira bagira nargile keyfi yapiyo onlar icin burasi tatil yeri , ulkemize afrikali bulgar geldi onlar niye bu pislikleri yapmadi adam gibi duranin calisanin evimde yeri var ne bir sapikliklaroni gordum nede yiyip elindekin copunu sokkaga atticgini , bunlar pislikler o yuzden avrypa geri gonderdi ustune pqra verdi arapistan o yuzden almadi irak iran o yuzden almadi
- +1 yıl
Geçen içişleri bakanlığı açıklamış suça karışanların yüzdesini tam hatırlamıyorum ama işte o suça karışanları belirleyip cezalarını verecekler bir kaçı için tamamını genellemek çok çok yanlış. Herkes Türk milleti gibi değil kardeş işte can daha tatlı geliyor bazılarına. Ama ne olursa olsun aman dileyen yardım isteyene biz sırtımızı dönersek diğerlerinden farkımız kalmaz..
- +1 yıl
Kusura bakmada bana ülkeme ekonomime turizime zarar veriyorlar Turkiye de son 12 teror saldirgani ( intahar bombacisi) da 11 i suriyeden gelmis sen adamin ustunu aramadan alirsan boyle olur tabi , ilk basta bende aciyodum cocuklari var diyodum ama artik umrumda degiller gitsinler ulkelerinde ölsünler banane en azindan sehit olurlar. Ayrica kisi basina suca katilma orani 100 Türkten 2 si suç yaratiyorsa 100 suriyelin 20 si suc yaratiyo
- +1 yıl
Seninle tartışılmaz ben anladım bunu bu zihniyetteki biriyle konuşmanın anlamı yok. Haberlerde gördüğün üç beş insan için tamamını kötü ilan edemezsin. Suriyede Suriyeliler mi var sadece :D Ordan bomba düzeneğini üstüne yapıştırıp mı geliyor sanıyorsun :D Belki kapı komşun terörist senin nerden haberin olacak.
faydali olanlar okumuş ve meslek sahibi olanlar kalsin ve degerlendirilsin. geri kalan 45 yasin altinda ki tum erkekler savaşa gönderilsin. yiyip icip yatmasinlar.
13 Yorumla- +1 yıl
ailesine devlet bakiyor. ulkeleri için bir şey yapmalilar. onlar burada mülteci. bu kadar yayilip rahatlamak hoş değil. tamam türk milleti elinden geldigince sahip cikti ama suistimal edilmek hic iyi degil. aralarinda çok kopuk ve katil psikopat var. bunlari devletin ayiklamasi da gerekiyor. bizim huzurumuzu bozmaya kesinlikle haklari yok
hele ki iyilik gordukleri bir milletten. aksine mahcup olmalilar. - +1 yıl
Herkes bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyor açta açıkta olan çok insan var öyle gezip tozanların dışında ben yol kenarında kışın çimenlik alanda iki battaniyeyle çadır yapmış kalan Suriyeliler gördüm. Nerden bilebiliriz ki aynı yerde okuduğumuz ettiğimiz insanın bile huyunu bilemiyoruz nasıl ayıklayacaklar ki suça karışanlar olunca görüyoruz bizde
+1 yılher ne deselerde dünyanın en insancıl ülkesiyiz. özendigimiz avrupada bile sokak hayvanı muamelesi görüyorlar
16 Yorumla- +1 yıl
biz evimizdeki son ekmegi misafirle bölüşen insanlarız. ama şuna karşıyım. ülke hindistan sokaklarina döndü. eskiden istanbulun islek caddelerinde filan ışıklarda dilenciler olurdu. şimdi anadolunun köy kasabalarında bile var. bu ciddi bir sorun. bazilari var yanlarindan kiz gecerken birden muhabbeti kesim 10 kisi grup halinde kizi kaybolana kadar izliyorlar. yanlarindan gecse arkalarini dönüp dikkatle izliyorlar. yarin öbür gün beterleride olabilir. spor salonlari suriyeli dolu. kas yapip belieber tarzi giyiniyorlar avrupali gibi. ya ben vakit bulamayip salona gidemiorum demekki parasi var isi gucu yok
- +1 yıl
yaşın 18 olarak konusuyorum. insancilsin ve haklisin. ama birgun basina kotu birsey gelecegini tahmin edersen bu kadar sakin olamazsin
- +1 yıl
Kimsenin başına kötülük gelesin istemem ben ne onların nede bizlerin hiç kimsenin ama heryerde var o tür insanlar kimin ne olduğunu bilemiyoruz ki bu devirde babana bile güvenmeyeceksin demişler yoldan geçen adama nasıl güvenelim ki olacaksa hertkesten her yerden olur bela musibet
- +1 yıl
tebrik ederim
+1 yılIrkçı değilim zalimlerden de değilim. burda olmaları beni rahatsız etmiyor
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.
+1 yılMazlum bizden baska.8mseleri yok diyenlerdenim bir cok ta sebebi var boyle dusunmemin
24 Yorumla- +1 yıl
işte işte bu zihniyete ülkeyi bırakırsan ortada ülke filan kalmaz tam olarak bu zihniyet bu tipler suriyelilerden daha tehlikeli ülke icin
- +1 yıl
@AppleStrudel hadiya cok mu zevk aliyosunuz lan bombalarin altinda paramparca olan cocuk bedenlerinden?
- +1 yıl
buyrun yeterince açtım yorum olarak uzun oldugundan buraya atamadım
Sana en basit ornegini vercem savastan kactilar ulke icin bisey yapcaklarna hepsi uc bes cocuk yapms masallaj hicdurmamslar devlet bedava bakiyo senben bir cocukyapip yetstrmeye korkarken nerden geliyo bu uckur rahatligi be birakin acimayida acinck haledustuk artik acin gozunuz
15 Yorumla- +1 yıl
Mazlum olanmi var sanki kuck cocklari akli ermeyeni bizde saymiyoruz ama kalkip munubste para uzatan kapali bir bayanin 20 tl sini carpip ordan hemen kaybolan karakterszleri aramzda besllemek burda biz gece gundz demeden uc kursa calsrken bu belesclern hazir maasyemesi dukkan acmasi senin benimhakkimi yemesi mazlmlkan cikiyo kbakmada canım
Gündem konusunda 461 cevap paylaştı. 3 5 tane joleli artist suriyeli için butun süriyelileri kısmak aptallıktan baska bişey değildir
23 Yorumla
+1 yılyaslı kadın cocuklar kaksın geçler ülkelerine sahip çıksın biz çanakkalede ne kanlar döktük ne canlar verdik kendi memleketine katkısı olmayanın bize faydası zaten yoktur
40 YorumlaBizim askerimiz orda şehit olurken onlarin heriflerinin burda karı kiz kesip boş boş dolanmasi ağrima gidiyor karilari çoluğu çocugu duruyorsa hadi dursunda herifleri biraksinlar orda onlarda savaşsin bir b. oka yarasin
03 YorumlaErkekleri gidip savaşsınlar kadın ve çocuklar kalabilir çok saçma bir suriye politikası var
26 Yorumla- +1 yıl
Haklısın tehlikeyi uzak tutmak için ordayız ama biz orda yine onların topraklarında kendilerinin savaşmaları gereken yerdeyiz neden bizimle savaşmıyorlar? Neden benim ülkemde keyif çatıyorlar sahilleri dolduruyorlar bune rahatlık? Ben suriyelilerin içimize karışmalarına başından beri karşıyım al sınırda kampları kur besle umrumda değil gelip toplumun huzurunu ahlakını bozuyorlar 😏
+1 yılülkelerindeki savaş bitsin gönderelim tabi evleneneler hariç
12 Yorumla- +1 yıl
biterdi aslında topa diğerleri de girince uzadı
+1 yılMazlum ümmetin sessiz çığlıkları onlar..
21 YorumlaUfacik da olsa kasti bir suça karışan sınır dışı edilsin, geri kalanlar misafir olduklarını hatirlar kardeş kardeş yaşarız
00 YorumlaGündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hitler'in yahudilere yaptığını, bizim de suriyelilere yapmamız gerek.
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitsinler. Benim ülkemde benden daha çok hakka sahip, benim ülkemde benim milletimi öldürüyor. Ne gerek var? Önüm, arkam, sağım, solum Suriyeli yeter.
10 Yorumlabana farkmaz tayyıp baba nasıl ıstıyosa kanks
21 YorumlaPek birsey düsünmüyorum :/
10 YorumlaKendi vatanına Hayri olmayani asla sevmedim Sevemem. sevene de anlam veremem. keşke nesli kurusa hepsinin😂
04 YorumlaOnlar değil biz mülteciyiz artık.
01 Yorumla
+1 yılHepsinden nefret ediyorum 😡
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmasum olanlarına asla lafım yok ama nankörlük yapanları tam bir... neyse
00 YorumlaBir an önce gitsinler.
00 YorumlaBatsın bu dünya. Derhal diyorum!
00 Yorumla
+1 yılbır an once gıtsınler artık yeter ya
00 Yorumlasirtimiza kambur onlar
10 Yorumla- Gündem konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılMidemi bulandiriyorlar
26 Yorumla- +1 yıl
Onlar burada eglenirken, kavga gurultu cinayet ederken, turk kizlarina sarkarken bizim turk askerlimiz ise onlarin ulkesinde can veriyor.
- +1 yıl
Onlari beslemek zorunda degiliz. Ulkenin ahlakini bozuyorlar. Issizlik artti onlar dusuk maasla calisiyor. Ozel imkanlar taniniyor onlara biz turklere. ise taninmiyor. Bilemem oldum olasi arap irkini sevmedim zaten
- +1 yıl
Beslemek zorundasın. Sen bakmazsan kim bakacak bu nasıl bir vicdan sen nasıl sırtını dönüp devam edebileceksin hayatına ben anlayamıyorum. Televizyonlar bangır bagır Halepte katliam derken sosyal hesaplarınızda kınıyordunuz insanlık ölmesin diye o zamanlar hiç sıkıntı yoktu şimdi ne battı insanlara? İnsanlar akılsız değil kendi ahlakını kendin sağlm tutarsın. Kendi ülkende ölen öldürülen kadınları canları unutma istersen.
- +1 yıl
Havlama it
Ilgilenmiyorum
10 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?