Takipçi kasmak için her yolu deniyorlar bazı askerler de aynı şekilde. neden ya? Bir de insana dik dik konuşmaları var kendilerini bir şey zannetmeye başlamışlarManken gibi kasılara poz vermeler bilmem ne. Saygısız geneli. Yasal işlem başlatılsın iş yerini veya üniformasını çekenler hakkında.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen abim anlattı otobüste kimlik araması yapmış bir grup polis bir tane adama çatmışlar otobüste 50 yaşlarında adam. Adam demiş efendi olun gençler bu insanların vergisiyle maaş alıosunuz sizi seviyorlar layık olmaya çalışın falan demiş adamı tartaklamış polisler indirmişler otobüsten. Abim dio bileği kızarmıştı adamın baya tartaklamışlar lan falan yapmışlar babası yaşındaki adama. Sonra adamla polis arabasında biraz konuşmuşlar abim dio bağırma sesleri geldi dedi. Sonra o 50 yaşındaki adam polis arabasından inmiş polisler arkasından yalvarıomuş biz ettik siz etmeyin diye 😂😂😂 adam cumhuriyet savcısı çıkmış😂😂😂😂 hepsini savcılığa çapırmış polislerin 😂😂😂😂 abim dio ağlıcak gibilerdi polisler dedi😂
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen tüm polis, ve askerleri çok severim ayrıca Pöh candır, adamdır, yiğittir ama haklı olduğun yönler var tabi bazıları çok havalı oluyor bir kere instagram'da hoş, yakışıklı bulduğum Pöh abimize "Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle" yazdım intagram dan cevap dahi vermedi nedeni de onlara çok hayran olmam kahraman olarak görmemvyakışıkli olması değil. Yani ne yalan söyleyeyim cevap gelmedi diye üzüldüm 😔Sadece Pöh değil bazı yakışıklı genç polislerde aşırı havalı oluyor anlıycagin önceden polis görünce kalbim dururdu öyle severdim şimdi öyle değil hala seviyorum ama soğudum valla yine de Allah Tüm Polis, Askerlerimiz pkk piclerinden korusun dualar her zaman onlarla
15 Yorumla
Soran+1 yılBen de çok severim ama benim lafım üniformasını kullanarak instagramdan karı kız düşüren zırtapozlara. Bir de millete tersleniyorlar iki üç takipçi için. Yoksa hepsi can
- +1 yıl
Aynen öylelerini bende sinir oluyorum mesaj attığım Pöh abide öyleydi intagram takipçisi 5000 üzerinde. Hep üniforma ile foto atıyor kızlar yorum yapıyor onun hoşuna gidiyor baya hiç hoş değil biz onlara kahraman diyoruz Kahraman kendini açık etmez kahramanlar görülmez
Soran+1 yılBravo ya işte beklediğim cevap ❤️🤗 kahramanlar öyle her yerde görünmezler
Soran+1 yılKullanıcı adı ne kesin tanırım
- +1 yıl
😊😊
+1 yılulan adamlar gecesini gunduze katiyor kursunlarin arasinda geziyor vurulup sehit oluyorlar senin ruhun bile duymuyor birileri hudut da sinir da dagda senin icin kursun yiyor daha besikdeki cocugunu gormeden daha annesiyle babasiyla bayramlaamadan sehit oluyorlar sirf sen sokak da rahat gez diye nankor adamlarin tek eglencesi fotograf cekilme ne sivil hayatlari var ne sinemalari nede sabah cikip aksam eve gelmeli bir saati sabah aksam gece gunduz demeden her saniye gorevdeler ve sen kalkmis kendilerini birsey saniyorlar diyorsun bence sen kendini bir b*k saniyorsun cahil onlarin cogu babasiz annesiz buyudu. boyle dengesiz insanlara cok uyuz oluyorum sen git regl inla ugras bosverr erkek islerini.
1232 Yorumla
Soran+1 yılAbim rütbeli bir asker. İki üç takipçi için üniformasını kullandığını hiç bilmem. Laflarına dikkat et.
- +1 yıl
senin abin oyle veya boyle bizene herkes senin abin gibi olmak zorun da değil . k. bakma ama ne polisime nede askerime laf ettirmem.
- +1 yıl
tesekkerler
Soran+1 yılS*ktir lan ordan peşmergeye bak hele Allahın g&tü boklusu. Laf etsem sana ederim polise askere aşık bir insanız çok şükür. Üniformasını kullananlardan bahsettim kör mü gözün adam gibi okusaydın.
- +1 yıl
bana pesmerge diyor 😂😂😂 ulan 4 ay sonra uzman cavus sinavina giricem 😂😂
Soran+1 yılVatan hainlerini almıyorlar boşuma girme derim.
- +1 yıl
ya vallaha haline guluyorum Şu an yemin ederim ya su soruyu sorarken iki kere dusunseydi simdi bu halde olmiycakti. bari gizliye almasaydin ya 😂
- +1 yıl
@pinkAnais katiliyorum 😊
Soran+1 yıl@pinkAnais Sizin elinize su dökemem. Ulan Suriyeliler bile sizden daha delikanlıdır.
Soran+1 yılGizliye almasam sanki adım yazıyor. 18 yaşında bir veletin bana gülmesi için adam olması gerekir ama göremedik. Senin gibiler eleniyor korkma elenirsin zaten yemez dağlara çıkmaya pek sanmıyorum.
Soran+1 yılGöbel pöhü dağlara çıkıyor zannetmiş 😂 ulan dağda hepsini öldürüyorlar adamların kırsal eğitimi çok zayıf bir kere. Komandoyla pöhü ayırt edememişsin daha. Kime neyi anlatıyorsun? 😂
- +1 yıl
18 yasinda ki velet dedigin senin eline neyse terbiyemi bozmiycam senin icin. emin ol ben de bu hirs varken senin gibi bazi bölücü lerden nefret ettigim icin elimden geleni yapicam ve Allahin izniyle kazanicam ve hadi ben 18 yasindayim ulan sen 22 24 yasindasin kurdugun cumlelere bak cicikiz 😂
Soran+1 yılYoo 19 yaşındayım. İnşallah kazanırsın da adam ederler seni. Bilmediğin şeyler hakkında konuşmaya alışmışsın ve keskin disiplinli bir yere aday olacağını söylüyorsun hakkında hayırlısı. 😂
- +1 yıl
ya ya yarabbiii tamam cicikiz tamam dedigin gibi olsun. laf anlatamam ki cahile.
Soran+1 yılNe değişik bir model çıktın sen de harbiden olmaz senden şu konuşmalara bak düz taban mısın nesin. Rabbim hakkında hayırlısını eylesin hadi git işine.
- +1 yıl
ulan ne dersen de adamlar hakediyor en kral foto yu da atarlar en kral kizi da s*kerler sana batan ne sen isine bak.
Soran+1 yılBak dalgana hadi.
- +1 yıl
Sen bir bak istersen yetermi diye.
Soran+1 yılSorunlu seni. İnşallah olamazsın amin. Şimdi kaybol.
- +1 yıl
agaha mal ya beddua ediyo kiyamam 😂😂
Soran+1 yılİki saattir hakkında hayırlısı olsun dedikçe zırvalıyorsun anana babana sövdürmeden defolmalısın bence 😂
Soran+1 yılHarbiden sorunlusun ama o ayrı
- +1 yıl
aagaha eglenceli 😂😂
- +1 yıl
ama yok bizde yigidi oldur hakkni yeme derler haklisin iki saaatir hakkinda hayirlisi dedin tsk. 😂
Soran+1 yılHadi eyvallah o halde. Yine de hayırlısı.
- +1 yıl
Eyvallah sagolasin.
- +1 yıl
Teşekkur ederim sagol.
üniforma kullanılarak öyle yapılmasına karşıyım aslında yasak olması gerekiyor önceden böyleydi fakat şimdi ne değişmiş olabilir diyebiliyor insan... şerefli mesleklerin üniforması oyuncak değildir öyle yapanlar mesleği oyuncak gibi kullananlardır gerçekler olanları hergün operasyondadır
22 Yorumla
Soran+1 yılOperasyondan da atıyorlar askerler adını veremeyeceğim bir yüZbaşı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolislik şiddet içeren bir meslektir. Zaten belinde bir silah olması bunu açıklar. İyi insanlarla değil pis insanlarla uğraşırsın kötü insanlarla işin vardır ve sana o yetki verilmiştir, sana o polis üniforması verilmiş ve sorumluluk üstlenmişsindir hatta dediğim gibi silahın bile vardır.. Kimi erkekler güçlü ise saygı göreceğine inanıyorlar. Normal bir polis memuru olmak yerine "Özel Harekat Polisi" olmak daha statüsü yüksek birşeydir. Bu statü kısıtlı benliklerini (ego) okşar ve tatmin olurlar. Aslında soruyu görünce aklıma şu da geldi, bir 40 yaşında bir dolmuş şoförü ve ehliyetini yeni almış 18 yaşında bir genç hayal et. Genç babasının arabasını izinsiz alır ve gezer, son ses müziği açar ve hava atar ancak dolmuş şoförü bıkmıştır ve şu son sefer gelse bitse de evime gitsem diye saate bakar bakar durur. Bu biraz sorduğun soruyla alakalı bence. Ego okşadığı için de havalanıyor olabilirler henüz yeni oldukları için de havalanıyor olabilirler gibi geliyor bana.
12 Yorumla
Soran+1 yılBir tane polis (daha doğrusu öyle olduğunu iddia eden biri) dmden bana yanlış anladığı bir konudan dolayı üstelik işte şöyle böyle saydı bir şeyler ben de kardeş yanlış anlamışsın muhabbeti bilmiyorsun dedim anlattım neyse dedi nolursa olsun ben özel harekat polisiyim saygısız dedi düzgünce konuşurken. Bana orada geldiler. Seni bulurum bilmem ne dedi. Engellemiş. Ben de başka hesaptan yazdım hakkında işlem başlatacağımı söyledim. Polisse yandı. inşallah gerçekten polşs değildir üslubu çok bozuktu
Cevap sahibi+1 yılPolislikten öte konuştuğun bir insan hatta insandan öte o bir varlık.. Ne acı..
+1 yılDevlet memurlarının görev saatlerinde ve üniformalarıyla sosyal medyayı kullanmaları yasak olmalı çoğu İnternetten kız düşürme içerisinde
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle.
genel konuşma istersen her meslekte vardir o tipler ama meslegi kotulemeye hakkin yok bende ozel harekat ogrenciyim hicte havalara girmiyorum
34 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibileri hariç tutarak söyledim. Mesleği kötüye kullananlar mesela.
Soran+1 yılZaten askerler de var dedim
İnsanlara verdiğin cevapları okudum abim asker demişsin polisleri severim demişsin birde dağda pöhleri gebertiyorlar demişsin kendinle celismissin lan tek hücreli amip canlısı sen kimsin devletin polisleri geberiyor diyorsun çakal normalde kadınlara karşı uslubuma dikkat ederim ama senin gibi salak salak konuşan tek hücreli varlıklara ayar oluyorum üniforma mevsuna gelince kanunen yasak değil istediklerini yaparlar fotoğrafta çekerler paylasirlarda bir daha özel harekât hakkında atıp tutma dilini keserler gördüğün yerdede ayağa kalk küçük beynini ezdirme
30 Yorumla
+1 yılPolislerin büyük çoğunluğu öyle. Polis olunca dokunulmaz olduğunu ve herkesin ona saygıyla yaklaşması gerektiğini falan sanıyorlar sanki onlar da insan değilmiş gibi.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldevlet terbiyesi almayan adamlardan ne bekliyon bize kuru fasülyeyi bile çatalla yemeyi öğrettiler subaylık okulunda devleti temsil ettiğimizi öğrettiler terbiye ettiler keşke polislere uzman cavuşlara ve erlere de öğretseler bunu bu kadar egolu olmazlar genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın
10 Yorumlasen yap ulan o zaman askerlik sen ugras itle serefsizle kışın buz gibi sogukta eksi bilmem kac derecede sabaha kadar sen nobet tut, duzgun konusucaksın kızım yataginizda rahat yatiyosunuz tabi biraz minnet edin
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenımde instada biri var oyle. Gorevdeyken snap filan atıyor cok sacma buluyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılpsikolojik olarak iyi değiller o yüzden öyle davranıyorlar
15 Yorumla
Soran+1 yılBelli oluyor ama Allah doğru yolu göstersin inşallah
- +1 yıl
iyiler aslında
Soran+1 yılBiliyorum ama üniformayla takipçi kasmak ne demek kardeşim ya biraz gurur olur insanda
Soran+1 yılDakika başı snap atmalar yine üniforma var üstünde
- +1 yıl
neyse takma böyle şeylere
+1 yılülkemizde her 3 kişiden 2 sinin havalanmış aldırma reyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPÖH JÖH VE ASKER VE POLİS HAKKINDA DÜZGÜN KONUŞ BU DEVLET SİZE NE YAPTIM ya da ASKER POLİS NE YAPTIM SİZE BU DEVLET ( HIRSZLIK OLUN KAVGA OLUNCA DEVLETİ ÇAĞIRIYORSUNUZ VE SONRA DEVLETE KARŞI SAVAŞIYORSUNUZ YAZIKLAR OLSUN SİZE
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBEKLE SEN ADALETİNİ ÖNÜNÜN DE GRŞRZ SEN NEREDE YORUM YAPTIĞINI BU SİTE ÜZERİNDE SANA ULAŞACAIĞIZ MERAK ETME
Cevap sahibi+1 yılADALETİN ÖNÜNDE HESAPI VERECEKSİN HİÇ MERAK ETME
Soran+1 yılKendine gel. Üniformasıyla takipçi kasanlara söyledim.
Soran+1 yılUlaşmazdan adam değilsin. Bekliyorum.
Cevap sahibi+1 yılHer Gün Şehit Veriyoruz Utanma Duygusu Yok mu Sizde Benim yaşım 20 özel harekete okuyorum onlarca tanıdığım abilerimi şehit düştü yazıklar olsun size :(
Soran+1 yılŞehitlerimize Kur'an okuyorum sen beyin kafasındasın kardeşim? Üniformayla hava atıp dmde insanlara terslenenlerden bahsediyorum ben. Düzgün okuyun şu detayı gözünüzü seveyim ya. Abim de asker ayrıca şehit verdikleri çok oluyor biliyoruz kimse anlatmasın yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılasker polis güvenlik askeri işlerde çalışanlar onlara birşey söylerdim ama üyeliğim iptal edilir
30 YorumlaO üniforma belliki sana çok koymuş! hepsi adam onların. Ne konuştuğundan haberin yok gelmiş genelleme yapıyor.
49 Yorumla
Soran+1 yılNeden koysun benim abim de asker bir kere bile takipçi kasmak için fotoğraf koyduğunu dakika başı snap attığını bilmem. Hem de rütbeli. İsterse takipçi kasabilir ama yapmıyor. Dakika başı snap atanlardan bahsediyorum ben. Haddini bilmeni tavsiye ederim senin de kim olduğumdan haberin yoktur eminimki.
Soran+1 yılUlan ben asker polia sevdalısı biriyim senin o silini kopartırım kadın. Sen kimsin de bana bunları söylüyorsun detayı okumadın mı?
Soran+1 yılSinirden yazamadım
Soran+1 yılHiç asker polis tanıdığı yakını yoktur gelir burda vatan sevdalısı rolü keser 😂 Yalakalığın alemi yok hadi işine.
Soran+1 yılÜlke darbe yese önden kaçarsınız suriyeye onda ayrı bir sevda nasıl sevdaysa artık
Soran+1 yılBeni hiç enterese etmez ailemde bir ton polis asker var istihbarat da dahil. Hiçbir şeyi sizden öğrenecek değilim. Yallah hadi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhanımefendi bunun suçlusu hemcinsleriniz. üniformanın altına yatan kadınlar.
10 Yorumla
+1 yılPolıs ozel harekat herkes olamaz o kabılıyet yok herkeste havasını atacak tabi
31 Yorumla
Soran+1 yılOnu demiyoruz dakika başı üniformayla fotoğraf snap atıpmkız düşürme peşinde olanlarındedim
onlar olmasaydı sen şu an yatakta olamaz uyuyamazdın onlarında bir hayatı var senin yaptığın gibi göt gösterip erkek düşürmüyorlar sadece fotoğraf paylaşıyorlar üniformanın bir ağırlığı vardır !
01 Yorumlaözeller ondan
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl? Neresi özel?
- +1 yıl
neresi ozel soyliyimi pöh normal polis gibi sokaklarda torbaci kavalamiyor dagda gerilla vuruyor.
Soran+1 yıl@Üçgenvücut1 abim katoda şu an ve pöh bir askeri keskin nişancı atışıyla onlar saklanırken mal mal ortada duruyo diye açıkta görüp teröristler keskin nişancı atışıyla vurdular. şimdi kapa çeneni. dağda komando olur pöhleri gebertiyorlar
+1 yılZaten yasak
25 Yorumla
Soran+1 yılDeğilmiş
- +1 yıl
Uniformaya hasta mal hemcinslerin olursa onlarinda bir yeri kalkar yani. Senin sucun yok
Soran+1 yılHaklısın ben de öyle düşünüyorum ülkücü karılar tapıyor bunlara sümme haşa
- +1 yıl
Baksana kizlardan cok erkekler övmüs. Ne kadar gereksiz insanlar var canim ulkemde
Soran+1 yılMalesef
Laf etme kiz hepsi candır...
13 Yorumla
Soran+1 yılEttim bile. Al senin canın olsunlar bizden uzak olsunlar.
onlar öyle sert tipleri kullanırlar.
20 Yorumla
+1 yılPolisleri genelfr hic sevmem zaten
11 YorumlaGündem konusunda 640 cevap paylaştı. Polisleri sevmiyorum ilgimdışı
00 YorumlaKatılıyorum
10 YorumlaSenin neden zoruna gidiyo
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden gitmesin mesleğini böyle takipçi için kullanmaları
- +1 yıl
adamlar hakediyor ne yaparsa yapsin hakediyorlar biraz kafanla dusun
Soran+1 yılBakmıyorum ulan sanane? Gebertirim seni.
Çünkü karizmatikler
13 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama altı üstü iki yıllık pmyo mezunu malca tavırlar falan
Soran+1 yılHiç bir meslek kolay edinilmiyor rahat ol sen. Avukatlık kadar zor olamaz.
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası