ilk uçuşum olacak ve 2 bagaj varmış biri
el diğeri kabin bagajı
el olana kıyafetlerimi koyarım
kabin bagajına
bilgisayarım, epilasyon aleti, düzleştirici, makyaj eşyaları ve 50 ml parfüm götüreceğim
bunları alırlar mı?
15 kilo normal bagaj hakkın var 8 kiloda ele alabiliyorsun yurt içi uçuşlarda, bilgisayarını kesinlikle el bagajına ekle öteki türlü valizleri üst üste tepiyolar kırılabilir, epişasyon aletini de sarıp sarmala ama eline almana gerek yok, parfümü hiç el bagajı olarak almadım onu da normal bagaja koy bence ja bir de tırnak makası törpü falan onları da normal bagaja koy, düzleştiricini de sarıp sarmala, kıyafetlerini boş yere el bagajında taşıma normal bagaja koy tamamdır
parfümü kabin bagajına ver yani alta uçak içine almıyorlar
sadece laptopu yanına al gerisini bagaja ver sıkıntı cıkartmıyorlar
parfümü almazlar ve bagajları yetiştirmek için gelişi güzel savuruyorlar bilgisayarın kırılabilir. el açantan ile yanına almalısın yoksa yazık olur.
öyle yaparım teşekkür ederim
rica ederim
teşekkür ederim
el bagajına bukadar yuklenme nedeni nedir ucus esnasında can sıkıntını alacak seyleri yanına alman yeterli kanımca :-)
Cevap
6Cevap
sıvılar yasak (su bile)
kesici alet yasak
yakici alet yasak
Dediğin gibiyse sorun olmaz. Sıvı ve elektronik cihazlara dikkat etmelisin.
uçağın kargo alanına giden bagajına istediğin sıvıyı koyabılırsın sorun olmaz
Bilgisayar hariç hepsini bagaja ver, rahat et.
en mantıklısı bu bencede
kabin bagajında almazlar değil mi bunları?
50ml ye kadar olan sıvılara izin veriliyor da x-rayda aç bakalım ver bakalım bir sürü tantana ile uğraşmam ben, veririm bagaja geçer giderim x-raydan.
kabin bagajınıda kontrol edip alırlar mı ki?
Kabin bagajı da ikinci x-raydan geçiyor ama laptop serbest. En fazla çalıştır derler. Görünce geçersin
Bilgisayarı kabin bagajına sakın koyma.
tamamlgkjfh
hiç uçağa binmediğim için bilmiyorum
Parfüm olmaz. Sıvı Sokmak yasak diye biliyorum
tam tersi ilnasi gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar