herhangi bir savaşa ilk hangi asker birliği gider?
KOMANDOLAR
JANDARMALAR
BAHRİYELER
PİYADELER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ordu mu kaldı. Bu hükumet ordunun sırlarını kozmik odayı "komik oda" yaparak sattı, Genel Kurmay Başkanı'nı tutuklayıp orduyu itibarsızlaştırdı, orduya kendi yerleştirdiği FETÖ'cülerin darbe kalkışmasına göz yumdu. Ardından kışlaların kapısına çöp kamyonları koyup ordunun imajını yerle bir etti. Asker üniforması içerisindeki darbecilerin işkence görüntülerini servis edip ordunun iyice halk gözündeki imajını yok etti. Alakalı alakasız bir çok komutanı yok ederek ordu içerisindeki, askerlerin birbirine güvenme duygusunu yok etti ki bu savaşta kritik bir ihtiyaçtır. Yetmedi askeri liseleri kapattı. O da yetmedi GATA'yı yok etti. Polislerin durumu da içler acısı.
Bu ülkenin başına bir düşman casusu gelse, bu ülkeye daha büyük bir kötülük yapamazdı.
Türk ordusunun savaşacak gücü kalmadı izlenimi yaratılıyor, dünyada itibarsız bir ordu haline getirilmeye çalışılıyor. Araplar bile bizim askerlerimizle dalga geçer hale geldi.
Mesela ABD ile savaşa girdik, bence yapılacak en iyi olay, halkı sokağa çağırmak. Mesela ABD tankı geliyor, hemen bir iki tanesi önüne yatar, dört beş tanesi de bayrak sallar, ABD askeri de ağlayarak teslim olur... dermişim. Yalnız ABD bize karşı şu stretejiyi uygulayabilir. Halk arasında ABD askerleri sağcı, Türk askeri solcu kemalist, diye bir söylenti yayarlarsa bizi yenerler. ABD askeri sağcı, Türk askeri solcu kemalist denilse, Türk askerini öldürüp başında bozkurt yapacak yığınla canım var bu ülkede. ABD askerleri zamanında Türk askerinin başına çuval geçirmişti, buna karşılık bir grup genç incirlikte çalışan abd askerlerini sokakta kovalayıp başlarına çuval geçirmişlerdi de, malüm sağcı malliyetçi çevreler bu gençlere terörist, demişlerdi.
ben canım demedim, kesinlikle. bu site yalancı. ben canım demedim.
Cevap
8Cevap
Yuce Erdogan ve 2 curuk oglu soylesin bence 😂
Baskomutaniniz iyi bilir boyle stratejik seyleri suriyeli it kopugu neden soktu saniyorsunuz yem ya yem😂
komandolar özel yetiştiriliyor ve ilk onlar gidiyor bordoberelilerde komando mesela
Ulan şu son günlerde ne kadar savaş başlığı açılıyor? Ne oluyoruz mk millet Türkiye'yi savaşa soktu yav...
Piyadeler gider önce, duruma göre öncelikle bombardımandan sonra özel kuvvetlerde gidebilir en başta. El Bab'ta öyle olmuştu bir yerde.
ben komandolar gidiyor diye biliyorum en profesyonel onlar çünkü
Komando affetmez.
helal :D
dağ ve havanın hakimi komandolar tab2 :)
Bilal Erdoğan gider.
Ulan :D
O çürük alan oğul mu yoksa bedelli yapan oğul muydu hep karıştırırım söylemesi ayıp.
https://www.zaytung.com/fotos/sehitcenazesi.jpg
@Çomarsavar çürük 😂
Hepsi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar