pyd lıler neden bukadar sıkı fıkı zannettın İsraille cunku bop un sahıbı İsrail zaten kurdıstan kuruluyor akabınde Surıye ırak pyd nın aldıgı yerler komple İsraile verılecek
neden cunku Tevrat ayetıne gore İsrail vadedılmıs toprakları almayana kadar rahat yok onlara
bakın sımdıden bayraklar beraber
BOP projesının 2 aşaması bıttı kurdıstan kuruluyor. son aşama İsrail biliyormuydunuz?
Ben bu senaryoyu boşa çıkartacak bir Türk geni biliyorum. Bu vatan uğruna göz kırpmadan çatışacak milyonlar var. Asıl önemli olan içeride bizi bize kırdıranlar, İsrail bu haritayı hayal etmeye devam etsin siz onları boş verin geldikleri zaman giderler. Siz içinize bakın bir birinizi vurmayın gerisi sadece laf.
Ortadoğu başka, Türk olmak başka bu Vatan üzerindeki son Türk ölmeden kimsenin eline geçemez kimse kusura bakmasın. İsrail dediğin Amerika dediğin itlerin gücü ancak mazluma yeter. Bu Vatan kan ile yoğruldu ancak kan ile alınır. Gözü yiyen varsa, bölme oyununu bıraksın gelsin silahla kapıya dayansın. Ama bu paylaşım altında bile birbirine düşman gözüyle bakanlar varken ancak son anda aklımız başımıza gelecek. Farketmez son an da uyanan Türk sürekli uyanık kalan düşmandan bile tehlikelidir. Dediğim gibi biz o güne kadar birbirimizi öldürmemişsek o gün bizi öldürecek güç yok demektir Allah'ın izniyle.
İsrail Kürtleri siyasi bir araç olarak kullanabilir ama hiçbir zaman tam anlamıyla desteklemez. Çünkü çıkarlarına ters. Bunlar minik beyinli aptallar sürüsü. İsrail için Kürtler sadece tuvalet kağıdıdır.
18 ada yunana verildi şimdi sıra kıbrısta sonra hızla şeriat uygulamaları gelecek ataturkculuk ve laiklik yıkılacak özellikle direnenlere akpnin militanları silah açacak sonuc kaos ve batının mudahalesi yani 2. Isgal
Ya daha sonra Tevrat ın yazdıklarına inanıyorsan Emin'im kuran ı Kerim e de inanıyorsudur Kuran ayetlerinde ne yazıyor en son senaryo nedir Onuda biliyorsundur
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
tevratın dogru olup olmaması onemlı degıl israil tevrata gore hareket eder
Yaw he ya salağı git bir oku yasaları öyle konuş ülkenin doğusunu vercekmişte yetkisi varmışta, nah var nah. Okumaktan aciz bir amelesin senle neyi tartışcam ben defol
En İyi Cevaplar