İsrail devleti Siyonizm ilkeleri ile kuruldu. Siyonizm'in iki hedefi var, birincisi İsrail devletini kurmaktı, bugün İsrail diye bir devlet var. İkincisi ise bu devletin varlığının devamını sağlamak.
"Büyük İsrail" denen şey akla yatkın değil. Dünyadaki tüm Yahudiler'i de toplasan, Ortadoğu gibi bir coğrafyada o kadar toprağı dolduramazlar.
Ama, 2000'li yıllarda İsrail için tehdit unsuru kalan rejimler vardı. Bunlar halen teknik olarak savaş halinde olduğu, Golan Tepeleri'nin işgali yüzünden gerginliğin daha da üst düzey olduğu Suriye idi. İsrail devletini yok etmekle tehdit eden İran ve olası bir savaşta onların tarafında olacağı belli Baasçı Irak ve Kaddafi dönemi Libya da diğer tehdit unsurlarıydı.
Libya ve Irak'ın durumu malum. Suriye'nin ise kafasını kaldıracak durumu yok. İran'a karşı da büyük bir savaşa hazırlanılıyor. Türkiye boşuna İran sınırına duvar örmedi, Suudi Arabistan boşuna ABD ile 160 milyar dolarlık silah anlaşmasını imzalamadı. Boşuna Şii-Sunni ayrımı sürekli kaşınıp durmuyor.
Bunun dışında Ürdün, Suudi Arabistan, Katar gibi ülkelerin İsrail'e karşı tehdit unsuru olması imkansız. Kaybedecek çok şeyi olan Mısır da böyle bir şeye bir daha kalkışmaz. Lübnan'ın ise durumu malum, yeterince acı çektiler.
İran'ın Suriye, Irak ve Libya'dan bir farkı var. Nüfusu bu üç ülkenin toplamından fazla. Ve mollalara rağmen bu diğerlerine göre çok daha ciddi bir devlet geleneği var.
İsrail bir Kürt devletini elbette istiyor. Böylece Ortadoğu'da kendileri dışında herkesin hedef alacağı bir ülke daha olacak. Sunni/Şii karşıtlığı ise elbette adamların hoşuna gidiyor.
Olay bundan ibaret değil maalesef. Yukarıda yazdıklarıma bile hemen 8 eksi atılmış ki durumun ne kadar vahim olduğunu gösteriyor. Ne Amerika, tekil olarak bir kişi değil, ne de İsrail veya Siyonistler dünyayı tek başına yönetiyor. Hatta yaklaşık 20-30 sene içerisinde de dünyada Yahudiler'le pek alakası olmayan Çinliler çok daha fazla konuşuluyor olacak.
Sözde kürdistan olacak deniyor fakat ülkemizde neredeyse hain kürt kalmadı ki gibi sayıları çok azaldı pkk'nın da toplu bir şekilde Türkiye den o bölgeleri alacağına kimse inanmaz g*tüyle güler millet buna. Sınırımızdan atıyoruz her geçen gün. Pkk diye bir tehlike kalmayacak o yıl geldiğinde. Ayrıca İsrail avrupa ve amerika desteği ile teknolojik olarak bizden üstün olabilirler fakat bizim bir kara operasyonumuza bakarlar kara operasyonunda teknoloji pek sökmüyor bordo bereliler girerse İsrailli filan kalmaz orada + Filistinlilerde destekler tüm dünyanın ağzı açık kalır tıpkı zamanında Irak, Suriye, Kıbrıs'a girdiğimiz gibi.
Sen kimsin israile kara operasyonu yapacaksin O kulladigin ucaktan tuttugun silaha kadar hepsi israil yazilimli Ayrica dunyayi siyonistler yonetir israile saldiracak hic bir aptal ulke yoktur haritadan silerler valla
@franchise51 ben ben siyonist olsam burda isim olmaz Sen siyonist nedemek biliyormusun Siyonist dunyanin en zenginleri yahudiler senin benim gibi insanlari bizim haberimiz yokken parmaginda oynatanlar
ulan ya agri dagi pkk li dolu amanos daglari pkk li dolu hala hain kalmadi diyenler var ya adamlar siyasi olarakta askeri olarakta ekonomik olarakta bizi tayyip gladyosuyla uyutuyorlar baskan olsun 2019 da 1 2 seneye müttefik amerika dost der ulkeye sokar
Ama kulaklarıyla duyup, gözleriyle gördükleri halde yinede sana, hayır olmaz öyle şey der Rabbim bunlar için " قطيع من الأغنام " diyor. Anlamı "davar sürüsü" dür. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM "Allah onların kalpleri, kulakları üzerine mühür basmıştır. Onların kafa gözleri üstünde de bir perde vardır. Onlar için korkunç bir azap öngörülmüştür" (BAKARA Suresi 7. Ayet)
"Yemin olsun ki biz, insanlardan ve cinlerden birçoğunu cehennem için yarattık. Kalpleri var bunların, onlarla anlamazlar; gözleri var bunların, onlarla görmezler; kulakları var bunların, onlarla işitmezler. Davarlar gibidir bunlar. Belki daha da şaşkın. Gafillerin ta kendileridir bunlar." (A'RAF Suresi 179. ayet)
"Allah'ın izni olmadıkça hiçbir benlik iman edemez. Allah, pisliği, aklını kullanmayanlar üzerine bırakır" (YUNUS Suresi 100. ayet)
Allah aşkına gidin okulunuzu okuyun, hayatınızı yaşayın. Böylesine ciddi bir projede herşeyi düşünmüşler ama sizi düşünememişler işte ne yapsınlar? Şu hayalperest senaryolarla kedinin yumakla oynadığı gibi oynayıp galeyana geliyorsunuz. Dünyanın adaletsiz bir yer olmasını ve vatanınızın geleceğini dert ediniyorsanız reel politikayla ilgilenin. Bu şer odaklı bilim kurgu senaryolarıyla değil
Ha Erdoğanın her dediğine inanmak, tüm dünyayı ilgilendiren senaryoların senin benim gibi basit insanların tüm ayrıntılarıyla eline geçtiğine inanmak ve bunu KS gibi sitelerde konuşmayı mantıklı bulmak cehalet değil bilakis reel politikayla ilgilenmek cehalet öyle mi? O halde ben cahilliğimle kalayım hanımefendi. Siz gidiniz dünyayı kurtarınız. Dikkat ediniz çünkü Osroğol yozor omoroko oynor
Türkiye'nin mülteci çöplüğüne dönmesi belirtilerden sadece biri sanırım. O mülteciler'de çoğalıp hak iddia edecekler bulunduklar bölgede asıl cümbüş o zaman başlayacak.
madem tevrattan gidiyoruz... armageddon u bilirsin... Müslümanlar ve Yahudiler savaşırken; yahudilerin o çok sevdiği gargad agaclarinin, müslümanlara Yahudilere yerlerini de gösterecegini...
işinize gelen yerlerden cımbızla çekip çıkarıp algı yapmayın...
Tayyibi bende sevmem ama boş laflar bunlar tam araştırmamissin otur 0.
noldu lan gerçekler hosunuza gitmedi mi laleler 😂 5 eksi birden atmışsıniz.. çok biliyosaniz hadi konusun da ben aydinlaniyim eksi atmakla olmuyor bu işler...
dayı bunlar canım 😂 baksana cevap bile veremedi kaçtı gitti bı yerlere 😂 ya bilen adam artı vermiş zaten bilmeyenler ortada 😂 keşke biraz kitap okusalar 😂
Yav zamaninda siyonsit aileler abd ye 2 dunya savasinda cok yardim etti abd biliyor guc guc para siyonistlerde Abd nin bukadar guclu olmasinim sebebi israil degil israilli siyosnist ailerlerdir
hala ABD diyor süzme... la kızım 1789 dan önce ABD diye biyer yoktu öncesini anlat hadi bakalım bekliyom... @KafadanAdam bunlara anlatamazsin simdi anlamazlıktan gelcek bak iyi izle 😂
kardeşim boş teneke çok ses çıkarır o da bu türden amerika zaten sonrada oluşan bir devlet bu işin altında başka birşey olduğunu göremiyorlar boş boş atıp tutuyorlar.
niye ABD gelince ayet mı gelmiş? aha abd gelmiş koşun lan koşun bop yapacaz diye ? Allah'ın emri o niye yapamasin? Karsi gelmişler yani asırlardır? kuran da hangi emir varsa hepsi anında yerine getirildi... hadi kuranı gectim... Tevrat ta öyle herşeyi yapmışlar bı onu mu yapmamışlar? Allah kimseye hicbir ırka toprak bahşetmez sen şurayı o burayı alsın diye... tevratta İncil de değiştirildi zamanla
@KafadanAdam ya siz gidin siyonsit nedemek onu arastirin 2 para herseydir parada yahudi ailelerdedir 3 dunyada basta koka cola olmak uzere cogu gida israil malidir Abd her yil israile yardim adi altinda milyatlarca dolar verir 4 rostchild ve rockfeller bu iki yahudi ailenin yillik geliri abd nin yillik gelirinden bile fazla internetten bakin 5 diger ulkeler piyondur
sen birinin ibadetine laf at seni savunacak olan kişiye söv ondan sonra yahudileri araştır sonra ay ben türküm diye ortalıkta dolaş sevgilinden ayrıldın diye burda boş muhabet yapma adam haklı.
@KafadanAdam bunların elinden kimliği Alcan doğru İsrail'e postalıcan... aynı havayı soluduğum için , aynı ülkede olup aynı dili konuştuğum için utandım şu an 😐😐
Yaw amaçsız üretim yeninle eğer bünün bir amaçı varsa ben neyim. İnternetten buldu okuyor okuyor buraya kopyala yapıştır yapıyor. Kurtlar vadisi gibi kız birazdan girecek gladyo diye ondan korkuyorum 😂😂arkasında ben bitti demeden bitmez der 😂😂
Birde Yen'i üye yarın paylaşım yapar erkek arkadaşım beni elledi ama erkek arkadaşım Yunan annemlere söylesem kabul edermi? İlişliye girmedik hamile kalırmıyım. Yoksa İsrail annemlere oyun mu oynuyor benden 😂😂😂sacmalık
Körler dünyasında şaşı gezenlere ne anlatsan boş. Sürekli güncellenen bir senaryo şimdi sıra iran ve Türkiyede muktedirler satın alınır biat ettirilir biatatörler satın alınıp parti ve sivil toplum örgütleri kurulur kalemin namusu satılır şehit evlerinde feryat bitmez hainler vatan aşığı gibi görünür. Korku salınır insanlara...
erdogan yahudide oldu bir kac sene önce americaliydi bir iki seneye alman olur yahudileri gazlar atilirda böylemi atilir herkezin görüsüne saygi göstermek gerek eger öyleyse davosa birdaha gelmem dedi one minüt dedi resmen adami yerin dibine soktu insan yahudi kardesine böyle kapakmi takar kücük bir düsünme misali olsun dedim
bir arkadasin yorumuna katiliyorum 2023 de lozan anlasmayi sona erecek ozaman türkiyede altin olsun mazot olsun hersey yapabilecegiz zamaninda öyle bir anlasma yapilmis kendi topraklarimizda kazamiyoruz yer altindan bisey cikaramiyoruz yani obicim bir anlasma ama sona erdiginde istedigimiz gibi torpahlar tümüyle hükmü bize ayit olacak ve ozaman iste türkiye cok büyüyecek dünyanin en büyük mazot reservesi türkiyede yer alti madenleri altin pirlanta dolu
zaten terörü yapan yahudiler sen biraz baska acidan görüyorsun onlarin tevrati bisey yazdiysa kendileri yazmis bizim kurani kerimde bir noktasi bile deyismemis ve benim inancima ve kitabima göre bu kavga mahser gününe dek sürecek jahudi yahudiliginden vaz gecmez diyelimki dedigin oldu bu sefer baska müslüman ülkelere ayni teröristleri musallat edecek huylu huyundan vaz gecmez diye bir atasözümüz var
bide 8 eksi gelmis dogru söz diyeni 9 köyden kovarlarmis bir kisi daha eksi versin de tam olsun bide bu yazilar silinmesin zamani geldiginde yazdiklarinizi gösterelim diye simdi elestiren sonra sonradan gelipde ben öyle sey demedim demesin 😉
aynen öyle yahudi yat diyince yatariz kalk diyince kalkariz och ne güzel dünya hücrelerimin son protonlarina kadar mücadele allahin emri ne mutluki müslümanim ve türküm Allah bizi vatan düsmanlarindan vede daha cok vatan hayinlerden korusun
eksilerde yerini bulmus 😉 biraz üzüntülü herkez türk herhal ama kimse müslüman deyil herhal 9 kisiden biri kuran hic okumamis demekki yazdiklarimin bir satiri beyenilmedi ne diyeyimki daha Allah sizi nasil biliyorsa öyle yapsin insallah dogru yolu bulursunuz
Bop değil o Boh büyük Ortadoğu hayali 🙃2023 Erdoğan'ın bahsettiği ise lozan anlaşması sona eriyor. Ayrıca Kürdistan diye bir Türkiye sınırları dışında kurulmak istenilse zaten şimdiye kadar kurulurdu. Amaç ülkemizin birliğini bozmak. Bunlar İsrafil oğulları birer cahil kapı kölesi. Bize ayet açık Ve nettir dünyaya müslümanlar hükmedeceklerdir
@sinem007 yaşama o zaman çıkar kimliğini at çık Türkiye'den. Türkiye'yi kim takarmış Atatürk karış karış toprakları alırkende senin gibi ucubeler böyle konuştu bak Türkiye var şimdi
Lan canım bor madenini çıkarttığın bir tane yer söyle çıkartıp işlediğin var mı bir yer. Sana lise de arka sırada ancak masrtırbasyon yapmayı öğretmişler 😂😂
Ayrıca senin dediğin gibi maden çıkartma yasağımız olsaydı TÜRKİYE'NİN TEK CUMHURBAŞKANI VE TEK REİSİ ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK maden enstitüsünü kurmazdı
Yarın site açayım bende bor üretiyorum yazarım. Bunlar boş belge var mı yok. Ne diyecek Türkiye Yok kardeşim biz çıkarmıyormuyuz mu diyecek. Kendi ülkesinde kendi oteritisini sarsacak. Sen çok internete takılma. Siyaset stratejiden geçer. Kimse sana bu ülkenin madenini işlemiyoruz diye yaygara yapmaz. O ilk okulda dana bunuda öğretselerdi keşke
@kafadanadam yok gece gece işte bunlar egelecemiz bizim biz yazarız bunlar İnternete girer arar hatta yarında kazma kürek alır eline bor madeni çıkarmaya gider 😂😂😂
adını koymuşun yabancı gelmişin buraya türkiyeyi savunuyorsun brac mısın nesin velet gerçek yaş 13 comar diyor bize sen bu kafayla bir b. k olamassın zaten bir faydan da yok türkiye adını bu arada o çomar senin ailenin zıplatır merak etme
Babası çocuğa her gün Çomar diye diye bak ne hale getirmiş 😂😂olum Burcgkexdfs nick okunmuyor ben ne araştırcam git sen Araştır kazma kürek al baban Çomar der sen kazarskn işte 😂😂
Lan sapık bırak ülkeyi doktora git kendini kurtar önce suna bak sorduğun soruya bak @kafadanadam oku oku bu burcefkdj sormuş Hiperseksüelim bunun yanında fetişist, fordcu ve röntgenciyim bu durum cidden beni çok yordu hayatımın her anında cinsellik var yoldan geçen kızların kalçalarına felan odaklanıp ayak üstü türlü türlü hayaller kuruyorum her günüm zaten mastürbasyonla geçiyor birkaç kere cinsel ilişkiye girdim ama şu sıralar cinsel ilişkiye giremiyorum bundan önce de partnerlerim bu durumdan çok rahatsızdı hatta birisi her buluşmada eve gidiyoruz ben seninle sadece seks yapmak için mi çıkıyorum fuckbuddy'n miyim ben senin demişti ve terk etmişti sadede gelmek istiyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum şap felan kullansam işe yarar mı artık cinsellik felan istemiyorum ya çırılçıplak bir kız görsem bile etkilenmemek istiyorum nasıl yapabilirim bunu yardımcı olun bana
😂😂😂😂 hay mk nerden cıkıyor bu tipler bide eksiliyorlar lan ne güldüm çomar tam velet lafı babası çok demiş herhalde hadi tarlaya kazmayı al ne işin var burda 😂😂😂😂😂😂😋
Kadın eli değmemiş ne oluyor olum sorduğun sorularda meymenet yok iktidarsız Abaza'n adamın teksin Lan hala elinle takılıyorsun sürekli yapıyorum. Yazmışın olum bak dikkat et bunu. Sonunda kcna kaçar bu yaw çok güldüm 😂😂😂
Olum senin gibi 24 saat 31 çekmeyi düşünüyorum en azından. Elimizi o iş için kullanıyoruz kürek kemiğim nasıl 😂😂😂😂sen harbi Abaza'n Çomarsın. @kafadanadam bırak adamın 31 mani oluyoruz vaktini almayalım daha çok çeker 😂😂😂
😂😂😂😂 kekolar böyledir belki halen daha çekiyordur bu abazan apache işi çok bide hem önden hem arkadan vay güzel kardeşim sen ne tipsin ondan sonra gelmiş türkiyeyi savunuyor 31 ci seni namussuz sen git 31 çek buralarda vakit harcama git öl ırzı kırık peltek kardeşim
hayır şunu demek istiyorum abd ile israil beraber çalışıyor tamam da. peki orta doğu da rusyanın çıkarı ne olacak , iran ın çıkarı ne olacak bunları düşündün mü? sence iran ve rusya o bölge de israilin ilerlemesine izin verir mi? vermez çünkü rusya da orta doğudan kendine petrol sağlıyor ve bu petrolün tehlikeye düşmesini istemez. ayrıca iran , israilin büyümesini kendine tehdit olarak görüyor. daha böyle bir sürü ülke var
Arapların soyunu kurutamazlar neden dersen zaten israilin için yahudi araplar var :) ha dersen i müslüman suudi arabistandaki arapların soyunu kurutacaklar yine kurutamazlar çünkü suudi arbistandaki araların arkasında abd var. abd ile suudi arbistan arsında yıllar önce imzalana anlaşmaya göre abd suudi arabistanı koruyacak suudi arbistan ise abd nin suudi petrolünden faydalanmasını sağlayacaktır. bak dün trump arbistanda idi neden bu dostluk var tabik petrol
desene ozaman bu işin ilk ayağı ittihat terakkiyle başladı (atatürk bunlarda görevlidir) atatürkle devam etti (yahudilerin getirilişi) inönüyle desteklendi (israili ilk tanıyan) tayyiple son bulacak 😂😂
Simdi bir bakalim Arz i mevud denilen sey israilin ortadoguyu allah tarafidan onlara verildigi soyleyen ayettir
Abd ve israel in beraber calistigini herkes biliyor Gecen trump gidip aglama duvarinda ibadet yapti
Simdi gelwlim bop a Bop nazaman basladi abd ortadoguyu isgal etmeye basladigi zaman
Abd iraka girdi isgal etti Sonra afganistan isgal edildi Israel de filistini isgal etti
Bak bop ilerliyor
Bir geriye suriye kaldi Onuda abd isgal edip israel e vericek Simdi diyen var yav kurdistan kurulcak ula tevratin emri var siyonistler birakirmi sana orayi
Israil halki ne bilsin Akp siyonistlerin siyasi projesidir Abd de savas kısmi
Amac belki iste bunu 3 ulkede istiyor neden cunku oratdogu kendi basina ya da araplarla olmuyor bir ulke kontrol etmesi lazim oda israel Cunku attigim resmo tevratta allah ortadoguyu onlara verdi
Emir var diğerlerinin hepsi uydurma Erdoğan mı dedi size israillere çalışıyorum ya da obama mı dedi 😂 ramazan ayında bile iftira atıyorsunuz yatacak yeriniz var mı
Soyle dusun mesela buyuk giysi markalari var birbiriyle rekabet ediyorlar bir de kucuk markalar var yani sonuc olarak biri hepsini yonetmiyor bunun gibi dusun her devleti de
En İyi Cevaplar