Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kuveyt ziyareti sırasında Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el Sabah’ın oğlunun elini öptüğü iddia edildi. Ancak iddia doğru değil. Fotoğrafta Erdoğan’ın elini öptüğü çocuk, Kuveyt Emiri’nin oğlu değil. Heyete çiçek sunmak üzere gelen iki Kuveytli çocuktan biri. ____________________ Küçük bir çocuğun elini öpmek ne zamandan beri önünde eğilmek saygı sunmak oldu? Benim bildiğim bu şefkat göstergesidir.
Bu fotoğrafları ve videoyu görmediğimi mi sanıyorsun? Emir'in şımarık veledine gösterdiği saygı ile bunlara gösterdiği şefkat farkını vücut dili ele veriyor.
Saygı olsa elini öper başına koyardı. 😄 Yaptığı hareket elini tutarken bir anda oluşan olay. Bizimde başımıza geliyor bir çocuk görünce elini tuttuğumuzda biz de öpüyoruz. Tabi senin bunu anlamanı beklemem. Başka türlü öpüşmekten çocukları öpmenin şefkat göstermenin ne demek olduğunu anlayamazsın. Ayrıca o oğlu değil çiçek vermeye gelen normal bir çocuk. Hem kıza aynı şeyi yapsa onlarda yanlış bile karşılanabilir. Her yerin öef adetine uymak saygı duymak gerekmez mi?
Teşekkür ve takdir ederim seni. Yaşından çok daha olgun ve birikimlisin Bu soruyu soran xikko, Allah Diyen Portakal angutu değil mi? Beyni ile götü yer değiştiren, ideojik takıntı ile oraya buraya kusmuk fışkırtan?
Teşekkür ve takdir ederim seni... Yaşından çok daha olgun ve birikimlisin Bu soruyu soran xikko, Allah Diyen Portakal angutu değil mi? Beyni ile götü yer değiştiren, ideojik takıntı ile oraya buraya kusmuk fışkırtan?
Azıcık saygı duy be arkadaşım. Bu adam çocukların hepsine aynı davranıyor onu da geçtim Katar değil Kuveyt. Onu da geçtim dünyaya öyle veya böyle rest çeken adam ne saygısı için çocuğun elini öpecek? Az siyaset bilgin olsun onu da geçtim az araştırın her duyduğunuza inanmayın
rte ile alakam yoktr ama bu algı cabası buyuk bir rezillik ve acizlikten ibarettir birçok fotosu bulunmaktadır cocukların ellerini zaten opuyor yazık yazık bu yuzden adam başkan oluyor gram akıl olmadıgından sizde olmaya da devam eder yakınları akrabaları artık ülkeyi bırakmaz sizdeki beyinsizlikten olsa gerek
siyasi görüşten değil de haberin böyle olduğunu bilmiyorsun sadece o ana denk geldim sonra da haber izlemedim. bizim ülkede kendinden olmayana doğru olmasada saldırı varya
kimbilr nasıl bir olay saptırması sacma sapan bir paylaşım provakatörlüktür :) emirin cocuğunun güya elini öpüyo da saygı oluyo da komik olan sen ve snn gibiler acınası haldensz nerden ne bulayıda prim yapayım peşinde olan insan müsvetteleri. hahahaha asıl acınası halde sizsinz acdım harbi nelerle uğraşıyonuz
En İyi Cevaplar